Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 10:00 - 21:00
Tirsdag 10:00 - 21:00
Onsdag 10:00 - 21:00
Torsdag 10:00 - 21:00
Fredag 10:00 - 21:00
Lørdag 10:00 - 18:00
Søndag Stengt
Fredrik & Louisa

Åpent i dag 10:00 - 21:00

Blond dame gir en Fredrik & Louisa pose til en kunde

Om Fredrik & Louisa

Fredrik & Louisa tilbyr kvinner og menn luksusprodukter fra skjønnhetsbransjens ledende merkevarer, og har alltid gode kampanjer og priser på bestselgere. Våre ansatte består av makeupartister, hudpleiere og lidenskapelige personer som brenner for skjønnhet og velvære.

Hos Fredrik & Louisa skal du alltid bli møtt med et smil og god kundeservice, uansett om du er på jakt etter inspirasjon, en gave til noen du er glad i, nye produkter til deg selv, eller ønsker personlig veiledning og eksperttips. Når du handler produkter hos Fredrik & Louisa er du sikret originale merkevarer fra autoriserte leverandører, og vi garanterer at alle våre produkter er 100% autentiske – med høy kvalitet og sikkert innhold.

HJEMLEVERING

Ønsker du noe tilsendt rett hjem? Send oss en melding eller ring oss gjerne. Vi tar Vipps og pakker gjerne for deg.

Hos oss finner du

Jo Malone

Besøk Fredrik & Louisa og oppdag et univers utenom det vanlige! Jo Malone London er et du merke som gir deg mulighet til å skreddersy din helt unike og personlige du. Merkets filosofi bygger på konseptet layering - at du ene skal brukes sammen og kan kombineres i det uendelige. I tillegg til du finner du også en eksklusiv linje med deilige kroppsprodukter, håndsåper og du lys.

MAC

MAC Cosmetics er kreert for alle aldre, alle etnisiteter og alle kjønn. Merket ble grunnlagt i USA i 1984 av makeupartist/fotograf Frank Toskan og salongeier Frank Angelo som var lei av mangelen på makeup som så bra ut på bilder.

Helt i starten lagde de produktene på sitt eget kjøkken og solgte dem rett fra salongen til makeupartister, modeller og fotografer. Og det tok ikke lang tid før stylister og moteredaktører fulgte etter. Tilnærmingen var praktisk og elegant, og MAC startet som det første rene makeupmerket som satset utelukkende på farger og bredde i sortimentet.

Resten er historie og i dag har MAC Cosmetics millioner av fans i alle verdenshjørner – blant annet hos Fredrik & Louisa på Lagunen. Hos oss finner du bestselgere fra MACs sminke i tillegg til kultprodukter som Prep + Prime, Pro Longwear Concealer, Strobe Cream, Lipstick og Fix+.

NARS

Francois Nars lanserte sin første kolleksjon med tolv leppestifter i 1994. Siden den gang har NARS vokst til å bli et av verdens ledende makeupmerker, som blant annet vakte oppsikt i 1999 da blushen Orgasm ble lansert. Dagens brede utvalg av makeup består av blant annet foundations, sminkekoster, leppesti er og øyeskyggepaletter – og endelig finnes merket i Bergen! NARS er kjent for å lage sine egne regler og å ha et bredt spekter av farger og vi gleder oss skikkelig til å vise deg de fantastiske produktene fra det amerikanske kultmerket!

Vipper

Trenger du å gjøre deg festklar i en fei eller ønsker å løfte looken din til nye høyder? Vil du ha lange, fyldige dådyrvipper som garantert ikke drysser og som sitter hele dagen? Da er løsvipper tingen! Det krever litt trening å få dem til å sitte riktig, men når teknikken først sitter inne går det som en lek. Alt du trenger er vipper i ønsket fasong, fylde og lengde, et godt vippelim, en saks og en pinsett.

Tips! Vi setter på løsvipper gratis dersom du kjøper vippene hos oss! Velkommen til Fredrik & Louisa Lagunen. Velkommen innom butikken i 2. etasje!

Kart

Beliggenhet

2. etasje

På nett

Bli inspirert

Aktuelle merkevarer