Sesongens største sminketrender

lagunen sin personal shopper
Vår flinke Personal Shopper og makeup artist, Janne Celin, gir deg de beste tipsene!
øye med rosa øyenskygge
modell med glødende hud

Nå bør du satse på buskete bryn, røde lepper og en skarp liner.

Trendene du bør prøve

Mono-Color

Denne sesongen er det kun én øyenskyggefarge og én kost som gjelder. Skyggen kan legges litt tilfeldig og røft, gjerne med en kunstnerisk vri. Her kan du fint legge øyenskyggen på ved å tappe med fingrene. Denne sesongen er det ingen grenser, så lenge man får et pop av farge. Du kan også spices opp looken ved å legge ekstra glitter på toppen av skyggen, for å skinne litt ekstra!

Bar og glødende hud

Påfør glødene høyglansprodukter på de høyeste punktene i ansiktet, sammen med en lett påføring av bronser, rouge og shimrende bronseprodukter som øyenskygge eller liner. Bland gjerne noen dråper med selvbruning i fuktighetskremen slik at du kun trenger et lett dekke på huden.

En god primer med mye fukt, illuminating eller med shimmer kan være med å gi ekstra glød ved å legges i hele ansiktet eller blandes inn i foundation. Påfør gjerne litt produkt på kinnben, øyenlokk, amorbue eller krageben som en highlighter.

Finner du den perfekte bronzeren kan dette være et fantastisk multiprodukt. Det kan brukes lett i hele ansiktet for en solkysset look, brukes på de høyeste punktene der solen treffer eller tilføre varme i ansiktet med en lett kontourering. Bronzeren kan også brukes som øyenskygge eller rouge.

øye med rosa øyenskygge
modell med glødende hud