Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 09:00 - 21:00
Tirsdag 09:00 - 21:00
Onsdag 09:00 - 21:00
Torsdag 09:00 - 21:00
Fredag 09:00 - 21:00
Lørdag 10:00 - 18:00
Søndag Stengt
Apotek 1

Åpent i dag 09:00 - 21:00

Mennesker sitter å venter hos Apotek1

Om Apotek 1

Hos Apotek 1 finner du i tillegg til våre legemidler et spennende utvalg produkter som dekker ditt behov. Vi har reseptfrie legemidler, produkter for hud- og hårpleie, kosttilskudd, naturmidler og en rekke andre helse- og velværeprodukter.

Vi møter våre kunder med respekt og legger vekt på individuell og diskret behandling. Råd og tips om helsespørsmål er kostnadsfritt og uforpliktende for våre kunder. Apotekene våre er preget av trivsel og god atmosfære, og de er innredet slik at vi hjelper kundene til å gjøre gode, individuelle valg.

Apotek 1 er en del av Apotek 1 - gruppen som er Norges ledende apotekkjede. Kjernen for vår virksomhet er kompetanse og kvalitet. Vår ambisjon er å leve opp til vårt slagord ”Vår kunnskap – din trygghet”, i alle våre kundemøter. Våre kunnskapsrike medarbeidere skal gjennom sin rådgivning og oppfølging skape bedre helse og økt velvære for våre kunder.

På Apotek 1 Lagunen vil du alltid finne ansatte i butikken som kan hjelpe deg med å finne frem til det du leter etter. Alle i butikken er faglærte slik at vi kan gi deg profesjonell hjelp med dine problem eller ønsker.

Praktisk informasjon om apotekbesøk

Hvis du har nok medisiner og apotekvarer hjemme, anbefaler vi at du utsetter apotekbesøket til når du trenger det. Er du syk eller sitter i hjemmekarantene? Da skal du ikke komme til apoteket.

Andre personer kan hente medisiner og andre apotekvarer for deg, men da må du fylle ut en fullmakt (PDF). Personen som henter for deg må ha med legitimasjon fra deg og sin egen, slik at vi kan være sikre på at vi gir ut opplysninger og medisiner til riktig person. Hvis du ikke kan unngå å komme til apoteket og er i hjemmekarantene ønsker vi at du ringer oss først, slik at vi sammen kan avtale besøket.

Begrenset hvor mye legemidler vi kan gi ut

For å unngå at apotekene går tomme for viktige medisiner har Statens Legemiddelverk bestemt at legemidler på hvit og blå resept kun kan gis ut for tre måneders forbruk av gangen. For enkelte legemidler har det blitt innført ytterligere begrensninger:

  • Insulin: Kun for 1 måneds forbruk av gangen.
  • Metformin: Kun for 1 måneds forbruk av gangen.
  • Paracetamol (Paracet)
  • Kun 1 pakke på 20 tabletter uten resept
  • Kun 1 pakke på 100 tabletter med hvit resept
  • Kun for tre måneders forbruk på blå resept.
  • Prednisolon: Kun for 1 måneds forbruk av gangen.

Hold avstand og betal med kort

Vi innfører nå maks 7 kunder av gangen i våre apotek, for å sikre helsen til våre kunder og til våre medarbeidere. I tillegg ber vi alle våre kunder om å huske på å holde avstand (minst 1 meter, gjerne mer) til apotekansatte og til hverandre når man er inne på apoteket. Vi vil også be alle kunder om å betale med kort, ikke kontanter. Ikke glem å følge reglene for god hoste- og håndhygiene.

Bestill gjerne på nett og få det levert

Du kan bestille det du trenger fra apoteket via apotek1.no. For å hente ned resepter må du logge deg inn med bankID. Andre varer legger du i handlekurven. Når du er ferdig logger du deg inn på kontoen din hos Apotek 1, eller du kan fylle inn navn og leveringsadresse. Til slutt velger du leveransemetode og, enten til ditt nærmeste postkontor eller hjem dersom det er mulig der du bor. Du kan også velge «Hent i apotek», men vi ber om forståelse for at det kan ta litt tid før vi får gjort ordren din ferdig.

Kart

Beliggenhet

1. etasje

På nett

Aktuelle tilbud

Aktuelle merkevarer