Utstyr til hjemmetrening

Trene i stuen
Treningsutstyr fra Jula

Ønsker du helst å trene hjemme, finnes det heldigvis mange gode muligheter for å holde seg aktiv.

Å trene hjemme har mange fordeler: du sparer tid og dørstokkmilen blir enkelt og greit mye kortere. Har du et disponibelt rom, er det ypperlig å gjøre om til treningsrom. Avhengig av plass, har du da muligheten til å lage deg et fullverdig treningsrom for både styrke og kondisjon.

Ingen ledige rom du kan bruke? Stuen fungerer også ypperlig til hjemmetrening. Det gjelder bare å velge treningsutstyr du har mulighet til å rydde bort når det ikke er i bruk.

Day One Your choice...

Her er utstyret vi anbefaler å investere i for å få mest mulig ut av hjemmetreningen:

Tren hele kroppen. Tredemølle, kettlebell, strikk
Kettlebell 4kg, OX Neoprene 175,- SPORT OUTLET // Fitnessband, Abilica 169,- INTERSPORT / Tredemølle, Walkingpad 10499,- POWER

TRENINGSMATTE

En treningsmatte er et must. Matten er ypperlig som underlag til øvelser der du ligger på bakken, og er også med på å skåne gulvet når du trener.

MINIBANDS

Disse små, elastiske strikkene, kalt minibands, tar nesten ikke plass, men er godt egnet til å aktivere musklene under oppvarming, men også til å gi ekstra belastning på alt fra knebøy-øvelser til pushups.

Mann som trener med kettlebells.
Treningsutstyr fra Jula // Yogamatte 183x61x0,4cm 199,- JULA

KETTLEBELL

Med en kettlebell eller to får du trent hele kroppen, fra bein til kjernemuskulatur.

MEDISINBALL

En medisinball er gull verdt for kjernemuskulaturen. En medisinball kan også brukes til for eksempel å øke vanskelighetsgraden når du tar pushups, ved at du enten plasserer føtter eller hender på ballen.

Velg riktig utstyr. Chin up bar, hoppetau, fitness ball
Chin up bar, Titan Life 149,- XXL // Hoppetau, OX Speed 100,- SPORT OUTLET // Fitnessball, Abilica-AcuPoint-Ball-Triggerball, 129,- ENKLERE LIV

FITNESS-/BALANSEBALL

Balanseballen er super til både uttøying, trening av kjernemuskulatur og til balansetrening. Det er også mulig å få trent bakside lår.

CHIN-UP-STATIV / CHIN-UP-BAR

Du finner chin-up-stativ som kan festes i dørkarm, på veggen eller frittstående stativ. Perfekt for deg som ønsker å bli bedre til å ta kroppshevinger. Du kan også kjøre hengende mageøvelser her.

HOPPETAU

Hoppetau er supereffektiv trening. Du får trent både kondisjon, overkropp og bein, samtidig som du forbrenner flere kalorier enn ved for eksempel løping.

Eget treningsrom. Pulsbånd, ellipsemaskin, romaskin.
Pulsbånd, Polar 799,- POWER // Ellipsemaskin, OX Darwin 8500,- SPORT OUTLET // Romaskin, OX Adelaide 5500,- SPORT OUTLET

STØRRE APPARATER FOR DEG SOM HAR GOD PLASS

Dersom du har et større rom du kan bruke til trening, er det også muligheter for å få inn en tredemølle eller en romaskin. Med en Powerrack, vektstang og vektskiver vil du ha ubegrenset med muligheter for å trene knebøy, markløft, rykk, støt eller hva du skulle ønske.