Bestselgere for en aktiv start

5 på topp trening

Noen merker og produkter utmerker seg som klare bestselgere, år etter år, sesong etter sesong. Se oversikten over topp 5 produkter innen sport og helse!

For å ligge på topp er produsentene avhengig av fornyelse og utvikling. Vi har derfor tatt en prat med de flinke medarbeiderne i butikkene våre innen sport og helse, for å finne ut hvilke bestselgere de anbefaler.

Her kan du lese mer om:

  • Løpesko
  • Tur- og terrengsko
  • Treningsklær
  • Kosttilskudd og måltidserstattere
5 på topp trening, løpesko
Outdoor

Løpesko 5 på topp

Gode løpesko vil løfte løpsopplevelsen, men hva som er den beste løpeskoen er imidlertid individuelt. Vi har samlet favorittene.

5 på topp trening, løpesko

1. Diadora Mythos Blushield 7 Vortice, 1150,- Sport Outlet

Toppmodell med Blushield teknologi som er perfekt for de fleste løpere. Skoen gir optimal støtte og komfort, og har et drop på 10 mm. Skoens overdel er i mesh med refleks partier, og yttersålen er laget i slitesterk rågummi. Den har også Diadora sitt patenterte dempesystem, som gir støtte der du trenger det. Skoen finnes i flere modeller og farger.

2. Hoka Bondi 8, 1999,- Outdoor

Hoka's mest dempede joggesko, super for deg som både går og løper mye på harde underlag. Gir også litt ekstra støtte og stabilitet for lett overpronasjon. Genial både som jobb- og opptreningssko etter skader. 4 mm drop.

5 på topp trening, løpesko

3. Saucony Triumph, 999,- Intersport

En av Intersports absolutte bestselger er den 20. versjonen av Saucony Triumph. Oppgradert med et skum som er enda litt lettere i vekt og med bedre respons. En god arbeidshest for løpeturer i variert lengde. Denne løpeskoen oppgis i US-størrelser.

4. On Cloudmonster dame og herre, 1499,- Outdoor

Dette er On`s mest dempede asfalt sko. Her finner du de største Cloud-putene som sikrer maksimal demping samt en speedboard plate i mellomsålen som sørger for en kvikk og rask respons i steget. Topp komfort både på korte og lange turer. 6 mm drop.

5. Mizuno Wave Rider 1899,- XXL

Wave Rider er den mest solgte løpeskoen fra Mizuno til mengdetrening. Wave Rider 26 har en rekke oppgraderinger som vil gi deg mykere demping, eksplosiv respons og masse komfort ved bruk av resirkulerte materialer for et bedre miljøavtrykk. Lett og nøytral løpesko med myk demping og god respons for mengdetrening på asfalt, grus og mølle. Bærekraftige materialer og premium kvalitet. Dropp: 12 mm. Vekt: 235 g.

5 på topp trening, tur/terrengsko
Intersport

Tur-/terrengsko 5 på topp

Terrengsko gjennomgår mye hardere belastning enn vanlige løpesko for asfalt og mølle, og du bør derfor se etter sko som har god slitestyrke.

Ved innkjøp av terrengsko er det først og fremst viktig at skoene har godt grep.

5 på topp trening, tur/terrengsko

1. LA Sportiva Ultra Raptor ll GTX, fra 1499,- Outdoor og Intersport

Fantastisk tur-/hikingsko for grus og terreng. Fulldempet EVA mellomsåle som sørger for en behagelig gange, solid hælkappe som gir meget bra stabilitet, Gore-Tex membran og yttersåle med suverent grep.

2. VJ IROCK 3, 2099,- Outdoor

Dette er en klassiker blant fjelløpere, en herlig lettvektssko for vestlandsterreng. Myk mellomsåle som gir fantastisk løpsfølelse og yttersåle med et supergodt grep. Rett og slett en «spiderman sko»

5 på topp trening, tur/terrengsko

3. MORE 2, terrengløpesko dame, 1799,- XXL

Komfortabel terrengløpesko med en myk demping som gir god komfort. Robust yttersåle gir godt grep på underlaget. Vekt: 265 g. MORE 2 fra New Balance kommer med en smussbestandig overdel som gir god beskyttelse i terrenget.

4. Anacapa Mid GTX terrengsko herre, 1990,- OBS

Anacapa Mid Gore-Tex er en etterlengtet modell fra HOKA. Disse vanntette turskoene kombinerer en solid konstruksjon med Gore-Tex membran, en mellomhøy skafthøyde, Vibram-yttersåle med gode knaster, lav vekt og ikke minst, den anerkjente og gode HOKA-dempingen.

5. Wave Ibuki 3 W Trail, 700,- Sport Outlet

Allsidig terrengsko med god demping og stabilitet. Slitesterk X10 yttersåle med X-formede knotter for godt grep på harde og myke underlag. Vannavvisende overdel. Wave-platen, som er innkapslet i den robuste mellomsålen, gjør skoene både støtdempende og stabiliserende. Passer perfekt for deg som liker lange løpeturer i utfordrende terreng. God ventilasjon gjør at føttene ikke føles våte og klamme. Svært slitesterk modell.

5 på topp trening, treningsklær
Modell: ON treningsjakke, Outdoor

Treningsklær 5 på topp

Behagelig, pustende treningstøy som sitter godt på kroppen er et must for å få maksimalt utbytte av treningsøkten.

5 på topp trening, treningsklær

1. ENDURANCE Tabaco M XQL Pants, 375,- Sport Outlet

Tabaco treningsbukse til herre sitter behagelig løst rundt lårene, men har smale fleksible paneler på leggene. Modellen er produsert i et lett og pustende materiale, som sikrer optimal trenings komfort. Ved kne sørger hull for økt ventilering, og to praktiske lommer med glidelås er plassert på sidene.

2. ENDURANCE Raynaya W XCS Jacket, 600,- Sport Outlet

Vann- og vindavvisende jakke med god stretch. Super til langrenn og annen trening utendørs.

3. Ankero M 2 in 1 Shorts, 250,- Sport Outlet

En behagelig trenings shorts med glidelås på begge lommer, for lett oppbevaring. Ankero shorts har også en innershorts.

5 på topp trening, treningsklær
Modell: Johaug t-skjorte, Intersport

4. Heat Grid Half Zip W, treningsgenser dame, 799,- XXL

Komfortabel og allsidig treningsgenser spesielt designet for bruk i kaldt vær. Produsert i fukttransporterende og mykt materiale. Gir god stretch og komfort.

Heat Grid Half Zip fra New Balance er produsert med NB Heat-teknologi som sørger for at du holder deg varm samtidig som genseren transporterer bort fuktighet mens du er i aktivitet.

5. Pierre Robert sport collection BH, 209,90 Obs

Sports-BH med god støtte, egner seg meget bra til styrketrening, løping og andre aktiviteter med mye hopp og støt. Sømløs og formstrikket for maksimal komfort, og ryggstykket har et bredt meshfelt som gir god ventilasjon slik at BH-en oppleves luftig og behagelig.

5 på topp trening, for kroppen
Vitality Line, Kinsarvik Naturkost

Boost kroppen 5 på topp

Kosttilskudd som brukes riktig sammen med trening og kosthold, kan bidra til å gi deg en sterkere og sunnere kropp. Våre butikker har en rekke ulike favoritter innen ekstra næring, tilskudd og måltidserstattere for en sunnere livsstil.

5 på topp trening, for kroppen

1. Vitality Line, Kinsarvik Naturkost

Vitality Line er vår bestselger innen treningstilskudd! I sortimentet finner du kvalitetsprodukter for sunt kosthold. Velg fra bl.a. proteinpulver, kreatin og pre-workout. Kinsarvik har -25% på treningstilskudd fra Vitality Line ut hele januar.

2. Good Meal, GetFit.no

15% på alle måltidserstattere. Er du lei frokosten? GetFits måltidserstattere er proppfulle av næring og har et høyt innhold av fiber som holder lenge på metthetsfølelsen.

3. Diet shake, GetFit.no

Det spiller ingen rolle om målet ditt er å gå ned i vekt, bulk opp eller total livsstilsendring, grunnlaget for alt er et godt planlagt, balansert kosthold. Men det betyr ikke at du må gi opp deilige smaker.

5 på topp trening, for kroppen

4. Wellibites, Vita

Wellibites er et deilig, smakfullt og sunnere alternativ til tradisjonelt godteri! Wellibites inneholder nemlig 40% mindre kalorier, har kun naturlige fargestoffer og inneholder vitaminer og mineraler som gjør godt. Wellibites er i tillegg sukkerfritt, vegansk og glutenfritt. Et godteri du kan spise med god samvittighet, for både helse og miljø. Med Vitamin B6 som bidrar til et normalt immunforsvar, nervesystem og fysiologisk funksjon.

5. SCANDINAVIAN NUTRITION Purple Burn PWO, Sport Outlet

Purple Burn Thermogenic Pre-Workout har hentet det beste fra bestselgeren Purple Burn Fatburner og gjort denne om til en helt vanvittig rå Pre-Workout som i tillegg til å gi ekstrem energi også bidrar til økt fettforbrenning. Her får du det beste fra to verdener og produktet kan brukes som en ren pre-workout eller kun som en fettforbrenner og oppkvikker for å få en kick start på dagen.

Bio Life Magnesium, Vita

Magnesium kan bidra mot tretthet og muskelsvakhet, samt irritabilitet og uro. Magnesium er svært viktig for normal muskelsammentrekning og overføring av nerveimpulser. Magnesium bidrar til normal celledeling og proteinoppbygging, samt vedlikehold av tenner og ben.