Lagunevenninnene blir ny

Reidun og Dagmar før stylingen
Reidun og Dagmar nyter opplevelsen i frisørstolene
Resultatet etter stylingen
Resultatet etter stylingen

Se venninnene Reidun og Beate bli stylet av vår flinke personal shopper Janne Celin.

Etter å ha bladd i et av våre tidligere magasin uttrykte venninnene, Reidun og Dagmar, at de savnet å se voksne damer i magasinet. Vi var helt enig og trengte heldigvis ikke lete lenge etter de perfekte modellene.

Ny opplevelse

Venninnene ble invitert med på en bli-ny dag i senteret sammen med vår Personal Shopper, Janne Celin. De ble stylet fra topp til tå og tatt med i studio for fotografering.

«Når dere spurte om telefonnummeret vårt og om vi ville være modeller trodde vi aldri dere kom til å ringe! Vi fikk jo helt sjokk. Vet ikke helt hva det er vi har begitt oss ut på, men vi måtte jo nesten si ja.»

Janne Celin ønsket å fremheve damenes personlige farger og fasong med deres sprudlende personlighet og livsstil i tankene.

«Dette er to herlige damer med masse godt humør og humor, som vet hva de liker, og som synes det er kjekt å handle klær og være i Lagunen.»

Reidun og Dagmar ble nemlig kjent i Lagunen og har fått et vennskap gjennom det sosiale miljøet her.

«Vi begynte å drikke kaffe og prate sammen og nå vi har blitt gode Lagunevenninner. Vi er en fast, liten gjeng som treffes om onsdagene. Det er veldig kjekt og en stor sosial arena for oss. Så handler vi det meste i Lagunen også, her finner man alt» forteller damene.

Reaksjonene lot ikke vente på seg da sminken var kommet på:

«Ansiktene ble jo mye finere nå som vi fikk litt kitt og vipper på! Føler jeg går rundt med vindusviskere på. Nå må vi ikke gnikke oss i øynene, da blir alt ødelagt til jeg skal på yoga» ler Dagmar.

Venninnene syntes det var skummelt å skulle stå foran kamera, men er veldig glad for at de ble med.

«Bare se så fin bildene ble! Det ser ikke akkurat ut som vi er gamle damer på over 70 år. Dere må sende oss bildene sånn at vi kan ramme de inn og huske hvor fin vi var.»