Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 20. mai Stengt
Tirsdag 10:00 - 21:00
Onsdag 10:00 - 21:00
Torsdag 10:00 - 21:00
Fredag 10:00 - 21:00
Lørdag 10:00 - 18:00
Søndag Stengt
Gullfunn

Åpent i dag 10:00 - 21:00

Nærbilde av to diamant ring

Om Gullfunn

Du har anledningen – vi har gaven! Gullfunn ble stiftet i 1969 og er en anledningsbutikk med over 50 års tradisjon som en ledende faghandel innen gullsmed- og urmakerbransjen.

Vårt varierte sortiment tilbyr et vakkert utvalg av smykker, klokker og gaveartikler, perfekte for spesielle begivenheter i livet – fra bryllup og forlovelse til konfirmasjon, dåp, navnedag og bursdager. Hos Gullfunn setter vi pris på tidløse smykker, men vi følger også med på de nyeste trendene for å gi deg det beste fra begge verdener.

Vi kan hjelpe deg med vedlikehold og reparasjon av både smykker og klokker, gravering for å gi et personlig preg, bytte av batteri i klokken din, og justering av lenker slik at de passer perfekt. Vi er her for å sørge for at dine smykker og klokker alltid er i topp stand!

En gang til by Gullfunn - brudekjoler med en historie

I vår nyutviklede bryllupsavdeling vil du finne ringene, smykkene og nå også kjolen! Eksklusivt hos Gullfunn Lagunen har vi det nye gjenbrukskonseptet En gang til by Gullfunn. Her henger nydelige, brukte brudekjoler med helt unike historier klare for å skinne en gang til.

Kart

Beliggenhet

2. etasje

På nett

Aktuelle tilbud

  • Et smykke med navnet "Marie" gravert på seg

    -50% på all gravering*

    Gullfunn
    * Gjelder kun medlemmer av Gullfunns kundeklubb.
    Gjelder 2. april – 26. mai

Aktuelle merkevarer