Meny
 

Åpningstider

Mandag-fredag 10-21

Lørdag 10-18

Kontakt

948 69 991 Send e-post

Etasjeplan

1. etasje

Kremmerhuset Ting og Sånt er en litt annerledes gavebutikk med mange fristelser

 

Det bugner av ting som gjør deg glad, ting som inspirerer og kanskje overrasker. Vi ønsker å gjøre ditt hjem vakkert, og det uten at du må spise havregrøt resten av måneden. 

 

Utvalget endrer seg ofte, faktisk fra uke til uke. Våre herlige innkjøpere reiser flere ganger i året til Østen for å finne varer som gjøre butikkene spennende. Det meste av Kremmerhusets varer kjøpes nettopp fra Østen, og det gjør at vi har konkurransedyktige priser og unike varer. Vi utvikler hver sesong nye produkter og farger, og lager en varepakke som gjør at du alltid finner mer enn en stil hos oss.

 

Spiren til Kremmerhuset Ting og Sånt startet som en hylle med ting i klesbutikken Neste Stopp i Trondheim. Gründerparet Eli og Jens Hoff flettet inn sine egne ubrukte bryllupsgaver med kurv og emalje, og kundene likte det de så. Hylla vokste seg større og i 1979 åpnet vi det første Kremmerhuset i Sommerveita. Varene har endret seg mye siden da, men butikken ligger der fortsatt. Nå har vi over 60 butikker i Norge og noen i Sverige. Vi har også egen nettbutikk - www.kremmerhuset.no

Butikkategori: