Beautyguide

Beautyguide - Hudpleie
Makeup video med Janne Celin

Frisk glødene hud som varer gjennom hele dagen! Her finner du hudpleie, makeup og hårprodukter for en komplett look.

Lagunens egen makeup artist, Janne Celin, guider deg gjennom trinnene for å se fresh ut hele dagen. Hun anbefaler også produkter som får deg til å skinne, både til hverdag og fest.

Det er viktig å starte med nyvasket og renset hud. De ulike produktene kan med fordel påføres mens de fremdeles er fuktig på huden - da vil de smelte perfekt sammen og trekke inn i huden.

Beautyguide - Hudpleie

1. RENS

COSRX Low pH Niacinamide Micellar Cleansing Water

Et rensevann med lav pH, fjerner skånsomt sminke, urenheter og kontrollerer overflødig talg.

Fra 229,- Vita / Fredrik & Louisa

Beautyguide - Hudpleie

2. FUKTIGHET

Oolaboo Smart Aesthetics Firmer

Age Defense Skin Firmer er en oppstrammende og fuktighetsgivende krem som forebygger aldringstegn, plumper huden, reduserer fine linjer og stimulerer kollagen produksjonen.

980,- Wahwah

Oolaboo Truffle Indulgence Eye Cream

Tapp en liten mengde krem mykt rundt øynene morgen og kveld. Den garanterer merkbar hudforyngelse rundt øynene og revitaliserer hud stamcellene. Dette gjør huden fastere og reduserer synlige rynker. Bremser aldring, reduserer mørke sirkler og hevelse. Et must i hverdagen!

498,- Wahwah

Tromborg Brush #4 Maske og Foundation Pensel - Dette er den ultimate børsten for perfekt og feilfri finish ved påføring av våte produkter som masker, tinted moisturizer, BB-krem, CC-krem og foundation. 387,- Wahwah

Beautyguide - Hudpleie

3. MAKEUP

HUD

Bare Minerals Prime Time hydrate & glow

Primer som legges mellom fuktighetskrem og tinted moisturizer, BB-krem, CC-krem eller foundation. Jevner ut huden og gjør at makeupen ikke legger seg i linjer og porer. Forlenger holdbarheten på makeupen i opptil 24 timer, og forhindrer blankhet. Gir naturlig frisk glød. Du får den både med og uten shimmer.

440,- Fredrik & Louisa / Lagunen Parfymeri

Laura Mercier Tinted Moisturizer Natural Skin Perfector SPF 30

En perfekt kombinasjon mellom hudpleie og makeup. Denne lysner opp, gir en følelse av oppstramming, demper mørke ringer, jevner ut huden og tilfører glød i opptil 24 timer. Den legger seg ikke i linjer og rynker, forbedrer hudens elastisitet og dekkevnen kan justeres.

620,- Fredrik & Louisa

It Cosmetics Your Skin But Better CC Cream SPF 50

Et hybrid produkt mellom hudpleie og makeup som tilfører fukt, jevner ut huden, korrigerer hudtonen, har full dekkevne, anti-aging og solfaktor 50+.

485,- Kicks

TIPS

Makeup-svampene skal være fuktige ved påføring. Hold dem under lunkent vann, press ut vannet og tapp produktet på huden.

Real Techniques Miracle Complexion Sponge. Fra 123,- Kicks / H&M / Vita / Lindex

Beautyguide - Hudpleie

It cosmetics bye bye under eye concealer

Denne fantastiske consealeren gir full dekk, smelter inn i huden, er super drøy, sitter på gjennom hele dagen, bidrar til å dekke mørke ringer, poser, rødhet, synlige blodkar - den er også beriket med vitaminer, hydrolisert kollagen, hyaluronsyre og antioksidanter.

320,- Kicks

Nars Light Reflecting™ Eye Brightener

En lysnende og forfriskende eye brightener som vitaliserer øyeområdet med en glød som varer i opptil 24 timer.

440,- Fredrik & Louisa

Beautyguide - Hudpleie

Fenty Beauty Match Stix Contour Skinstick - Mocca

En holdbar, myk konturstick, som er lett å jobbe med. Den har også en matt, fin finish.

365,- Fredrik & Louisa

Tromborg mineral foundation

Dette mineral pudderet kan brukes direkte på huden, alene eller over en tinted moisturizer, BB-krem eller CC-krem. Den kan også påføres med en mindre kost, for bedre dekkevne, og kan da også fungere som en concealer. Påføres i sirkelbevegelser for at produktet skal smelte inn i huden. Etterlater huden med en frisk, fin, og naturlig glød.

551,- Wahwah

KVD Beauty Shade + Light Refillable Face Contour Palette

En unik sammensetting av matte skygger og lyse perlemor skygger som gir deg alt du trenger for en perfekt contouring. De er pigmenterte, lett å jobbe med og legger seg perfekt på huden. Kan også brukes som markering av øyner, slik vi har gjort her. Husk at en contouring palett er perfekt som base til øyeskygger, og den kan også brukes på bryn.

680,- Fredrik & Louisa

Tromborg Brush #5 Pudder Pensel - En pudderbøste som gjør påføring av løst og presset pudder enkelt. 445,- Wahwah

Tromborg Brush #6 - Den forsiktig vinklede formen på denne børsten følger konturene og benstrukturen til kinnene og stemmene, slik at du kan blande fargen jevnt uten å strekke. 498,- Wahwah

Beautyguide - Hudpleie

ØYNE

MAC Cosmetics Prep + Prime 24-Hour Extend Eye Base

Primer som gjør at øyenskyggen ikke striper seg, den blir mer fargeekte og holder seg i opptil 24 timer.

290,- Fredrik & Louisa

Tromborg Baked Mineral Eye Shadow Hefaistone

En mineral øyenskygge laget av bakte, rene og høypigmenterte mineraler. Den er utrolig lett å jobbe med, smelter inn i huden og gir en fresh vakker glød. Her har vi brukt den som rouge, all over face glow og øyenskygge.

358,- Wahwah

Tromborg Baked Mineral Eye Shadow Light

Denne lysner perfekt på øyelokk, i øyekrok, under bryn og kan også brukes som highlighter på lys hud. Bruk gjerne fingrene til å legge de lyse pigmenterte shimmer-skyggene innerst i øyekroken og på lokket - for en ekstra poppende glow effekt.

358,- Wahwah

Tromborg Brush #3 Øyenskyggepensel - Perfekt for blending av øyenskygge for å unngå harde overganger og skarpe linjer. 296,- Wahwah

Beautyguide - Hudpleie

Anastasia brow freeze

Styling voks til bryn, med fantastisk god hold. Påføres med en spiralkost eller maskara børste.

329,- Fredrik & Louisa / Lagunen Parfymeri / Vita

Anastasia Beverly Hills Dipbrow

Vannfast brynspomade for perfekte bryn gjennom hele dagen. Påføres med en tynn presis brynskost.

329,- Fredrik & Louisa / Lagunen Parfymeri / Vita

Tromborg Mineral Concealer no 1

Corrector pen som er super å bruke på våtkanten for å lysne og skape et mer våkent blikk. Kan også brukes som highlighter i underkant av bryn, som concealer og leppepenn.

299,- Wahwah

Anastasia Beverly Hills Duo Brush 12. 289,- Fredrik & Louisa / Lagunen Parfymeri / Kicks / Vita

Beautyguide - Hudpleie

Dior Diorshow 24H Stylo

En vannfast eyeliner med matt, kremet tekstur. Vi har lagt den på øvre våtkant og langs vipperot for en illusjon om mer markert og fyldigere vippekant, samt en anonym markering rundt øynene.

360,- Fredrik & Louisa / Lagunen Parfymeri

Glöd Sophie Elise Volume & Lengthening Mascara

Den gir et fantastisk fint volum, løft, fukt, styrker og tykner vippene. Den drysser ikke og smitter heller ikke. Lett å påføre.

189,- Vita

Beautyguide - Hudpleie

LEPPER

Artdeco soft lip liner waterproof nr. 124 Presis Rosewood

Bruk gjerne en leppe-penn i en gammelrosa eller peachy farge. Supert om den er vannfast eller har lang varighet. Penn denne på leppen, og bland med din favoritt fukt.

175,- Vita

Tromborg lip balm Berry

Denne har en lett silkeaktig konsistens, og gir leppene en naturlig frisk glans. Optimal leppe pleie og tilføring av fuktighet. Den beskytter mot varme og kalde temperaturer, og er fylt med aktive planteoljer, sheasmør og E-vitamin. Den kan også brukes som rouge.

191,- Wahwah

Beautyguide - Hudpleie

SETTINGSPRAY

Urban Decay All nighter Vitamin C

Sminken smelter sammen. Den fukter umiddelbart, og etterlater huden med en sunn frisk glød. Holder på sminken i opptil 16 timer. Gir ekstra glød, holdbarhet og er vannfast.

Denne kan sprayes på før, under og etter makeup. Den kan også brukes sammen med øyenskygge eller highlighter til å lage en liner, eller bare for å fremheve pigmentene. Den er også super til å spraye på en beauty blender (makeup svamp) før påføring av foundation, BB-krem eller CC-krem.

425,- Fredrik & Louisa / Kicks

Beautyguide - Hudpleie

4. HÅR

K18 Leave- in molecular repair hairmask

En hårmaske som er klinisk bevist å reparere skadet hår permanent. Det er et fantastisk produkt som passer alle hårtyper og teksturer.

895,- Ramsvik Frisør / Fredrik & Louisa

WOW dream Coat

Prisbelønnet fuktforsegling som stopper frizz i vått og fuktig vær, aktiveres av varme og holder i opptil tre vask. Gir en silkemyk finish!

399,- Fredrik & Louisa / Kicks

Beautyguide - Hudpleie

FÅ LAGT MAKEUP

Janne Celin er en dyktig makeup artist som gjerne tar sminkeoppdrag. Skal du i bryllup, konfirmasjon eller fest med venner? Dette er perfekte anledninger å få lagt profesjonell makeup! Kan også kombineres med personal shopper time.

  • Profesjonell makeup (inkludert vipper) kr. 890,-
  • Makeup & hårstyling kr. 1490,-
Beautyguide - Hudpleie