Meny
 

Åpningstider

Mandag-fredag 10-21

Lørdag 10-18

Kontakt

472 02 069 Send e-post

Etasjeplan

2. etasje

Session - Anno 1988

 

Vi er Norges fremste leverandør av brett og det som hører med, til skatere, snowboardere, og surfere. Siden 1988 har Session sine ansatte og teamkjørere studert kunsten å ha det ufattelig gøy på brett.


Fra slutten av det glade 80-tall har vi fordypet oss i disse merkelige, sidelengs fenomenene. Fremdeles er vi her, og det ser ikke ut til at det skal bli mindre gøy å skate, surfe eller kjøre snowboard med det første.

 

Det er bare sånn det er. Foreldrene våre har sluttet å spørre om når vi skal finne på noe fornuftig. Det stikker for dypt, vi kan ikke slutte, de vet det nå.
Resultatet av herjingen og vår kollektive kjærlighet til den, er at vi på Session har en uovertruffen kunnskap om - og et sjeldent nært forhold til produktene vi fører, noe som igjen fører til at det er lett for oss å yte god service til deg.

 

Vi har sett folk hoppe på bølgen og falle av lasset, gjøre comeback, bli proffe og legge brettet på hylla for godt.Vi har sett epoker og selvfølgeligheter komme og gå: fra det flaue rullebrettforbudet via neon og grindrails, store bukser/små hjul-perioden, everslick-brett, chainbags, måneskateboots, wristbands og annet snacks, til gulltrucks, all-over-prints, vulkaniserte såler, åletrange bukser, bloggeplagg og flanellskjortens store hevn i 2009.

 

Om du skjønner hva vi babler om eller ikke; Session har alltid hatt utvalget, alternativene og de ansatte som kan hjelpe deg på rett vei i virvaret. Nå er vi større og bedre enn noensinne, med samme formular som alltid: å gjøre det vi kan best - nemlig skateboarding, surfing og snowboarding, på tvers av trendene og bortenfor moten.

Merker:

Butikkategori: