Meny
 

Åpningstider

Mandag-fredag 10-20
Lørdag 10-16

Kontakt

55 91 65 88 Send e-post

Etasjeplan

Laguneparken

Våre negledesignere og hudpleiere hjelper dem med behandlinger og produkter for skjønnhet og velvære


Ta turen innom for negledesign, make-up, hudpleie, vippe-extension, farging/forming av vipper og bryn, fotpleie, tannsmykker, individuelle make-up kurs, eller brude make-up.


Kontakt oss på tlf. 55 91 65 88 om det er noe du lurer på, eller ønsker å bestille time.


Opplev Biolines eksklusive behandlinger og produkter for ansikt og kropp med personlige løsninger for alle hudtyper og behov.

 

Dyptvirkende aromatiske planteessenser

Kvalitetsserien Decléor skiller seg fra alle serier på markedet ved å bruke uvanlig høye konsentrasjoner aktive planteingredienser og aromatiske planteessenser. De unike planteessensene er i motsetning til de fleste ingredienser i stand til å trenge ned i huden og balansere i dybden. Dette er årsaken til at Decléor er kjent for å gi raske, synlige effekter på ulike hudtyper og hudproblemer.


Basert 100% på mineraler fra naturen

bareMinerals er en komplett makeup-serie basert 100% på naturlige mineraler og er den reneste makeup-serien på markedet. Mineralbaserte produkter er helt fri for konserveringsmidler, parfyme, emulgatorer, mineraloljer, kunstige fargestoffer, parabener eller andre kjemiske stoffer som kan gi sensitiv eller uren hud.


Produktene er ikke testet på dyr.

Merker:

Butikkategori: