Meny
 

Åpningstider

Mandag-fredag 10-21
Lørdag 10-21
Søndag 13-21

Kontakt

951 14 496

Etasjeplan

3. etasje

Velkommen til Bergens nye superkino

- hvor film kommer til live.

Vårt fokus er komfort

 

Vi inviterer alle hjertelig velkommen til de store film­opplevelsene i årene som kommer. Nye Lagunen Kino huser hele 9 saler, luksus­stoler, lounge­område, SUPREME-sal med Premium lyd, bilde, komfort og mye mer. Opplev Norges første kino med kun lenestoler i alle saler, hvor du kan justere stolene etter ditt komfortnivå med justerbar rygg- og nakkestøtte, samt utfellbar fotskammel til beina. 

 

4DX gir filmopplevelsen en ny dimensjon

 

Lagunen Kino byr i tillegg på Vest­landets første 4DX-sal. Dette er en ny­skapende teknologi som gir en rev­olusjon­erende film­opp­levelse. Nå kan du glede deg til effekter som be­vege­lige stoler, vind, regn, snø og dufter. Paral­lelt med hand­lingen i filmen, legges spesial­effekter på de be­vegelige stolene, som gir deg en film­opp­levelse utenom det vanlige.

 

 

Som gjest får du oppleve

 

De nyeste 4K laserprosjektorene fra Barco i alle saler, med lydsystemet Dolby, og Dolby Atmos i SUPREME-salen som gir premium lyd og bilde. Lounge-område med behagelig atmosfære, mini-lekeland for de minste, og «Starbucks On The Go» som er et selvbetjente kaffeautomat konsept. Len deg tilbake, nyt en varm kopp med kaffe, te eller varm sjokolade. Utforsk også kiosken vår, og her kan du velge akkurat du vil ha for å nyte filmen enda mer. 

 

Kinobursdag og konferanseutleie

 

Vi arrangerer kinobursdager, som gir en feiring utenom det vanlige for både bursdagsbarn og venner. Våre lokaler er også flott egnet til konferanseutleie til bedrifter eller privatarrangører. Her kan man ha arrangementer uansett anledning!

 

Vårt motto er: We bring stories to life. 

Vår historie:

 

Nordisk Film Kino er Norges største kinovirksomhet, med over 3 millioner årlige besøkende. Vi driver totalt 17 små og store kinohus rundt i Norge. Totalt består våre kinohus av 65 saler med over 10 000 seter. Vi er til sammen over 350 serviceinnstilte medarbeidere som sørger for at våre gjester blir møtt med vennlighet og et godt bredt filmtilbud. Nordisk Film Kino representerer mangfold, både ved sammensetningen av vårt personale og det filmtilbudet vi presenterer. Nordisk Film Kino er en del av Nordisk Film og en del av Egmont. Egmont er et av Skandinavias største mediehus med over 5000 ansatte i mer enn 30 land. Egmont har alt fra Oscar-nominasjoner til OL i Sotsji på CV ‘en. Av søsterselskaper i Norge kan vi nevne blant annet TV2, Egmont Publishing, Nettavisen og Cappelen Damm. Egmont er en stiftelse som siden 1920 har støttet veldedige formål rettet mot barn og unge. 

 

Vårt fokus er komfort, og dette vil du oppleve som gjest hos oss

Du finner oss i 3.etasje.

Hjertelig velkommen til oss!

 

Klikk her for å se kinoprogram og bestille billetter! 

 

 

Kontaktinformasjon

 

Kinosjef:

Silje.storrud@nordiskfilm.com

 

Assisterende kinosjef:

Julie.elvestad@nordiskfilm.com

 

Markedskoordinator og konferanseutleie:

Alexandra.espiritu@nordiskfilm.com

 

Butikkategori: