Bli ny med Lagunen

Bli ny - før og etter

Vibecke vant en drømmedag med full oppgradering av hår, makeup og klær ved hjelp av vår Personal Shopper tjeneste.

Vibecke er en sprudlende og uhøytidelig barnehagelærer, yogalærer og mamma til to flotte gutter. Påkledningen lander som oftest på det praktiske og komfortable, så ønsket hennes for Bli Ny-dagen var antrekk som er mer fleksible og som kan kles opp og ned, samt et feiende flott bursdagsantrekk!

Vi fant klær i varme toner for å matche Vibeckes farger og personlighet. Slengbuksene ble prøvd under tvil - for så å bli en favoritt!

Dame i rød fløyelskjole
FØR

Vibeckes strålende smil og varme personlighet var det aller beste utgangspunktet for en vellykket Bli Ny-dag!

Dame i oransje dressjakke til jeans
ETTER

Passform var stikkord da vi så etter blazer. Ikke velg en størrelse som er for stor! La den forme kroppen, og bær den åpen. Brett gjerne opp ermene til midjehøyde for å skape en fin siluett.

Dame i tøff kjole

Den Perfekte Festkjolen er skimrende, voluminøs og snuppekort på en gang! Festkjolen kan etterhvert inngå i hverdagsgarderoben: legg til sneakers og skinnjakke, eller bær en pologenser eller skjorte under.

Frisør

Vibecke ønsket en frisyre hun kunne vedlikeholde uten stadig å måtte farge. Frisør Adam & Eva sørget for en flott fargeskyll for å friske opp enkelte grå hår, og stylet Vibeckes hår med volum og bølger.

Neglebehandling

Hos Express Nail fikk Vibecke raskt og effektivt lagt en lekker gellakk i en gyllen, vårlig tone.

Ansiktsbehandling

Deretter var det tid for å nyte en herlig dyprens hos Olio. Det ble utført hudanalyse og en Dermalogica dobbeltrens tilpasset Vibeckes hud, og så avsluttet med vapozone, en pleiende maske og et målrettet serum.

Dame viser tilbehør

Personal Shopper Janne Celin lyttet nøye til Vibeckes ønsker og utfordringer, og kunne bidra med eminente råd om farge, tekstiler, form og stil. En grunntanke ble formet; varme farger, fleksibilitet, hverdag og fest i samme plagg.

Makeup

Janne Celin la en skikkelig flott fest-makeup i varme toner, før klær ble plukket, prøvd og stylet. Vibeckes faste preferanser ble utfordret med hell, og listen over gode stylingråd ble etterhvert lang!

Personal shoppere Lagunen

Ønsker du å finne din helt egen personlige stil basert på din hudtone, hårfarge, øyenfarge og kroppsform? Eller kanskje du trenger hjelp til å finne riktig størrelse eller bygge opp basisgarderoben?

Våre personal shoppere gir deg personlig hjelp og førsteklasses eksperttips.

Priser

  • Første konsultasjon, tre timer: kr. 900,-
  • Videre konsultasjon, pr. time: kr. 300,-