Meny
 

Åpningstider

Mandag-fredag 08-22
Lørdag 09.30-16
Søndag og helligdager 10.30-16

Kontakt

55 11 20 00 Send e-post

Etasjeplan

Lagunen Helsepark

Erfaring og kompetanse

 

Volvat Medisinske Senter i Bergen tilbyr allmennlegetjenester og spesialister innen gynekologi, øre-nese-hals, lungemedisin, urologi, nevrologi, hud, indremedisin, mage/tarmsykdommer, kirurgi, ortopedi og reisemedisin.


Vi har eget laboratorium og operasjonsavdeling hvor det utføres operasjoner innen plastikkirurgi, håndkirurgi, ortopedi, øre-nese-hals, urologi og generell kirurgi.


Volvat Medisinske Senter i Bergen har avtale med Fylkestrygdekontoret i Hordaland og i Sogn og Fjordane om utredninger og operasjoner.


Nå kan alle Volvat-medlemmer kontakte oss hele døgnet

I Volvat arbeider vi kontinuerlig med å vedlikeholde og utvikle kvaliteten i tilbudet til våre medlemmer. Både våre egne vurderinger og innspill fra dere som kunder er viktig for at vi skal kunne gi dere best mulige tjenester. Det viktigste for oss er at dere skal være trygge på å få hjelp til enhver tid.


Vi er derfor glade for å kunne informere dere om at vi nå har inkludert Helsetelefonen som en ny medlemsfordel! Helsetelefonen er en telefonbasert tjeneste der alle Volvats medlemmer ( inkl. familie ) kan få hjelp og råd av erfarne sykepleiere til alle døgnets tider. Med Helsetelefonen er alle medlemmer sikret gode råd fra kvalifisert medisinsk personell når man trenger det. Medlemskap i Helsetelefonen koster kr. 600,- per år, men som medlem i Volvat legges tilbudet inn gratis som en del av medlemskapet.

Butikkategori: