Pigging av sko

Mann som pigger skosåler

Vi er inne i sesongen for knall og fall. Det er både mørkt og glatt ute, noe som gjør det vanskeligere å komme seg rundt. Da er det sko med pigger som gjelder!

Sko med pigger er gull verdt på glatten

Nå kan du få pigget favorittskoene dine hos XXL Lagunen. Dette er en god og prisgunstig måte å få sko som gir deg et godt grep, og kan være forskjellen på om du holder deg på beina eller faller og skader deg. Pigger er et godt valg dersom du løper mye intervaller og raske turer, og vil at skoene skal være så lette og smidige som mulig. Fordelen er også at du kan bruke sko som du allerede har gått inn og er komfortabel med å bruke.

Alle typer sko

XXL pigger alle typer sko, alt fra gåsko til løpesko, og uansett størrelse og fasong.

Når XXL pigger sko, setter de som regel inn 12 pigger som standard på løpesko, og 10 på tursko, men dette kan også tilpasses etter individuelle behov.

XXL har pigger i to ulike lengder. 2,5 mm lange pigger er spesielt godt egnet til løpesko og lette tursko, mens de gjerne anbefaler 3,5 mm lange pigger for arbeidssko, fjellstøvler og tursko.

Pigging av sko
Pigging av sko

Best mulig kontakt med underlaget

For at XXL skal kunne pigge skoene dine, må de ha nok såle og/eller mønster for å sette pigger. Piggene plasseres på de høyeste punktene på sålen, for best mulig kontakt med underlaget.

Piggene kan brukes på alle underlag, men de vil naturligvis slites raskere dersom du beveger deg mye på tørr asfalt.

Ta med deg skoene du ønsker å pigge, så hjelper XXL Lagunen deg!

Å pigge sko hos XXL koster kr 299,-

Husk tilvenningen

Når du løper med sko med pigger, får baksiden av leggene mer belastning. Sørg derfor for at du får en gradvis tilvenning og vær gjerne litt ekstra snill med legger og akilleser i vinterhalvåret. Vi anbefaler tåhev og tøying etter løpeturen.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
XXL