Helsekost hos VITA

Butikkansatte Vita Lagunen
Helsekostprodukter fra Vita

De flinke damene hos Vita Lagunen har tipset oss om populære helsekostprodukter som gjør underverker for kropp og sjel.

De mest populære produktene

MEDOX

Medox Optimal er et 100% naturlig kvalitetsprodukt med høyt innhold av antioksidanter. Medox bidrar til å styrke immunforsvaret, og er samtidig godt for hjerte, kolesterol, muskler og ledd. Medox Optimal er utviklet og produsert i Norge, og inneholder foredlet konsentrat av blåbær og solbær. Medox har høye doser antioksidanter, og hver kapsel inneholder hele 80 mg antocyaner. For deg som ønsker et bedre immunforsvar, å holde deg frisk og ha mer overskudd og energi i hverdagen.

En undersøkelse blant 1500 brukere av Medox over 2 år, viser at 85% har fått mer energi eller føler seg bedre, og 76% har vært mindre forkjølte. Medox er vitenskapelig dokumentert gjennom kliniske studier ved universiteter og universitetssykehus.

BEAUTY BEAR HAIR VITAMINS

Beauty Bear Hair Vitamins smaker av deilig solbær. Ved hjelp av essensielle næringsstoffer, vitaminer og mineraler, styrker og vedlikeholder bjørnene håret ditt. Beauty Bear Hair Vitamins inneholder bl.a. Biotin, Acerola (Vitamin C), Vitamin B12, Folsyre, samt Vitamin E og A.

Biotin stryker, gir glans og mer fylde. Studier viser at Biotin hjelper å øke hårveksten. Biotin støtter også hårets keratin, som gjør håret sterkere da keratin er det hår, negler og hud er laget av.

Folsyre er et av de første stadiene i prosessen mot å styrke håret, da det støtter celledeling, slik at hårsekken kan danne nytt, sunt hår. Folsyre hjelper dermed til å forebygge tynning av håret og håravfall. I kombninasjon med B12 hjelper folsyre til å forhindre tynt hår.

Acerola fremmer hårvekst ved hjelp av Vitamin C antioksidant, som er viktig for kroppen, for å produsere kollagen, som videre bidrar til å styrke hårets cellefornyelse.

FRUKT OG FIBER

Frukt & Fiber tabletter inneholder naturens beste råvarer og holder magen i gang på en skånsom måte. Hemmeligheten bak den milde og gode effekten er samspillet mellom de enkelte ingrediensene:

  • Stimulering av tarmbevegelsene (rabarbrarot)
  • Mykgjøring av tarminnholdet via tilføring av fuktighet (tamarind trekker til seg væske og avføringen blir mykere)
  • Volumeffekt som virker inn på den naturlige tarmrefleksen (fiber som sveller og øker volumet)
  • Frukt & Fiber tabletter inneholder i tillegg også prebiotiske fibre fra akasie for å fremme et velfungerende tarmsystem.

SKINGAIN

Skingain plus er et produkt som bidrar til naturlig dannelse av kollagen, som holder hud, sener, ledd og muskler smidige og minsker tegn på; hudens aldring. I takt med at vi blir eldre, mister huden dens biologiske evne til å produsere kollagen og elastin. Kollagen og elastin gjør at huden er elastisk og stram. Skingain Plus fukter huden, øker hudens elastisitet og gir huden form og volum.

Spa med castor oil fra pukka
Castor Oil fra Pukka er virkelig et multiprodukt!
Helsekostprodukter fra Vita

PUKKA CASTOR OIL

Castor-olje er en økologisk kaldpresset massasjeolje. Oljen er tradisjonelt brukt for å bistå kroppen med renseprosessen og virke berolige huden. Castor-olje er ypperlig næring for tørr hud og kan smøres direkte på huden. Oljen kan også være effektiv mot støle og ømme muskler, og brukes da som omslag: Bløt en klut i oppvarmet Castor-olje og legg på det berørte området. Dekk til med plast og legg en varmeflaske på toppen, og la virke i 20 minutter.

Pukkas Castor olje har også blitt svært populær å påføre på hår, bryn og vipper da den kan fremme hårvekst. Dypp gjerne en finger i oljen, og smør på bryn og ved vipperøttene. Unngå å få oljen i øynene. Det kan være lettere å påføre med en vippekost om du er redd for å påføre for mye av gangen. Pukka Castor Oil er økologisk klassifisert og av høyeste kvalitet, bærekraftig dyrket og 100% sporbar.

Kan også brukes som serum for slitt og tørt hår, enten ved å påføre litt i hendene og dra det inn i lengdene, eller bland den med balsam for å få en ekstra fuktighetsboost. Inneholder mye proteiner, som er essensielt for å bygge opp igjen skadet og slitt hår.

HAIR VOLUME

Hair Volume Gummies er en eple gummie i kombinasjon med hirse, løvetann, biotin, pantotensyre og zink. Den tilfører næringsstoffer til hårbunnen og hårsekken, hvor håret dannes. Innholdet av biotin og zink hjelper med å vedlikeholde et normalt hår og en normal hud.P

METODRAIN DETOX

Methodraine Detox Express er en 7-dagers rensekur. Anbefales også gjerne før oppstart av vektreduksjon. Kuren inneholder høy konsentrasjon av virksomme og rensende urter. I tillegg inneholder den grønn te som virker som en kraftig antioksident. Pakningen inneholder 7 doser, en til hver dag i en uke.

OXYTARM

Oxytarm er en kur som fokuserer på mage- og tarmsystemet. Oxyttarm renser tarmen for avfallsstoffer og er en fin start på en detoxrens eller som start på en eventuell slankekur. Du vil oppnåbedre næringsopptak fra mat og kosttilskudd, i tillegg styrkes immunforsvaret. Kosthold: Forskning viser at våre mest vanlige sykdommer er relatert til kosthold. Vi tar ofte raske og lettvinte løsninger med ferdigmat og andre fast food-varianter. Vi får da i oss mye fett og tilsetningsstoffer som i mange tilfeller setter seg i tarmsystemet. Dette kan føre til forstoppelse, luft i magen, magesmerter, redusert energi, vektøkning og hudproblemer.

ROTEINBARER

Barebells fløyelsmyke og smaksrike proteinbarer er perfekt å ha med seg på farten! Barebells Caramel Cashew smaker karamell og cashewnøtter / White chocolate Almond er en lys bar med smak av mandel og hvit sjokolade / Barebells Salty Peanut smaker supergodt av salt peanut og sjokolade. Alle proteinbarene har en herlig, myk konsistens.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00