Utstyr til hjemmetrening

Kvinne som trener spent
Mann som trener med vekter
Kvinne som trener med vekter
Kvinne som trener inntil vegg
Kvinne som trener med bosuball

Ønsker du helst å trene hjemme, finnes det heldigvis mange gode muligheter for å holde seg aktiv. XXL gir deg tipsene!

Å trene hjemme har mange fordeler: du sparer tid og dørstokkmilen blir enkelt og greit mye kortere. Har du et disponibelt rom, er det ypperlig å gjøre om til treningsrom. Avhengig av plass, har du da muligheten til å lage deg et fullverdig treningsrom for både styrke og kondisjon.

Ingen ledige rom du kan bruke? Stuen fungerer også ypperlig til hjemmetrening. Det gjelder bare å velge treningsutstyr du har mulighet til å rydde bort når det ikke er i bruk.

Her er utstyret XXL anbefaler å investere i for å få mest mulig ut av hjemmetreningen:

TRENINGSMATTE

En treningsmatte er et must. Matten er ypperlig som underlag til øvelser der du ligger på bakken, og er også med på å skåne gulvet når du trener.

MINIBANDS:

Disse små, elastiske strikkene, kalt minibands, tar nesten ikke plass, men er godt egnet til å aktivere musklene under oppvarming, men også til å gi ekstra belastning på alt fra knebøy-øvelser til pushups.

KETTLEBELL

Med en kettlebell eller to får du trent hele kroppen, fra bein til kjernemuskulatur.

MEDISINBALL

En medisinball er gull verdt for kjernemuskulaturen. En medisinball kan også brukes til for eksempel å øke vanskelighetsgraden når du tar pushups, ved at du enten plasserer føtter eller hender på ballen.

FITNESS-/BALANSEBALL

Balanseballen er super til både uttøying, trening av kjernemuskulatur og til balansetrening. Det er også mulig å få trent bakside lår.

CHIN-UP-STATIV / CHIN-UP-BAR

Du finner chin-up-stativ som kan festes i dørkarm, på veggen eller frittstående stativ. Perfekt for deg som ønsker å bli bedre til å ta kroppshevinger. Du kan også kjøre hengende mageøvelser her.

HOPPETAU

Hoppetau er supereffektiv trening. Du får trent både kondisjon, overkropp og bein, samtidig som du forbrenner flere kalorier enn ved for eksempel løping.

STØRRE APPARATER FOR DEG SOM HAR GOD PLASS

Dersom du har et større rom du kan bruke til trening, er det også muligheter for å få inn en tredemølle eller en romaskin. Med en Powerrack, vektstang og vektskiver vil du ha ubegrenset med muligheter for å trene knebøy, markløft, rykk, støt eller hva du skulle ønske.

Du finner XXL i 4. etasje på senteret! Butikken er delt inn i fagavdelinger, hvor hver avdeling har produktutdannede selgere som brenner for hvert sitt fagfelt.