Meny
 

Åpningstider

Mandag-fredag 10-21

Lørdag 10-18

Kontakt

55 91 31 00

Etasjeplan

2. etasje

 

Welcome to our world. Welcome to our dream.

 

Lexington Company ble etablert av svenske Kristina Lindhe i 1997, og tilbyr et livsstilskonsept med inspirasjon fra den amerikanske østkysten. Her finner du stilfulle klær til ham og henne, samt alt du trenger for å skape et varmt og hyggelig hjem. 

 

Lexington designer, utvikler og selger produkter innen tekstil, relaterte produkter for kjøkken, soverom, bad, samt brede kleskolleksjoner for dame og herre.

 

 Produktene kjennetegnes av høy kvalitet i materiale og utførelse. Utvalget til Lexington er påvirket av den typiske New England stilen og følger tradisjonene fra den amerikanske østkysten. Her er vi tro mot den amerikanske tradisjonen med førsteklasses håndverk.

 

Lexington introdusere 4 kolleksjoner hvert år, hvor vi følger trender og farger fra moteverden. Vår, sommer, høst og jul – også kjent som «Holiday». I tillegg har Lexington en fast kolleksjon, kjent som «Icons». Dette er tidløse plagg og tekstilartikler til hjemmet i deilig og langvarende kvalitet utført i delikate farger, som aldri går av moten.

 

 

Lexington Concept Store Lagunen finner du produkter fra både Lexington Home & Clothing. Lexington Clothing produserer klær for han og henne i en avslappet lukseriøs stil, med tidløse klassikere og moteriktige plagg. Stilen kjennetegnes av høy kvalitet og omsorg for detaljer i våre plagg.

 

 

Lexington Home inkluderer hjemmetekstiler med inspirasjon av den avslappende, klassiske livsstilen på den amerikanske østkysten. Dette forenes med kvalitet ned i minste detalj; svale og deilige tekstiler i herlige dyner og puter, den mykeste frottè i håndklær og morgenkåper, og alt som trengs til et dekket bord – fra duker og forkle til servise og bestikk.

 

 

Du finner oss i 2. etasje – velkommen inn!

 

Butikkategori: