Vårens interiørtrender

Verden er fortsatt i forandring, vi søker trygghet og ønsker å ha det fint hjemme. Det handler om back to basic og slow living, Kremmerhuset viser deg hvordan.

VÅRENS TRENDER 2021

Ønsket om å bringe det naturlige inn i hjemmene våre står sterkt, både i form, farge og materialer. Den skandinaviske look'en, de rene linjene, lett og tidløst design er nøkkelord for sesongens trender. Interiøret skal være varmt og bringe kos og hygge inn i hjemmene. Vårens trender er inspirert av den skandinaviske design-arven. Den er elegant og blandet med et touch av retro fra 60- og 70-tallet. Se bilder, bli inspirert og les mer om de største fargene lengre ned.

SESONGENS FARGER

Fargeskalaen domineres av varme fargetoner, hvor bruntonene er viktigere enn noen gang. Grønntoner er en stor trendfarge, fra olivengrønne toner som beveger seg inn i friske sjøgrønne toner utover mot våren. Den populære okerfargen blandes med beige og karamell og sort. Vår evigvarende favorittfarge, nemlig blå er med oss i 2021 og starter i mørke blåtoner til lysere vårlige blånyanser mot våren og sommeren.

FORMER OG MATERIALER

Der er fokus på myke former og naturlige farger som bringer inn ro og harmoni. Vi blander det blanke med de ru og matte overflater. Vi ser en gryende trend på mer firkantet og grafiske former som blandes med de runde og myke slik at vi får elegant uttrykk. Miksen mellom stramt og det organiske vil tre sterkere frem i tiden som kommer.

Strå, pampas og tørkede blomster er fortsatt en megatrend og vil fortsette gjennom 2021. Det samme gjelder grønne planter - vi ønsker oss frodige, grønne oaser som gir energi og tar naturen inn.

SKAP DIN EGEN GRØNNE OASE

Eviggrønne, naturtro planter er perfekt for alle som ikke er født med naturlig grønne fingre, men som likevel vil omgi seg med frodige, grønne vekster. Denne sesongen innreder vi gjerne med store, grønne planter, gressplanter, eller strå.

Tidligere ble kunstige såkalte «plastikkplanter» assosiert med vinduskarmene til bestemor og gamle tanter. Nå er det både stuerent og hipt og et vanlig innslag i de fleste hjem. Den botaniske trenden står sterk i interiørbildet og vi ser at flere interiørbloggere og influencere har kastet på.

De eviggrønne plantene er supre alternativer til de som ikke har så grønne fingre eller de som ønsker å gjøre planteholdet litt ekstra enkelt. Kvaliteten på de eviggrønne plantene har blitt svært god de siste par årene og nå skal det godt gjøres å se forskjell på kunstige og levende planter.