17. mai frokost - 5 ting som må stå på bordet

Dame i bunad holder et kakefat med Pavlova fylt med krem og bær
Obs
Jordbær med melis
Meny
Bord dekket med pålegg - skinke, ost, laks, egg, tomater og boller
Meny

Nyt en lang og god frokost med venner eller familie på nasjonaldagen. Vi kan fortsatt kose oss med god mat, bare vi gjør det i mindre grupper.

Her får du 5 tips til en vellykket 17. mai frokost.

1. Jordbær

Jordbær er en klassiker på frokostbordet. Vårsesongen er i gang, og friske frukter som jordbær har vært etterlengtet. Særlig de norske. Jordbærene kan spises for seg, dyppes i sjokolade, spises med fløte og melis, eller du kan vispe sammen en herlig pavlova. Ja, for på denne dagen er det lov med kake til frokost

2. Fristende pålegg

Til frokosten sitter man gjerne i flere timer, og det er derfor ekstra viktig å ha deilig pålegg å fråtse i. Pålegg dandert på fat ser lekkert ut, og er superenkelt å lage klart.

Kjøp gjerne ferdige varer som roastbiff, spekemat, skinke og røkelaks. En deilig eggerøre er alltid en sikker vinner. Pynt serveringsfatet med frisk frukt og grønt og selv det enkleste pålegg vil se fristende og lekkert ut.

Du kan også lage et deilig snackfat. Kjøp et utvalg skinker og spekemat, noen gode oster, ulike typer kjeks, nøtter og tørket frukt. Så lekkert og så godt!

Bord med 17. mai blomster, musserende og flagg
Mester Grønn