Klar for stranden

Dame i grønn bikini med silkesjal på hodet
Sjal/bandana: Gina Tricot / Badedrakt: Change
Grønnmønstrete sandaler med bast-kilehæl og grønn bøttehatt ligger oppå et oransje Lexington håndkle. Sjø i bakgrunnen.
Pink Grapefruit produkter fra The Body Shop
Dame står foran sjøen ikledd oransje frottedrakt, grønnmønstret bikini og grønn bøttehatt
Sandaler: Shoe Gallery / Håndklær: Lexington / Bøttehatt: Lindex // Håndkrem, body butter og body scrub: The Body Shop // Bøttehatt: Lindex / Bikini m/mønster: Change / Jakke og shorts: Bik Bok / Badehåndkle: Lexington

Duften av solkrem, sand mellom tærne og forfriskende sjøbris. Det er tid for strandhygge.

Vi har plukket ut produktene som gjør deg både forberedt og fasjonabel til stranden i sommer.

Bikini eller badedrakt

Skal du være trendy på stranden, kan du i år velge og vrake mellom badedrakt og bikini. Både ensfarget, mønster og print står høyt i trendbildet. Gjerne i knallfarger, pastell eller varme brente toner. Vi er alle kjent med det typiske bikinistoffet, men nå finnes det også masse flott i frotté og kreppet materiale.

Vi er flinke til å kle oss nøytralt her i Norge, derfor er det ekstra kjekt å ta i litt når vi skal på stranden. Gå for en bikini eller badedrakt som gjenspeiler personligheten din. Hva med en tropisk bikini med fargerikt print, eller kanskje en badedrakt med detaljer som fremhever figuren? En feminin og søt detalj som går igjen i motebildet i år er volanger. Dette trender også stort i bademoten.

Kombiner gjerne bikinien eller badedrakten med en sarong, et stort sjal knyttet rundt hoften eller en tynn lin-skjorte som henter igjen fargene i stoffet på badetøyet. Husk at det viktigste er at du føler deg vel og at badetøyet fremhever dine flotte former.

Fuktighet som varer

Solen er hudens beste og verste fiende. En god solkrem er et must, så husk å smøre deg med jevne mellomrom mens du er på stranden. Ofte merker man ikke at man har blitt brent før det er for sent. Start gjerne dagen med en body scrub for en frisk og jevn farge. En god kroppskrem som gir rikelig med fuktighet kan være lurt å bruke både før og etter en dag på stranden, for å sikre at brunfargen holder.


Grønn bakgrunn med tekst Tropical paradise med solbriller, grønne håndklær, oransje og grønn bikini.
Bikini: Change / Sjal: Gina Tricot / Body butter: The Body Shop / Håndklær: Lexington / Solbriller: Yves Saint Lauren, Krogh Optikk
Håndkle, sandaler og strandveske står på svaberg.
Dame står i strandkanten og holder på et håndkle, har på seg shorts og bikini med genser rundt livet.
To damer i strandkanten som ler og smiler. Har på seg shorts, bikini, topp og skjorte
Shorts, veske og håndkle: Lexington / Sandaler: Eurosko // Shorts og håndklær: Lexington // Caps, genser, shorts og håndkle: Lexington / Bøttehatt: Match / Skjorte, t-shirt og liggeunderlag: Lexington / Shorts: Levi's

En romslig strandbag

Det er viktig at du kjøper en strandveske som har plass til alt du trenger for en lang og deilig dag på stranden. Her er en liten huskeliste på ting det er lurt å ha plass til: Håndkle, solkrem, lesestoff, badetøy, mobil, bankkort, solhatt, nødlader, headset og gjerne en genser eller sarong til å slenge over seg dersom vinden melder sin ankomst.

Kjølebag

Man oppsøker gjerne stranden når det er på det varmeste, og da er det veldig kjedelig med lunken drikke og smeltet mat. En kjølebag holder maten frisk og drikken iskald. Den er også perfekt til oppbevaring av våte håndklær på veien hjem. En kjølebag trenger ikke være kjedelig og klumpete. Flere av våre butikker har lekre kjølebager med og uten tøffe mønstre.


Grønn bakgrunn med tekst Sporty Chic. Bikini, strandveske, aftersun, caps og strandhåndkle.
Bikini: KappAhl / Veske, håndklær, caps: Lexington / Biotherm solkrem: Vita
Dame sitter i strandkanten. Hun har på seg hvit bikini og hvitt sjal på hodet.
Sjal: Høyer Collabs / Badedrakt: Lindex
Kjølebag og strandhåndklær ligger på svaberg.
Sandaler og bøttehatt står på svaberg.
Kjølebag: Høyer Collabs / Håndklær: Infinity // Holzweiler sandaler og bøttehatt: Infinity

Hodeplagg

En solhatt beskytter deg mot solen og skaper en elegant look. Her er det mye å velge mellom. Bøttehatten er den største trenden innen hodeplagg denne sommeren. De fås i ALLE farger. Ensfarget og mønstret og også her i frotté kvalitet.

En annen stor trend denne sommeren er bandana´en! Ta på deg en bandana som tar opp igjen fargene fra badetøyet, et par lekre solbriller og du vil bli den kuleste på stranden.

Den klassiske stråhatten finnes i flere varianter og størrelser og er med på å «pimpe» opp ethvert strandantrekk. Her finner du ofte strandveske i samme materiale. It’s all in the details! Er du av den mer sporty typen vil en caps i en deilig sommerfarge alltid være aktuell.

Sandaler

Et behagelig par med sandaler er et must. Sko, boots og støvletter med kraftig såle har lenge vært stort i motebildet! Det finner du også på vårens og sommerens sandaler. Holzweiler og Dr. Martens er en av mange merker som har de kuleste sandaler med kraftig såle! Det er også kjempetøft til for eksempel å rocke opp en søt kjole!

Grønn bakgrunn med tekst Riviera breeze. Kjølebag, bøttehatt, solbriller, sandaler og badedrakt.
Kjølebag: Høyer Collabs / Bøttehatt: Infinity / Badedrakt: Lindex / Solbriller, Celin: Krogh Optikk / Sandaler, Stockholm: Eurosko