Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 10:00 - 21:00
Tirsdag 10:00 - 21:00
Onsdag 10:00 - 21:00
Torsdag 10:00 - 21:00
Fredag 10:00 - 21:00
Lørdag 10:00 - 18:00
Søndag Stengt
Norrøna

Åpent i dag 10:00 - 21:00

Mann i turklær står på toppen av et fjell

Om Norrøna

Norrøna selger kvalitetsklær og utstyr for aktiviteter i naturen. Enten du klatrer, vandrer, løper, sykler, driver med jakt, ski eller snowboard, har vi det du trenger. Våre dyktige og erfarne medarbeidere gir deg kvalifiserte råd og hjelper deg med de riktige valgene.

Vår misjon er å lage de råeste friluftsproduktene for folk med en aktiv livsstil. Utviklet med vekt på kvalitet, funksjon, design og bærekraft gjennom fire generasjoner siden 1929. Velkommen til naturen.

Velkommen til vår 216 m2 concept store!

Klikk og hent

Norrøna tilbyr hjemsending til nærmeste post i butikk, samt Klikk & Hent etter avtale. Send oss en e-post på lagunen@norrona.no eller ring 488 98 674 og vi avtaler tid og sted for henting.

Slik gjør du:

Velg størrelse og eventuelt farge på norrona.com, og se om produktet finnes på lager.

Ønsker du å få produktet sendt hjem, velger du "order in store" og fyller inn leveringsinformasjon.

Deretter blir du oppringt av en av Norrønas ansatte som sender deg Vipps-krav for betaling, alternativt en SMS med betalingsutsettelse fra Klarna.

Pris

Norrøna sender varer hjem til deg for kr. 99,- uansett adresse.

Digital Shopping

Vi er fleksible og kan sette opp avtaler på den plattformen som passer best for deg. Vi kan for eksempel møtes via FaceTime, Skype, Google Hangouts, Zoom eller liknende – disse detaljene blir vi enig om individuelt.

Kontakt butikken direkte på e-post eller telefon. Dialogen vil nok etableres raskere ved telefonkontakt. Avtal et tidspunkt som passer. Butikken vil gi deg en bekreftelse.

Gi butikkpersonalet beskjed om hva du leter etter, hvor du planlegger å reise og annen viktig informasjon. På denne måten kan de bedre forberede seg, og du vil få mest mulig ut av din digitale shoppingøkt.

Hvis du finner noe du liker i løpet av timen din, pakker vi det for deg og sørger for at du får det levert rett på døra. Du kan fullføre bestillingen med Vipps eller Klarna, frakten spanderer vi!

Kart

Beliggenhet

3. etasje

På nett

Aktuelle merkevarer