Utstyr til hjemmetrening

Utstyr til hjemmetrening

Ønsker du helst å trene hjemme, finnes det heldigvis mange gode muligheter for å holde seg aktiv.

Å trene hjemme har mange fordeler: du sparer tid og dørstokkmilen blir enkelt og greit mye kortere. Har du et disponibelt rom, er det ypperlig å gjøre om til treningsrom. Avhengig av plass, har du da muligheten til å lage deg et fullverdig treningsrom for både styrke og kondisjon.

Ingen ledige rom du kan bruke? Stuen fungerer også helt fint til hjemmetrening. Det gjelder bare å velge treningsutstyr du har mulighet til å rydde bort når det ikke er i bruk.

Utstyr til hjemmetrening, Get Moving
Intersport: Sports BH, Nike 499,- / Jakke, Nike 1149,- / Genser, Nike 699,- / Tights, Nike 699,- / Sko, Nike 1499,- // AirPods Max, Apple 6490,- Eplehuset

Her er utstyret vi anbefaler å investere i for å få mest mulig ut av hjemmetreningen:

Utstyr til hjemmetrening

Gym ball 60-65 cm, Casall 349,- Intersport

Et utmerket treningsverktøy for store kjernemuskulaturer. Den gir også jevn ryggstøtte. Pumpe og plugg er inkludert.

Yogamatte, Abilica 449,- Intersport

Yogamatte i miljøvennlig PER materiale (Polymer Environmental Resin) som er det miljøvennlige alternativet til PVC. Mattene leveres med bærestropp. Størrelse 175 x 61 cm. Tykkelse på 3 mm.

Treningsstrikk 3-pack, Casall 299,- Intersport

Rubber Bands treningstrikk er en pakke med 3 strikk som brukes til motstandstrening. Disse er lette, tar liten plass og gir en effektiv trening uansett hvor du er. Treningsstrikkene er ypperlige til trening både hjemme og på reise.

De egner seg spesielt godt til uttøying og muskeltrening, men også rehabilitering. Her finnes det mange muligheter. Treningsstrikk er en favoritt hos personlige trenere. Lengde 27,5 cm. Referansemotstand for lett: 4 kg, middels: 7 kg, hard: 10 kg.

Utstyr til hjemmetrening

Justerbar manual 2-22 kg, Kayoba 1799,- Jula

Et av de smarteste redskapene til hjemmegymmen! Kayobas justerbare manual fungerer som flere manualer med ulike tyngder i én – et plasseffektivt alternativ som dessuten hjelper deg med å spare tid mellom settene. Med et vektspenn på 2–22 kg passer denne manualen for både nybegynnere og avanserte utøvere.

Vekt / manualsett 50 kg, Kayoba 1999,- Jula

Kayobas store vektstang- og manualsett er en fin grunnpakke for deg som vil begynne å løfte frie vekter. Vektene leveres i en praktisk koffert på hjul, slik at de er enklere å flytte. Pakken med vekter og stenger inneholder:

  • Todelt 180 cm vektstang
  • To 35 cm manualstenger
  • Seks låsemuttere og fire 5 kg vektskiver
  • Seks 2 kg vektskiver
  • Seks 1,25 kg vektskiver
Utstyr til hjemmetrening

Kettlebell 849,- XXL

Kettlebell med gripevennlig håndtak for allsidig trening av hele kroppen. Gir effektiv trening av kjernemuskulatur, armer og ben. Veier 28 kg.

Med kettlebells er det enkelt å trene hjemme, men sørg for at du har godt med albuerom. Treningshansker anbefales for et bedre grep.

XXL Lagunen har stort utvalg innen kettlebells. Fra 12-36 kg.

Treningsbenk, Titan Life (før 999,-) Nå 600,- XXL

Solid og stabil treningsbenk som passer ypperlig til vektløfting. Fem centimeter tykk padding i skum for optimal komfort.

Utstyr til hjemmetrening, Get Moving
Intersport: Caps, Adidas 199,- / Vest, Adidas 799,- / Genser, Adidas 599,- / Tights, Adidas 849,- / Sneakers, Nike 1649,-
Utstyr til hjemmetrening

Motstandsbånd, Titan Life 299,- XXL

Titan Life - Exercise Tube Set er et sett med fem motstandsbånd med forskjellige motstandsnivåer. Settet kan brukes til ulike treningsøkter som styrke, balanse og rehabilitering. Kommer med oppbevaringspose, to håndtak og to fotstropper.

Motstandsbåndene kan enkelt brukes sammen for enda mer motstand.

Ved å bruke det medfølgende tilbehøret kan du sette deg mål mot hver muskelgruppe og enkelt justere og tilpasse motstanden etter behov.

Utstyr til hjemmetrening

Styrkesett, Titan Life 249,- XXL

Styrkesett som inkluderer et solid magehjul, push-up stang i stål og handgrip med 25-30 kg spenning. Perfekt sett for kjernestyrke og stabilitet. Titan Life - Strength Set er et sett med forskjellige deler av mindre hjemmetreningsutstyr.

I pakken finner du et magehjul, push-up stang og handgrip. Magehjulet brukes til effektiv trening av kjerne og stabilitet hvor alle muskelgruppene i overkroppen aktiviseres.

TIPS

Bruk av magehjul er en av de mest utfordrende og effektive øvelsene for magemusklene dine, og er spesielt egnet for deg som fokuserer på stabilitet og dynamisk styrke.

Magehjulet i styrkesettpakken til XXL kommer med et solid og sklisikkert gummihjul med myke skumhåndtak som gir ekstra komfort.

Utstyr til hjemmetrening
XXL: Treningssykkel, Titan Life S-Line 500, 4499,- / Tredemølle, Titan Life S-Line 700, 18.999,-

Større apparater for deg som har god plass

Dersom du har et større rom du kan bruke til trening, er det også muligheter for å få inn en tredemølle eller en sykkel. Med en tredemølle, vil du ha ubegrenset med muligheter for å trene hele kroppen.