Helsekost hos VITA

Butikkansatte Vita Lagunen
Helsekostprodukter fra Vita

De flinke damene hos Vita Lagunen har tipset oss om populære helsekostprodukter som gjør underverker for kropp og sjel.

De mest populære produktene

MEDOX

Medox Optimal er et 100% naturlig kvalitetsprodukt med høyt innhold av antioksidanter. Medox bidrar til å styrke immunforsvaret, og er samtidig godt for hjerte, kolesterol, muskler og ledd. Medox Optimal er utviklet og produsert i Norge, og inneholder foredlet konsentrat av blåbær og solbær. Medox har høye doser antioksidanter, og hver kapsel inneholder hele 80 mg antocyaner. For deg som ønsker et bedre immunforsvar, å holde deg frisk og ha mer overskudd og energi i hverdagen.

En undersøkelse blant 1500 brukere av Medox over 2 år, viser at 85% har fått mer energi eller føler seg bedre, og 76% har vært mindre forkjølte. Medox er vitenskapelig dokumentert gjennom kliniske studier ved universiteter og universitetssykehus.

BEAUTY BEAR HAIR VITAMINS

Beauty Bear Hair Vitamins smaker av deilig solbær. Ved hjelp av essensielle næringsstoffer, vitaminer og mineraler, styrker og vedlikeholder bjørnene håret ditt. Beauty Bear Hair Vitamins inneholder bl.a. Biotin, Acerola (Vitamin C), Vitamin B12, Folsyre, samt Vitamin E og A.

Biotin stryker, gir glans og mer fylde. Studier viser at Biotin hjelper å øke hårveksten. Biotin støtter også hårets keratin, som gjør håret sterkere da keratin er det hår, negler og hud er laget av.

Folsyre er et av de første stadiene i prosessen mot å styrke håret, da det støtter celledeling, slik at hårsekken kan danne nytt, sunt hår. Folsyre hjelper dermed til å forebygge tynning av håret og håravfall. I kombninasjon med B12 hjelper folsyre til å forhindre tynt hår.

Acerola fremmer hårvekst ved hjelp av Vitamin C antioksidant, som er viktig for kroppen, for å produsere kollagen, som videre bidrar til å styrke hårets cellefornyelse.

FRUKT OG FIBER

Frukt & Fiber tabletter inneholder naturens beste råvarer og holder magen i gang på en skånsom måte. Hemmeligheten bak den milde og gode effekten er samspillet mellom de enkelte ingrediensene:

  • Stimulering av tarmbevegelsene (rabarbrarot)
  • Mykgjøring av tarminnholdet via tilføring av fuktighet (tamarind trekker til seg væske og avføringen blir mykere)
  • Volumeffekt som virker inn på den naturlige tarmrefleksen (fiber som sveller og øker volumet)
  • Frukt & Fiber tabletter inneholder i tillegg også prebiotiske fibre fra akasie for å fremme et velfungerende tarmsystem.

SKINGAIN

Skingain plus er et produkt som bidrar til naturlig dannelse av kollagen, som holder hud, sener, ledd og muskler smidige og minsker tegn på; hudens aldring. I takt med at vi blir eldre, mister huden dens biologiske evne til å produsere kollagen og elastin. Kollagen og elastin gjør at huden er elastisk og stram. Skingain Plus fukter huden, øker hudens elastisitet og gir huden form og volum.

Spa med castor oil fra pukka
Castor Oil fra Pukka er virkelig et multiprodukt!