Meny
 

Åpningstider

Mandag - søndag

Moderne kinosenter med 9 saler!

Åpner senhøsten 2019.

 

Når landets største kinovirksomhet, Nordisk Film kino, åpner dørene for publikum på senhøsten, er det klart for en fantastisk filmopplevelse i Lagunen.

 

Kinogjengerne vil møte det ypperste innen lyd og bilde i konseptsalen SUPREME og nyskapningen 4DX i en av de øvrige salene. Med nyskapende teknologi vil 4DX bli en opplevelse for oss alle. Her møter vi bevegelse og rystelser i kinostolene og effekter som spiller på våre sanser utover syn og hørsel ved at det blir opplevelse av f.eks. vind, regn og tåke slik at man kan leve seg enda mer inn i filmen man ser på. Dette blir en sensasjon i Bergen!

 

Samtlige kinostoler i hele kinosenteret blir såkalte komfortstoler med setevarme og liggefunksjon. Kinoopplevelsen blir helt unik! Vi gleder oss allerede til julefilmene!

 

 

  • Screenshot 2019-08-02 at 12.53.44 copy.png
  • kino4.jpg
  • Screenshot 2019-08-02 at 12.53.57 copy.png
  • Screenshot 2019-08-02 at 12.54.11 copy.png

 

Nordisk Film Kino er Norges største kinovirksomhet, med over 3 millioner årlige besøkende. Endelig kommer vi til Bergen! Vi driver totalt 17 små og store kinohus rundt i Norge. Totalt består våre kinohus av 65 saler med over 10 000 seter. Vi er til sammen over 350 serviceinnstilte medarbeidere som sørger for at våre gjester blir møtt med vennlighet og et godt bredt filmtilbud. Nordisk Film Kino representerer mangfold, både ved sammensetningen av vårt personale og det filmtilbudet vi presenterer. Nordisk Film Kino er en del av Nordisk Film og en del av Egmont. Egmont er et av Skandinavias største mediehus med over 5000 ansatte i mer enn 30 land. Egmont har alt fra Oscar-nominasjoner til OL i Sotsji på CV ‘en. Av søsterselskaper i Norge kan vi nevne blant annet TV2, Egmont Publishing, Nettavisen og Cappelen Damm. Egmont er en stiftelse som siden 1920 har støttet veldedige formål rettet mot barn og unge. 

 

Vårt motto er: We bring stories to life.

Butikkategori: