Meny
 

Åpningstider

Mandag-fredag 10-21

Lørdag 10-18

Kontakt

55 22 91 23 Send e-post

Etasjeplan

2. etasje

Dame med sombreros i undertøy

 

CHANGE Lingerie er en spesialforretning med undertøy, badetøy, og nattøy for dame. CHANGE Lingerie har alltid et spennende og bredt sortiment av basis og motevarer, samt spesialprodukter som sportsundertøy, amme-BH, stømper og mye mer. Butikken får inn nyheter hele året.

CHANGE er kjent for sitt virkelig store utvalg av BH-størrelser; 88 totalt, fra A-M cup! CHANGE har utdannet personale som gir deg den hjelpen du trenger for tilpassing av BH.

I tillegg til CHANGE og CHANGE Classic så har vi to andre kolleksjoner for enhver smak. Intimate by Change er en leken og ungdommelig kolleksjon med både undertøy og nattøy. Charade er undertøyet for de som setter høye krav, og vil ha «det lille ekstra». Denne kolleksjonen er den mest eksklusive i CHANGE-sortimentet.

 

Club Change-medlem 
Som kunde hos Change er du også velkommen til å bli Club Change-medlem hvor du blant annet får fordelen av 3 sett for prisen av 2.

 

 

Skal du være brud?

Eller kanskje du kjenner noen som skal? Change har mange fine brudeserier. Ta turen innom da vel, så skal vi gjøre deg lekker helt innerst til ditt bryllup! Vi gleder oss til å vise frem lekkert undertøy og hjelpe mange vordene bruder til å finne det rette til den store dagen, og bryllupsreisen. Book time nå. 

 

Det er også mulig å booke time til andre eventer om dere ønsker: utdrikningslag, venninne kveld, eller mor datter kveld. Du bestemmer.

 

Merker:

Butikkategori: