Klar for stranden

Klar for stranden
Hunkemöller

Duften av solkrem, sand mellom tærne og forfriskende sjøbris. Det er tid for strandhygge.

Vi har plukket ut produktene som gjør deg både forberedt og fasjonabel til stranden i sommer.

Bikini eller badedrakt

Skal du være trendy på stranden, kan du i år velge og vrake mellom badedrakt og bikini. Både ensfarget, mønster og print står høyt i trendbildet. Gjerne i knallfarger, pastell eller varme brente toner. Vi er alle kjent med det typiske bikinistoffet, men nå finnes det også masse flott i frotté og heklet materiale.

Klar for stranden
Hunkemöller

Vi er flinke til å kle oss nøytralt her i Norge, derfor er det ekstra kjekt å ta i litt når vi skal på stranden. Gå for en bikini eller badedrakt som gjenspeiler personligheten din.

Klar for stranden
Vattert bikinitopp 179,- / Shorts i musselin 229,- / Øredobber 99,- H&M
Klar for stranden
Badedrakt, Cozumel 709,- / Badedrakt Shaping Napoli, rosa 689,- Hunkemöller

Hva med en tropisk bikini med fargerikt print, eller kanskje en badedrakt med detaljer som fremhever figuren? En feminin og søt detalj som går igjen i motebildet i år er volanger. Dette trender også stort i bademoten.

Klar for stranden
Bikinitopp, Alcapulco 429,-/ Bikini underdel, Alcapulco 299,- Hunkemöller

Heklede bikinier

70-tallet har vært i trendbildet de siste årene og denne sesongen er heklede plagg tydelig i motebildet. Ikke bare finner man den store sommertrenden i form av topper og kjoler. Den er også tydelig på bikini fronten. De tøffe detaljene oser av sommer og bidrar til å skape en statement på stranden.

Klar for stranden
Heklet badedrakt 499,- Cubus
Klar for stranden
Heklet trekant-bikinitopp 179,- / Heklet bikinitruse med høyt liv 199,- / Asymmetrisk skjørt 299,- Cubus
Klar for stranden
Bikinitopp, Maui, hvit 429,- / Bikini underdel, Maui, hvit 299,- // Polstret push-up bikinitopp, Sydney, blå 559,- / Bikini underdel, Sydney, blå 269,- Begge fra Hunkemöller
Klar for stranden
Push-up bikinitopp med makrame 299,- / Wrap skjørt 199,- / Matchende bikini underdel med makrame 249,- Alt fra Cubus

Sarong eller heklekjole

Kombiner gjerne bikinien eller badedrakten med en sarong, et stort sjal knyttet rundt hoften eller en tynn lin-skjorte som henter igjen fargene i stoffet på badetøyet.

Klar for stranden
Voters trekant-bikinitopp 179,- / Kort sarong 99,- H&M

TIPS

Ta igjen fargene på sarongen i bikinien. Dette skaper et helhetlig uttrykk.

Klar for stranden
Heklet maxikjole med tynne stropper 599,- Cubus

Heklekjolene er som nevnt superpopulær denne sesongen og er perfekt til å hive over bikinien når du skal ta lunsj eller trenger litt pause fra solen.

Klar for stranden
Bikinitopp, Adley full support 899,- / Bikinitruse, Adley high waist 529,- Change Lingerie

TIPS

Change Lingerie har bikinier og badedrakter med maksimal støtte. Ta gjerne turen innom butikken for eksperthjelp dersom du er usikker. Husk at det viktigste er at du føler deg vel og at badetøyet fremhever dine flotte former.

Klar for stranden
Solkrem fra Rituals

Fuktighet som varer

Solen er hudens beste og verste fiende. En god solkrem er et must, så husk å smøre deg med jevne mellomrom mens du er på stranden. Ofte merker man ikke at man har blitt brent før det er for sent.

Klar for stranden
Hudpleie fra Fredrik & Louisa

Start gjerne dagen med en body scrub for en frisk og jevn farge. En god kroppskrem som gir rikelig med fuktighet kan være lurt å bruke både før og etter en dag på stranden, for å sikre at brunfargen holder.

Klar for stranden
Must-have beauty-kit

Must-have beauty-kit

1. Fuktgivende solspray

Med en kjølende SPF-spray til ansikt og kropp beskytter du huden mot sol fra topp til tå. Vi anbefaler Filorga, UV-Bronze Body SPF50+ 150ml. 575,- Kicks

2. Oppfriskende face mist

En fuktgivende og beroligende fuktspray for ansiktet sikrer fuktbalansen om dagen. En av våre favoritter som tilfører fuktighet til tørst sommerhud er Sol de Janeiro, Brazilian Crush perfume mist. 349,- Fredrik & Louisa

3. Beach glow

En palett med highlighter, rouge og solpudder er alt du trenger for en naturlig fresh strandlook. Vi anbefaler Smashbox sin Cali Countour & Highlighter face palette. 520,- Kicks

4. Dådyr vipper også på stranden

En vannfast mascara holder vippevolumet på plass i sol og bad. Dior sin Overcurl waterproof mascara gir vippene nydelig volum og løft. 480,- Fredrik & Louisa

5. Beskyttelse til håret

Saltvann og sterk sol kan etterlate håret tørt og flokete. Da er en fuktighetsgivende leave-in conditioner perfekt. I tillegg til å beskytte mot solens varme, gir den også langvarig pleie og forebygger slitasje. Vi anbefaler Morroccanoil leave in conditioner. 389,- Fredrik & Louisa

6. Beskyttende stift

En solstift er perfekt til å beskytte lepper, nesetipp og mindre områder som er mer utsatt for solbrenthet. Vi anbefaler Clarins insvisible stick SPF50. 350,- Kicks / Fredrik & Louisa

Klar for stranden
Strandveske, Arnie Says Riviera Shopper Ecru 500,- Infinity

En romslig strandbag

Det er viktig at du kjøper en strandveske som har plass til alt du trenger for en lang og deilig dag på stranden.

Klar for stranden
Stråveske natur Casual 599,90 Kid
Klar for stranden
Strandveske, Camilla Pihl 400,- Infinity

Her er en liten huskeliste på ting det er lurt å ha plass til: Håndkle, solkrem, lesestoff, badetøy, mobil, bankkort, solhatt, nødlader, headset og gjerne en genser eller sarong til å slenge over seg dersom vinden melder sin ankomst.

Klar for stranden

Kjølebag

Man oppsøker gjerne stranden når det er på det varmeste, og da er det veldig kjedelig med lunken drikke og smeltet mat. En kjølebag holder maten frisk og drikken iskald. Den er også perfekt til oppbevaring av våte håndklær på veien hjem.

En kjølebag trenger ikke være kjedelig og klumpete. Flere av våre butikker har lekre kjølebager med og uten tøffe mønstre

Klar for stranden
Badedrakt, Everly 1099,- Change Lingerie

Hodeplagg

En solhatt beskytter deg mot solen og skaper en elegant look. Her er det mye å velge mellom.

Klar for stranden
Bikinitopp, Coco full support 899,- / Bikinitruse, Coco Tai 449,- / Omslagsskjørt brukt som bandana 299,- Alt fra Change Lingerie

Et fint alternativ til solhatten er bandana'en. Ta på deg en bandana som tar opp igjen fargene fra badetøyet, et par lekre solbriller og du vil bli den kuleste på stranden.

Klar for stranden
Bøttehatt 399,- H&M

Den klassiske stråhatten finnes i flere varianter og størrelser og er med på å «pimpe» opp ethvert strandantrekk. Her finner du ofte strandveske i samme materiale. It’s all in the details!

Er du av den mer sporty typen vil en caps i en deilig sommerfarge alltid være aktuell.

Klar for stranden
Princess

Badehåndkle

Et stort, mykt badehåndkle er et must på stranden. Velg mellom en rekke ulike mønster, farger og størrelser. Et piknikpledd er også supert for å holde sanden borte.

Klar for stranden
Kid
Klar for stranden
Nille
Klar for stranden
Espadrillos, Stockholm 1499,- / Makramè sandaler 599,- Begge fra Eurosko

Sandaler

Et behagelig par med sandaler er et must. Sko, boots og støvletter med kraftig såle har lenge vært stort i motebildet! Det finner du også på vårens og sommerens sandaler.

Hekletrenden har også funnet veien til sandalen, og her er det er mange farger og varianter å velge mellom.

Klar for stranden
Makramé sandaler 599,- Dna