Beautyguide

to kvinner som sminker seg
Personal shopper tips
Personal shopper tips
Personal shopper tips

Det er lov til å pynte seg litt ekstra for å føle seg fresh og fin. Her finner du hudpleie, makeup og hårprodukter for en komplett look.

1. Perricone MD No Makeup Bronzer - Lagunen Parfymeri

En flytene bronzer som er lett å påføre og gir et naturlig glødende resultat. Den jobber med hunden gjennom hele dagen og forebygger skader i huden som er forårsaket av blant annet aldring, sol og miljø. Den har også solfaktor 15 og er utviklet av leger.

2. KVD Vegan Beauty High Impact Invisible Eyeshadow Primer - Fredrik & Louisa

Dette er et must have i sminkepungen! Produktet påføres før øyenskygge og gjør at øyenskyggen sitter perfekt hele dagen og kvelden. Den jevner ut underlaget slik at det ikke legger seg i striper. Øyenskyggen vil bli mer pigmentert og gjengi den samme intensiteten som den har i palettet.

3. NARS Climax Mascara - Fredrik & Louisa

En fantastisk volum-mascara med byggbar effekt. Denne er perfekt for å lange voluminøse og dramatiske vipper til fest.

4. KVD Vegan Beauty Tattoo Liner - Fredrik & Louisa

Den ultimate eyelineren! Perfekt motstand i kost og spiss, lett å bruke for å forme den perfekte vinge, og ikke minst - den sitter flawless i 24 timer.

5. MAC Pigment - Fredrik & Louisa

Dette produktet er superfint og fresht å bruke enten alene, inne i øyekroken eller oppå en annen øyenskygge for å skape en «halo» effekt midt på lokket. Hvis du ønsker max pigmentering kan du gjerne tapp den på med fingrene. Da smelter produktet perfekt inn i hunden! Mac har også en base man kan bruke for at dette skal feste seg perfekt.

Tips! Har du en lys farge som denne: bruk den også som en liner, highlighter, bland den inn med din favorittlipgloss eller neglelakk.

6. Anastasia Dewy Set Mist - Fredrik & Louisa/Lagunen Parfymeri

En liten dusj med denne over makeupen gjør at produktene smelter perfekt sammen og sitter perfekt hele dagen. Dewy Set Mist er god å bruke gjennom dagen om man trenger litt ekstra fukt eller ønsker å friske opp makeupen. Passer også utmerket sammen med Himalayan Charcoal Purifying Glow Soap fra Body shop som en brow soap og sammen med pigment for å lage den perfekte eyelineren.

Ekstra pluss, den har en fantastisk duft av kokos og vanilje!

7. Skin Regimen Energizing Illuminating Lotion - Wah Wah

Denne konsentrerte, tørstslukkende ansiktsessensen lader, lysner opp og hydrerer huden. Den motvirker effektene av en intens livsstil med stress og dehydrering på grunn av oppvarming, klimaanlegg, forurensing og reising. Anbefales!

8. Löwengrip Luminous Bronze Self-Tan Drops - Fredrik & Louisa

Selvbruningsdråpene er energigivende til huden og inneholder utjevnende ingredienser som gir en jevn, fin og naturlig solkysset hud. Påfør noe dråper før du legger deg og du våkner opp med en frisk, solbrun hud.

Produktet inneholder også allantoin som har en sammentrekkende, beroligende og fuktighetsgivende effekt - og alt dette i noen små dråper med olje - elsker det!

9. Kiehl´s Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate - Fredrik & Louisa

Dette er et vidunderserum som gir fornyet glød, strammer opp huden og reduserer synligheten av fine linjer og rynker. Den er rik på vitamin C og hyaluronsyre, og passer perfekt under fuktighetskrem både morgen og kveld.

10. GHD Rise Hot Brush - Ramsvik frisør / Sayso / Hårgalleriet / Nikita

En fantastisk nyhet fra GHD! GHD Rise Hot Brush er en volumskapende fønbørste som gjør det enkelt å gjenskape frisørfølelsen hjemme. Den gir volum fra rot til spiss, tilfører spenst, fylde og glans til håret som holder gjennom hele dagen. Si farvel til flatt hår en gang for alle!

11. Kevin Murphy Fresh Hair Dry Cleaning Spray - Ramsvik frisør / Sayso / Vice Capo

En god tørrshampo er det perfekte stylingproduktet som kan redde enhver anledning. Denne gir volum og tekstur til håret, noe som kan gjøre at håret blir mer samarbeidsvillig når man skal sette det opp. Den nøytraliserer også fet hodebunn, og tar vekk uønskede dufter av håret.

Tørrshampoen kan også redde en "bad hair day" ved å dekke over uønsket ettervekst de siste dagene før frisørtimen. Genialt!

12. Sacred Nature Cleansing Balm - Wah Wah

En god rens er ekstra viktig i disse tider hvor vi går mye med munnbind. Husk å rense huden godt hver dag og gi den litt ekstra kjærlighet.

Sacred Nature Cleansing Balm er en fantastisk rensende og fuktighetsgivende balsam for øyner og ansikt. Den er skånsom, men fjerner likevel all makeup. Produktet et veldig drøyt, så man trenger lite produkt pr. rens. Den tette teksturen er sammensatt av organisk buriti- og mandelolje som inneholder et høyt nivå av antioksidanter. Masser den lett inn i ansiktet og skyll av med vann. Tørk bort rester med en klut eller pads.

Denne rensebalmen passer perfekt for normal til dehydrert hud - jeg var solgt fra første rens! Enklere kan det ikke bli.

13. Skin Regimen Glyco-Lacto Peel - Wah Wah

En eksfolierende peeling som reduserer fine linjer, jevner ut huden og gir et sunt, glødene resultat.

14. Ole Henriksen Balance Cold Plunge Pore Mask – Vita/Fredrik & Louisa

Dette er en forfriskende og nedkjølende maske som både er dyptrensende og poreminimerende. Den renser, kontrollerer olje og reduserer porene, samtidig som den er rik på antioksidanter og beroliger huden.

Smør på, la den tørke til den krakelerer - ca. 15-20 min. Tilfør kaldt vann og masser masken inn til den skummer og enkelt kan skyldes bort. Da fjerner du overflødig olje og urenheter.

15. Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Double Cream – Vita/Fredrik & Louisa

Denne kremen er perfekt for en dehydrert hud som trenger ekstra med fukt og næring. Den rike kremen er full av sheasmør og druefrøolje som gir en myk og smidig hud, og ikke minst en fantastisk fin glød. Den jobber med hudens aldringstegn, strammer opp, lysner opp og tilfører huden fuktighet i 24 timer etter påføring. Perfekt base for en dewy makeup look - både under concealer og foundation. Enda et pluss, produktet er vegansk.

16. DIOR Capture Totale Dreamskin 1-min Mask - Lagunen Parfymeri/Fredrik & Louisa

Perfekt pleie i en travel hverdag! En fuktighetsgivende peeling-maske som gjør underverker på 1 minutt. Dette har vært en favoritt i flere år og er alltid med meg i makeup bagen.

Få lagt make-up

Janne Celin er en dyktig makeup-artist som gjerne tar sminkeoppdrag. Skal du i bryllup, konfirmasjon eller fest med venner? Dette er perfekte anledninger å få lagt profesjonell make-up! Kan også kombineres med personal shopper time.

Profesjonell make-up (inkludert vipper) koster kr. 850,- per time.

For bestilling ta kontakt på mail personalshopper@lagunen.no eller kontakt Kundeservice på telefon 55 11 74 00.