Vårens interiørtrender

Rosa og lyst interiør
Princess Interiør

Romantisk og personlig, fargerike impulser og toner og mønster som inviterer til sosialt samvær. Her er vårens interiørtrender 2023!

Vårens interiørnyheter har et feminint og drømmende uttrykk. Fargerike detaljer og personlighet går igjen, og dette understrekes gjerne med stilkblomster i spennende vaser. Speil, velur og store myke tepper ser vi også mye av denne våren. Her er vårens trender i hovedtrekk.

  • Organiske former
  • Blomstermønstre og friske farger
  • Romantiske farger
  • Naturnært
  • Personlig stil
  • Luksusfølelse på soverommet
Grønt og lyst interiør
Nille

Organiske former

Buer, organiske og runde former har vært i trendbildet en stund. Dette står fortsatt sterkt. Skulpturelle og håndlagde former har også definitivt sin plass, og blandingen av materialer gir en spennende sammensetning i interiøret.

Ulike interiørdetaljer
1. Speil, Josefine 50x42 cm 350,- LAGERHAUS // 2. Glassvase, Autumn Maple Green 182,- NILLE // 3. Loungestol, Konrad teddy milk 1.999,- KREMMERHUSET // 4. Bordlampe, Panthella LED oppladbar 3.095,- CHRISTIANIA BELYSNING // 5. Porselen vase 106,- SØSTRENE GRENE
Blomstret kanne med blomster
Princess Interiør

Blomstermønster og friske farger

Blomster og friske farger er en av vårens hotteste interiørtrender. Dette er et frodig tilskudd med inspirasjon fra 70-tallet. Blomster og glade farger skaper også en følelse av ro og glede i hjemmet.

Sofa med puter og ulike putetrekk
1. Putetrekk, velur Flora 479,- KREMMERHUSET // 2. Pute, Magnolia 45x45 cm 149,- EUROPRIS // 3. Pyntepute, grå 45x45 cm 249,90 KID INTERIØR // 4. Putetrekk, Elsaform 48x48 cm 69,90 RUSTA
Rosa og lyst interiør
Princess Interiør

Romantiske farger

Feminine ton-i-ton farger går igjen denne sesongen og sammen gir det en deilig, drømmende look. Gå gjerne for en romantisk fargeskala med lilla og korall som hovedfarger.

Grønt og grått interiør
Home & Cottage

Med broderte tekstiler og blomstermønstre skaper man en rustikk og romantisk stil med nostalgisk preg.

Ulike interiørtrender
1. Nille / 2. Europris

Naturnært

Hent inspirasjon fra naturen! Dette myker opp interiøret og er med på å skape personlig preg. Bruk gjerne materialer som tre, bomull, velur, lin, keramikk og farget glass.

Koselig stue med puter, bord, blomster og stearinlys
Lagerhaus

Personlig stil

Der er ikke lenger slik at hjemmet skal se ut som en møbelkatalog. Hjemmet skal være et sted hvor du kan slappe av og føle deg hjemme. Da er det ekstra hyggelig å trekke inn elementer som representerer deg selv. Bilder og valg av rammer er et effektivt virkemiddel for personlig touch. Men valg av farger, planter, pynt og miks av møbler er også med på å gjøre den personlige stilen komplett.

Sengegavl og puter
Søstrene Grene

En sengegavl og en unik lampe kan være med på å skape personlig stil på soverommet.

Oppredd seng
Kid Interiør

Luksusfølelse på soverommet

Soverommet er kanskje det rommet vi tilbringer mest tid, foruten i stuen. Da er det klart at soverommet også må tas med som en del av det totale interiøret. På soverommet bringer vi inn det litt romantiske ved å trekke frem florale mønstre og et hint av behagelige rosatoner. Det trenger ikke være mye - enten på sengesettet, på gardinene eller kun på hotellputene. Opp til deg!

Oppredd seng
Princess Interiør