Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 09:00 - 16:00
Tirsdag 09:00 - 16:00
Onsdag 09:00 - 16:00
Torsdag 09:00 - 16:00
Fredag 09:00 - 16:00
Lørdag Stengt
Søndag Stengt
Aktiv

Åpent i dag 09:00 - 16:00

Hånd som signerer ark som ligger på trebord

Om Aktiv

Aktiv Eiendomsmegling tilbyr tjenester innen salg og kjøp av bolig og fritidseiendom, verdivurdering, utleievirksomhet, prosjektmegling og næringsmegling. Vi fokuserer på å gi kundene personlig oppfølging og en forutsigbar salgsprosess.

Hvem er vi?

Vi er 6 gode kollegaer der fem av oss har arbeidet sammen på Aktiv Hotel Norge og Aktiv Minde. Sammen har vi nå tatt over ditt lokale Aktiv kontor i Laguneparken. Vi kan tilby en unik lokalkunnskap og meget god erfaring med bolighandel i hele Bergensområdet.

Fornøyde kunder er vårt viktigste mål

Aktiv Eiendomsmegling i Fana har et hyggelig kontor i Laguneparken vis a vis McDonald's og DNB. Alle våre meglere har stor lokalkunnskap om bydelen og meget god erfaring. Vår visjon er: "Vi skal berike våre kunder", og denne visjonen skal gjenspeiles i alt vi gjør.

Hvordan når vi målet?

 Aktiv Eiendomsmegling bruker én megler gjennom hele salgsoppdraget. Hos oss finnes ingen assistenter, dette gjelder selvsagt også på samtlige visninger.

All erfaring tilsier at en megler som selv har gjort hele prosessen, har en inngående kunnskap om boligen når man treffer interessenter på visning. Dette er noe som skaper den tilliten som trengs i en eiendomshandel.

Du som kunde er selvsagt med i hele prosessen, hvorav godkjenning av annonser og salgsoppgave er en sentral del. Kontinuerlige oppdateringer er en selvfølge når man bruker en Aktiv megler.

Kart

Beliggenhet

Laguneparken

På nett