Meny
 

Åpningstider

Mandag-fredag 10-21

Lørdag 10-18

Kontakt

905 75 004 Send e-post

Etasjeplan

4. etasje

 

Butikken som vekker sansene. Nykvernet kaffe, te, ost, matvarer og uimotståelige fristelser. Vi er en flott gavebutikk hvor service og kvalitet står høyt.

 

Amundsen Spesial startet opp like ved Risøybroen i Haugesund 1. august 2009 og eies av Eva Mariann og Trond Amundsen. Trond sin familie har drevet butikk siden 1921, så det er naturlig for han at vi følger i samme fotspor. Vi vil også følge samme filosofi som er viktig for familien: eksklusiv kvalitet, spennende sortiment og personlig service. Dette har vi fått til i et spektakulært lokale med gjennomført stil, der ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

November 2018 var det tid for åpning av butikk nr. syv. Det ble en butikk på Lagunen Storsenter i samarbeid med Elisabeth Dale.

 


Amundsen Spesial er varemerket til produktene i Amundsen Trading AS sitt sortiment. Disse produktene gjenkjennes ved at de er spennende, har meget høy kvalitet og en lekker design. Dette er eksklusive varer som passer godt til eget forbruk eller som en flott gave til noen du vet setter pris på «det lille ekstra».

Butikkene skal ha en varm atmosfære, gi en sanselig smaksopplevelse og en unik service til sine kunder.

Velkommen inn til oss!

 

Butikkategori: