Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 20. mai Stengt
Tirsdag 10:00 - 21:00
Onsdag 10:00 - 21:00
Torsdag 10:00 - 21:00
Fredag 10:00 - 21:00
Lørdag 10:00 - 18:00
Søndag Stengt
Ecco

Åpent i dag 10:00 - 21:00

Ecco butikk

Om Ecco

Ecco er en dansk skoprodusent, og er for mange selve definisjonen av komfort, kvalitet og stilren design. Vi tilbyr et bredt sortiment av sko for så vel dame og herre, som for aktive barn. Dette er sko vi skaper i genuine materiale, og med funksjoner som gir deg de beste egenskapene i hver sko.

Vi har mange roller å leve opp til i løpet av en dag – vi er reisende, vi er foreldre, vi jobber, vi er noens partner, vi er huseiere og hundeeiere. Det kreves ingen omfattende studier for å innse at det er slik vår hverdag ser ut i dag, og dette har vi i tankene når vi designer våre sko. Vi mener at selv med en pensko så skal man kunne bevege seg lett og ledig – og vi synes at hver sko skal være pen nok til å kunne brukes ved mange forskjellige anledninger. Slik vi lever i dag, ser vi også et behov for sko som visker ut grensen mellom disse forskjellige verdener.

Hjemlevering

Vi tilbyr gratis hjemlevering i Bergen. Ring eller ta kontakt via mail, Facebook eller Instagram. Betaling via vipps. Takk for at du handler lokalt!

Kart

Beliggenhet

2. etasje

På nett