Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 10:00 - 21:30
Tirsdag 10:00 - 21:30
Onsdag 10:00 - 21:30
Torsdag 10:00 - 21:30
Fredag 10:00 - 21:30
Lørdag 10:00 - 21:30
Søndag 10:00 - 21:30
Nordisk Film Kino

Åpent i dag 10:00 - 21:30

Nordisk Film kino logo på vegg

Om Nordisk Film Kino

Vi inviterer alle hjertelig velkommen til de store film­opplevelsene i årene som kommer. Nye Lagunen Kino huser hele 9 saler, luksus­stoler, lounge­område, SUPREME-sal med Premium lyd, bilde, komfort og mye mer.

Opplev Norges første kino med kun lenestoler i alle saler, hvor du kan justere stolene etter ditt komfortnivå med justerbar rygg- og nakkestøtte, samt utfellbar fotskammel til beina. Sjekk ut vårt kinoprogram og bestille billetter i dag! 

4DX gir filmopplevelsen en ny dimensjon

Lagunen Kino byr i tillegg på Vest­landets første 4DX-sal. Dette er en ny­skapende teknologi som gir en rev­olusjon­erende film­opp­levelse. Nå kan du glede deg til effekter som be­vege­lige stoler, vind, regn, snø og dufter.* Paral­lelt med hand­lingen i filmen, legges spesial­effekter på de be­vegelige stolene, som gir deg en film­opp­levelse utenom det vanlige.

*Til hensyn av smittevern vil vann og vind komme senere.

Som gjest får du oppleve: 

De nyeste 4K laserprosjektorene fra Barco i alle saler, med lydsystemet Dolby, og Dolby Atmos i SUPREME-salen som gir premium lyd og bilde. Lounge-område med behagelig atmosfære, mini-lekeland for de minste, og «Starbucks On The Go» som er et selvbetjente kaffeautomat konsept. Len deg tilbake, nyt en varm kopp med kaffe, te eller varm sjokolade. Utforsk også kiosken vår, og her kan du velge akkurat du vil ha for å nyte filmen enda mer. 

Vårt motto er: We bring stories to life.

Kinobursdag og konferanseutleie

Vi arrangerer kinobursdager, som gir en feiring utenom det vanlige for både bursdagsbarn og venner. Våre lokaler er også flott egnet til konferanseutleie til bedrifter eller privatarrangører. Her kan man ha arrangementer uansett anledning!

Velkommen til Bergens nye superkino - hvor film kommer til live.

Kart

Beliggenhet

3. etasje

På nett