Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 10:00 - 21:00
Tirsdag 10:00 - 21:00
Onsdag 10:00 - 21:00
Torsdag 10:00 - 21:00
Fredag 10:00 - 21:00
Lørdag 10:00 - 18:00
Søndag Stengt
Skredder – House of Singles

Åpent i dag 10:00 - 18:00

Mann med blå dress og hatt leser avisen / Mann i dress og dame i kjole foran en hvit bil
  • Skredder

Om Skredder – House of Singles

Skredder – House of Singles er en erfaren skredder og tilbyr alt innen skredding, reparasjon og tilpasning av alle typer stoff og tekstiler. Vårt fokus er å levere deg kvalitet og forlenge livet på klærne dine.

Vi tilbyr også skreddersydde skjorter og dresser for begge skjønn for de som ønsker det lille ekstra og spesielle.

CEREMONY HOUSE OF SINGLES

House of Singles ble startet som en protest mot dårlig stil i 1996 av Roald Olsbø og Robin Knudsen på terrassen til Olsbø på Nesøya i Asker kommune.

Ideen var klær og en stil man var alene om.

Fokus har hele tiden vært perfekt passform og spesielt på formalantrekk og dresser for alle kroppsformer og størrelser og siden ingen laget dresser for norsk anatomi ble jakten på å fremstille den perfekte dressen en lidenskap og en besettelse. Nordavind var navnet på prosjektet og ble kåret til Norges beste dress i 2015 av Butikksiden.no.

Hovedfokus de siste årene har vært primært formelle anledninger som brylluper og andre tilfeller hvor nettopp de unike små og subtile detaljene er avgjørende. Derfor har vi også spesialisert oss på å lage og sette sammen helt unike antrekk og tilbehør som vi er alene om i bransjen.

Se nettsiden til House of Singles eller Instagram.

LEIE DRESS OG TILBEHØR

Stadig flere og flere føler det er sløsing med ressurser å investere i antrekk de bare bruker en til to ganger i livet og som blir hengende å ta plass i klesskapet. Derfor kan du også leie hele eller deler av de antrekkene du ønsker å bruke til spesielle anledninger. Takk for at du booker og reserverer ditt antrekk i god tid før bruk på tlf 91143778 eller mail post@dukes.no

  • Skredder
Kart

Beliggenhet

4. etasje

Våre tjenester