Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 10:00 - 21:00
Tirsdag 10:00 - 21:00
Onsdag 10:00 - 21:00
Torsdag 10:00 - 21:00
Fredag 10:00 - 21:00
Lørdag 10:00 - 18:00
Søndag Stengt
Handz On Bilpleie

Åpent i dag 10:00 - 21:00

Mann spyler taket på en BMW

Om Handz On Bilpleie

Handz On Auto Care, Norges største bilpleiekjede, forenkler din hverdag ved å utføre bilpleie mens du handler eller foretar deg andre gjøremål på senteret. Handz On Auto Care leverer et bredt spekter av tjenester.

Vi utfører innvendig og utvendig håndvask, polering, lakkrens, lakkbeskyttelse, innvendig rens, skinnbehandling, luktsanering, reparasjon av bilglass, hjulskift, dekkomlegging, salg av dekk og felg, reparasjon av mindre lakkskader og interiørskader (SMART Repair).

Skal du kjøpe eller selge bil så tilbyr vi gunstige løsninger.

Så enkelt er det

Bilpleietjenesten er helt genial! Du leverer fra deg nøklene dine, drar på shopping i Lagunen og henter bilen din skinnende ren. Ring oss for å bestille på forhånd.

Derfor bør du pleie bilen din

Det er viktig å vaske bilen jevnlig gjennom vinteren for å unngå rust og riper i lakken. Det er mye salt på veiene, slaps og regn sliter på bilen, både innvendig og utvendig. Handz On tilbyr mange forskjellige tjenester for å holde bilen din i tipp topp stand, som bilvask, polering, lakkrens, hjulskift, bulkretting og dekkhotell. Med dekkhotell oppbevares de løse dekkene dine fram til du skifter ved ny sesong.

Innvendig pleie er vel så viktig som utvendig! Her skal det skinne i alle kroker, bare se på bildene. Det er ingen tvil om at det er lett å bli avhengig av denne luksusen. Det er helt fantastisk å sette fra seg en skitten bil og plukke den opp skinnende ren.

Gjør bilen din en tjeneste – ta turen innom Handz On. Enklere blir det ikke.

Kart

Beliggenhet

P-hus Laguneparken

Parkering

2. etasje

På nett

Aktuelle tilbud

Aktuelle merkevarer