Klar for stranden

Dame i grønn bikini med silkesjal på hodet
Sjal/bandana: Gina Tricot / Badedrakt: Change
Grønnmønstrete sandaler med bast-kilehæl og grønn bøttehatt ligger oppå et oransje Lexington håndkle. Sjø i bakgrunnen.
Pink Grapefruit produkter fra The Body Shop
Dame står foran sjøen ikledd oransje frottedrakt, grønnmønstret bikini og grønn bøttehatt
Sandaler: Shoe Gallery / Håndklær: Lexington / Bøttehatt: Lindex // Håndkrem, body butter og body scrub: The Body Shop // Bøttehatt: Lindex / Bikini m/mønster: Change / Jakke og shorts: Bik Bok / Badehåndkle: Lexington

Duften av solkrem, sand mellom tærne og forfriskende sjøbris. Det er tid for strandhygge.

Vi har plukket ut produktene som gjør deg både forberedt og fasjonabel til stranden i sommer.

Bikini eller badedrakt

Skal du være trendy på stranden, kan du i år velge og vrake mellom badedrakt og bikini. Både ensfarget, mønster og print står høyt i trendbildet. Gjerne i knallfarger, pastell eller varme brente toner. Vi er alle kjent med det typiske bikinistoffet, men nå finnes det også masse flott i frotté og kreppet materiale.

Vi er flinke til å kle oss nøytralt her i Norge, derfor er det ekstra kjekt å ta i litt når vi skal på stranden. Gå for en bikini eller badedrakt som gjenspeiler personligheten din. Hva med en tropisk bikini med fargerikt print, eller kanskje en badedrakt med detaljer som fremhever figuren? En feminin og søt detalj som går igjen i motebildet i år er volanger. Dette trender også stort i bademoten.

Kombiner gjerne bikinien eller badedrakten med en sarong, et stort sjal knyttet rundt hoften eller en tynn lin-skjorte som henter igjen fargene i stoffet på badetøyet. Husk at det viktigste er at du føler deg vel og at badetøyet fremhever dine flotte former.

Fuktighet som varer

Solen er hudens beste og verste fiende. En god solkrem er et must, så husk å smøre deg med jevne mellomrom mens du er på stranden. Ofte merker man ikke at man har blitt brent før det er for sent. Start gjerne dagen med en body scrub for en frisk og jevn farge. En god kroppskrem som gir rikelig med fuktighet kan være lurt å bruke både før og etter en dag på stranden, for å sikre at brunfargen holder.


Grønn bakgrunn med tekst Tropical paradise med solbriller, grønne håndklær, oransje og grønn bikini.
Bikini: Change / Sjal: Gina Tricot / Body butter: The Body Shop / Håndklær: Lexington / Solbriller: Yves Saint Lauren, Krogh Optikk