Freshe hudpleie favoritter

Hudpleie
Immortelle Reset Overnight Serum
Immortelle Reset Overnight Serum, 899,- L’OCCITANE

Unn deg selv egentid og velvære! Her finner du noen fantastiske favoritter som er anbefalt av våre dyktige hudpleiere og makeup-artister.

Immortelle Reset Overnight Serum

Huden vår utsettes for mange skadelige miljøpåvirkninger hver dag, noe som fort kan føre til at den virker både sliten, tørr og gusten. Dette vidunder serumet jobber effektivt med huden gjennom natten, når hudfornyelsen er mest aktiv. Dette resulterer i en umiddelbar effekt, serumet fornyer huden og gir den et friskt, uthvilt og strålende utseende - hver morgen. Den bidrar til friskere og mykere hud, mindre synlige linjer og ikke minst en helt fantastisk glød. Serumet passer til alle hudtyper.

- og alt dette i noen små vidunder dråper før leggetid!

Camilla Pihl Skin C-Vitamin Ampoules
Camilla Pihl Skin C-Vitamin Ampoules, 299,- VITA

Camilla Pihl Skin C-Vitamin Ampoules

Den ultimate behandlingen for mer glødende og frisk hud. Den inneholder en konsentrert form for Vitamin C som vil lysne og tilføre glød til gusten hud. C-vitamin inneholder antioksidanter som hjelper cellene, og som beskytter mot tidlig aldring og misfarging.

Sisley Masque Contour des Yeux
Sisley Masque Contour des Yeux, 1255,- LAGUNEN PARFYMERI

Sisley Masque Contour des Yeux

Er en hurtigvirkende, lindrende og fuktighetsgivende øyemaske som visker ut synlige tegn på tretthet og glatter ut poser under øynene. På bare 10 minutter vil du oppleve at fine linjer og poser omkring øynene synlig reduseres.

Skin Health Zein Obagi
Skin Health Zein Obagi, VOLVAT MEDISINSKE SENTER

Skin Health Zein Obagi

Få en jevnere farge og en sunnere hud! Volvat Medisinske senter er sertifisert ZO Skin Health-klinikk. De hjelper deg med å sette opp skreddersydde kremprogrammer tilpasset din hud, veileder og skreddersyr kremprogrammer for solskader, pigmentering, anti-age, fine linjer, gusten og livløs hud, akne, kviser og uren hud, store porer, sensitiv og irritert hud og vedlikehold av sunn og velfungerende hud.

Hudpleieprogrammene settes sammen individuelt og tilpasses din hudtype og din motivasjon.

Med VISIA System hudanalyse kan man se hvordan huden din kommer til å se ut om noen år. Med hudanalyse kan man på en dokumentert måte bedømme hvilken behandling og hvilke produkter som passer akkurat din hud.

La Prairie Cellular Radiance Cream
La Prairie Cellular Radiance Cream, 6655,- LAGUNEN PARFYMERI

La Prairie Cellular Radiance Cream

Denne kremen passer perfekt til voksen hud! Den styrker huden og øker fastheten og elastisiteten som igjen vil fremme et ungdommelig utseende. Den fukter, gir næring i dybden og hjelper huden gjennom de hormonelle endringene den gjennomgår. Kremen kan brukes både morgen og kveld, og smøres i et tynt lag på ansikt, hals og bryst.

Weleda Skin Food
Weleda Skin Food, 169,- KINSARVIK NATURKOST

Weleda Skin Food

Skin Food er en naturlig multikrem, og et bestselgende produkt som brukes av både stjerner og makeup-artister verden over. Den både pleier og mykgjør, lindrer tørr hud og kan brukes både i ansikt og på kropp.

Den er blant annet super å bruke som en naturlig highlighter og shine under eller over makeupen, og på lepper. Den egner seg også godt til atopisk og psoriasishud. Dette produktet vant prisen Costume skjønnhetsfavoritter i 2020.

Skin Regimen Glyco-lacto peel
Skin Regimen Glyco-lacto peel, 878,- WAH WAH

Skin Regimen Glyco-lacto peel

Bruk gjerne denne mirakel peelingen to ganger i uken, og etter maks 10 minutter vil du få et umiddelbart resultat av jevnere hudtone og glødende, myk og glatt hud. Den jobber også med å korrigere de første synlige aldringstegnene. Den inneholder glykolsyre og laktobionsyrer.

Husk å påføre solfaktor om morgenen, da alfa-hydroksysyre kan øke følsomheten til huden.

Skin Regimen 1.5 Retinol Booster
Skin Regimen 1.5 Retinol Booster, 989,- WAH WAH

Skin Regimen 1.5 Retinol Booster

Noen få dråper av denne vidunder boosteren på kvelden mellom rens og fuktighetskrem, vil hjelpe å redusere rynker og gi deg en jevnere hudtone og overflate. Ideell som en intensiv behandling for å fornye tykkere hud etter langvarig soleksponering. Retinol kan forårsake lysfølsomhet, derfor er dette produktet perfekt til kveldsrutinen. Men husk alltid SPF om dagen.

Elemis Pro Collagen Cleansing Balm
Elemis Pro Collagen Cleansing Balm, 679,- FRØKEN REYKJAVIK

Elemis Pro Collagen Cleansing Balm

Denne prisbelønte og dyptrensende anti-age balmen løser effektivt opp makeup, daglig smuss og forurensning. Huden etterlates myk med en strålende glød. Den kan også brukes som ansiktsmaske.

2 i 1 - ingenting er bedre enn det!

Kiehl´s Midnight Recovery serum
Kiehl´s Midnight Recovery serum, 265,- FREDRIK & LOUISA

Kiehl´s Midnight Recovery serum

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate er et fantastisk serum som arbeider hele natten for å gjennomfukte huden. Resultatet er en uthvilt hud med sunn glød. Serumet er beriket med 99,8% naturlige ingredienser fra nattlysolje, omega-6 fettsyrer og essensielle oljer. To dråper er nok for å bli hekta - ikke rart at denne oljen også vant Costume skjønnhetsfavoritter!

Dr.Sturm Glow Drops
Dr. Sturm Glow Drops, 1470,- LAGUNEN PARFYMERI

Dr. Sturm Glow Drops

Et «must have» i enhver skjønnhetsrutine! Dr. Sturm Glow Drops gir nytt liv og en sunn glød til trett hud. Den reduserer synligheten av porer og irritasjon, jevner ut hudtonen, og gir huden en real fuktighetsboost. Enjoy!

Våre salonger og butikker gir gode råd og tips til produkter som er tilpasset akkurat deg og dine behov. Ta turen innom en av de så finner du kanskje noen nye favoritter til din hudpleierutine!