Ny uteplass på 1-2-3!

Myke tekstiler fra Kid Interiør
Lag et definert uterom med Jula
Venstre: Mester Grønn // Høyre: Jernia

Etter en lang vinter er det på tide å rette fokuset mot uteplassen. I denne artikkelen får du tips om vårrengjøring, DIY og styling til uteplassen.

Hva er dine behov?

Først er det viktig å kartlegge behovene dine: skal uteplassen brukes av familien? Er du aleneboende? Om du har en stor uteplass kan det være fint å dele den inn i soner, eksempelvis en spisesone, en avslapningssone og en lekesone. Har du en mindre uteplass er det lurt å tenke på om du enten vil prioritere en stor stol, eller grillplass.

Uavhengig av størrelse er trendene og tipsene de samme. Eksperimenter med farger, duse grønnfarger er i vinden. Pynt med fargerike puter, pledd og lys. Når det er vanskelig å dra sydover, hvorfor ikke bringe den sydlandske stemningen hjem til Norge og uteplassen? Se på bilder av favorittdestinasjonen din og la deg inspirere.

Den store vårrengjøringen

Start våren med å vaske og klargjøre uteplassen. Ved beising: bruk en terrasserens i forkant for å fjerne gammel beis. Dette gjør at du har et pent og rent utgangspunkt for å påføre ny terrassebeis. Ønsker du å pynte med blomster i potter eller bed er det lurt å huske på tommelfingerregelen: vent til etter 17. mai med å plante sommerblomster.

Grillsjefen

Grillsesongen er i gang, har du sjekket om det er mer gass igjen fra fjoråret? Vask innvendig og utvendig for å klargjøre selve grillen. Kanskje du har behov for et nytt grillsett? Eller trenger du rett og slett en helt ny oppgradering av grillen? Ta en tur innom Obs Bygg og Jernia for grilltips tilpasset dine behov, det er mye å velge mellom. Når vask, beis, gass og grill er klargjort kan du ta på deg tittelen som årets grillsjef!

Du blir garantert grillsjefen med utstyr fra Jula