Meny
 

Dr.Dropin

Åpningstider

Mandag-fredag 10-21

Lørdag 10-18

Kontakt

Send e-post

Etasjeplan

2. etasje

Legetime når du trenger det

 

Vi i Dr.Dropin ønsker å gjøre legehjelp enklere, rimeligere og bedre for deg som trenger det.

 

Vi vet at mange er fornøyde med fastlegen sin, men også at det kan være vanskelig å få time samme dag eller uke. Korte åpningstider og lange køer hos de offentlige legetjenestene, og høye priser hos de private kan fort føre til at du ikke får den hjelpen du trenger. Derfor har vi laget Dr.Dropin – et tilgjengelig og moderne privat helsetilbud som tilbyr de aller fleste legetjenester til fast pris, og med kort ventetid.

 

  • Alle legetjenester: Vi hjelper med stort sett alt fastlegene og legevaktslegene kan hjelpe deg med, inkludert plager, skader, sjekker, sykdommer og vaksiner. Om du trenger vurdering på sykehus, hos spesialist eller røntgenundersøkelser henviser vi deg til det.
  • Time på dagen: Vi vet at din tid er verdifull. Vi har derfor åpent fra tidlig på morgen til sent på kveld, slik at du selv kan bestemme når det passer deg å gå til legen. Vårt digitale bookingsystem lar deg velge time når det passer deg.
  • Fast pris på 595,-: Vi tror på rimelige og forutsigbare priser. Vi har derfor fast lav pris uansett hva du trenger, når du kommer og hvor lang tid det tar. Du betaler aldri tillegg for prøver, resepter eller henvisning. Vaksiner settes til kostpris.

 

Book legetime på www.drdropin.no

 

Velkommen til Dr.Dropin.

 

Butikkategori: