Bestselgere for en aktiv start

Dame i treningsklær

Noen merker og produkter utmerker seg som klare bestselgere, år etter år, sesong etter sesong. Se oversikten over topp 5 produkter innen sport og helse!

For å ligge på topp er produsentene avhengig av fornyelse og utvikling. Vi har derfor tatt en prat med de flinke medarbeiderne i butikkene våre innen sport og helse, for å finne ut hvilke bestselgere de anbefaler.

Her kan du lese mer om:

 • Løpesko
 • Tur- og terrengsko
 • Treningsklær
 • Kosttilskudd og måltidserstattere
Løpesko 5 på topp
Intersport: Genser, Craft 1499,- / Ullgenser, Craft 799,- / Jakke, Craft 1799,- / Tights, Craft 799,- / Sneakers, Nike 1499,- // AirPods Max, Apple 6490,- Eplehuset

Løpesko 5 på topp

Gode løpesko vil løfte løpsopplevelsen, men hva som er den beste løpeskoen er imidlertid individuelt. Vi har samlet favorittene.

Løpesko

1. Hoka Clifton 9, 1999,- Outdoor

I en kombinasjon av komfort og ytelse finner vi W Clifton 9 Wide. Med avansert teknologi, bærekraftige materialer og fokus på å ta løpere til neste nivå. Den har en overdel laget av pustende materialer, som gir høy pusteevne og opprettholder en behagelig temperatur inne i skoen uansett hvor lenge og langt du løper.

Mellomsålen er støtdempende og omfavner fotens steg mykt og fint. Den karakteristiske yttersålen gir god stabilitet og ekstra kontroll over løpeturen. Den er laget av slitesterk gummi og har en lett mønstret underside som gir godt grep uansett om du løper på asfalt eller grus. Invester i løpetreningen din med W Clifton 9 Wide!

2. Hoka Mach 5, 1999,- Outdoor

Endelig er Mach 5 til herrer her! Oppgradert med PROFLY+ som gjør den allsidige skoen enda raskere. Denne Hoka skoen fikser det meste fra halvmaraton til morgenjogg, på asfalt, mølle og fine grusveier. En av våre absolutte favoritter i det daglige!

3. On Cloudsurfer 1899,- Outdoor

Det er fullt mulig å løpe på asfalt med denne ultramyke løpeskoen. Med CloudTec Phasedemping for en jevn kjøring og sømløs overgang mellom hæl og tå!

Løpesko

4. og 5. Trabuco Max 2 dame og herre, Asics 1899,- XXL

Komfortabel løpesko produsert av resirkulerte materialer. Kommer med pustende overdel og behagelig demping. Slitesterk yttersåle. Reflekterende detaljer. Asics Trabuco Max 2 er en komfortabel løpesko som sitter godt på foten. Sammenlignet med tidligere Asics modeller har skoen enda bedre demping.

Terrengsko 5 på topp
XXL: Løpejakke, Asics 1799,- / Zip genser, Asics 949,- / Tights, Asics 1399,- / Væskebelte 649,- / Reflekssele 59,- / Sko, Asics 1599,- // Solbriller, Oakley 2140,- Krogh Optikk

Tur- / terrengsko 5 på topp

Terrengsko gjennomgår mye hardere belastning enn vanlige løpesko for asfalt og mølle, og du bør derfor se etter sko som har god slitestyrke.

Ved innkjøp av terrengsko er det først og fremst viktig at skoene har godt grep.

Terrengsko

1. La Sportiva Trango TRK Leather GTX W's Opal/Pacific Blue 4499,- Intersport

Trango TRK til dame er en lærstøvel med Gore Tex membran. Støvlene er slitesterke og solide, perfekte for røffe forhold i variert terreng.

Støvlene er lette og myke nok til at de trives godt også under lange dager med lengre distanser. Sålen gir et godt grep på grovt underlag, men og et godt feste på bart fjell med egne soner under tærne og hælen med større kontaktflate.

Snøringen er presis og har tre hemper øverst, så du enkelt selv kan justere hvor høyt du ønsker å snøre støvlene og den dempende midtsålen gir en myk og komfortabel sko også over tid. Skoen har godt med beskyttelse mot slitasje og mot elementene.

2. Crispi Fjellstøvel Valdres GTX Orange 3299,- Intersport

Solid og stabil lettvekter. Med den nye konstruksjonen TWT (Thermo Wire Technology) utviklet av CRISPI® er vekten på Crispi Valdres GTX redusert og stabiliteten er ivaretatt. Læret stives av og gir økt støtte til foten. Det smidige læret former seg godt rundt foten og man får en støvel som responderer raskt og følger terrenget godt.

Anatomisk passform som gir bedre gangavvikling, komfort og bedre følelse for underlaget. God avrundet hælkappe for optimalt hælgrep. En presis og velstrukturert lettvekter med god stabilitet til aktive fjellturer.

Terrengsko

3. og 4. La Sportiva Tempesta GTX dame og herre 2949,- Intersport

Tempesta GTX fra La Sportiva er en vanntett terrengløpesko designet for treningsøkter på og utenfor stien. Allsidig, lett og rask. Er kompatibel med At Grip Spikes for vinterløping. Quick-Lace-systemet med lisselommer og Sock-Shield-konstruksjonen forhindrer at steiner, gjørme og snø kommer inn i skoen.

Snøresystemet er integrert med overdelens struktur, noe som gir denne løsningen mulighet for regulering av volum og holder foten i sjakk på traverser. Sålen gir utmerket grep på glatte overflater. Den sømløse konstruksjonen i vanntett og pustende Gore-Tex gjør Tempesta til det perfekte valget for løping på fjellet og i all slags vær.

5. La Sportiva Ultra raptor 2 GTX dame 2799,- Intersport

Perfekt både for deg som løper i terreng eller bare har lyst på en lett og vanntett tursko. Uansett tempo og intensitetsnivå, passer denne godt til trening i skog og mark.

GORE-TEX membran gjør at den passer i all slags vær og kan brukes året rundt. Frixion XF sålen gir ypperlig grep selv på vått og sleipt underlag.

Dette er en sko som jobber på lag med deg, uansett vær.

Treningsklær 5 på topp
Intersport: Vest, A sustainable concept 799,- / Hettegenser, A sustainable concept 799,- / Joggebukse, A sustainable concept 599,- / Sneakers, Nike 1999,- / Treningsbag, A sustainable concept 899,- // AirPods Max, Apple 6490,- Eplehuset

Treningsklær 5 på topp

Behagelig, pustende treningstøy som sitter godt på kroppen er et must for å få maksimalt utbytte av treningsøkten.

Treningsklær
XXL: 1. Løpejakke, Gore 1390,- / 2. Løpevest, Nathan 1040,- / 3. Løpesko, Asics 1699,-
Treningsklær
XXL: 4. Løpejakke, Craft 400,- / Løpehansker, Nike 399,- / 5. Treningsbukse, Craft 449,- / Løpesko, Kinsei Max 2199,-
Boost kroppen 5 på topp
Intersport: Jakke, Craft 1199,- / T-skjorte, Craft 299,- / Genser, Craft 699,- / Bukse, Craft 799,- / Sneakers, Brooks 1899,- / Bag, Virtus 999,- // Caps, New Era 599,- Session // Solbriller, Oakley 3030,- Krogh Optikk

Boost kroppen 5 på topp

Kosttilskudd som brukes riktig sammen med trening og kosthold, kan bidra til å gi deg en sterkere og sunnere kropp. Våre butikker har en rekke ulike favoritter innen ekstra næring, tilskudd og måltidserstattere for en sunnere livsstil.

Kosttilskudd trening

1. Vitality Line ZMA night-time recovery, 90 kapsler 249,- Kinsarvik Naturkost

Ønsker du forbedret restitusjon og motvirke kramper og urolig nattesøvn etter harde treningsøkter og konkurranse? Vitality Line ZMA er en unik kombinasjon av sink, magnesium, piperin og vitamin B6 – foretrukket av idrettsutøvere i over 15 år for å balansere elektrolyttnivåene i bløtmuskulaturen om natten. Dette gir både muskeloppbygging og restitusjonsforbedring.

2. Vitality Line kreatin monohydrat, 300g 299,- Kinsarvik Naturkost

100% kreatin monohydrat som bidrar til muskelvekst, -styrke og utholdenhet.

 • 100 serveringer per pose
 • 100% rent kreatin monohydrat
 • Økt muskelvekst og styrke
 • Uten smak

3. Vitality Line 100% myseprotein, jordbær 500g 199,- Kinsarvik Naturkost

100% myseprotein (også kjent som whey protein) med deilig smak av jordbær.

 • 23,1 g protein per servering
 • 2,25 g karbohydrater per servering
 • Kilde til protein
 • Lavt fettinnhold
 • Smak av jordbær
Kosttilskudd trening

4. Biotech USA 100% pure whey proteinpulver 899,- Get Fit

Alle vet at protein er en kritisk faktor for å få fremgang på treningssenteret. Se ikke lengre enn BioTech sin 100% pure whey! Et proteinpulver med godt over gjennomsnittlig god smak og som kan brukes både med god tid på kjøkkenet, eller på vei ut døren med shaker i hånden.

5. BioTech One A Day multivitamin 249,- Get Fit

One-a-day er virkelig multivitaminet du kun trenger én av! Om vinteren kan det være vanskelig å få i seg det man trenger av vitaminer og mineraler. Folk spiser mindre frukt og vi får mindre sol. Så hvis du ønsker å være på den sikre siden så er One A Day for deg. Bare en tablett dekker flere vitaminer, salter og metaller kroppen trenger for å være frisk og rask.