Kjolene vi ønsker oss nå!

Tre ulike kjoler
KJOLE & VESKE Infinity // KJOLE Emil // KJOLE Moe
Hvit kjole med sløyfe på ryggen
KJOLE Confettibird, Emilie

Det går mot lysere tider og butikkene bugner av deilige sommerkjoler. Bli fresh og sommerklar med disse 10 godbitene vi har plukket ut!

1. Kjolen alle bør ha i skapet

En hvit sommerkjole er noe alle burde ha i skapet. Her finnes det mange varianter, både korte, midi og lange - med blonder, utskjæringer eller en skjortevariant.

Gå for en midivariant i deilig, sval bomullskvalitet, med feminint snitt, puffermer og fine utskjæringer.

Den hvite kjolen kan styles med alt fra sandaler til fest og sneakers til hverdags, men kan også røffes opp med sorte boots og skinnjakke for en tøffere look.

Dame i oransje-mønstre kjole og oransje dressjakke
KJOLE Boutique No. 6 // JAKKE Match // VESKE Infinity // SKO Emilie

2. Den feminine

Korte kjoler med feminine snitt og detaljer regjerer motebildet denne våren og sommeren. Yndige kjoler med rysjer og puffermer, kapper og blonder, legg og blomsterprint er nøkkelord. I år åpner trendene for å riktig leke seg med hele fargepaletten også!

Dame i blå og hvit mønstret kjole
KJOLE Black Colour, Moe

3. Maksikjolen

En maksikjole med generøs lengde og vidde er både elegant og superkomfortabelt til sommeren. Materialene er gjerne lette, “flytende” og voluminøse, og i år er det store, naturinspirerte mønstre som gjelder.

Velg en løsthengende kjole med A- fasong, eller velg en med snor som markering i midjen, som her. Et herlig valg til både strandliv og byfritid!

Dame i hvit og blå stripet kjole
PIPER KJOLE Birgitte Herskind, Boutique No. 6

4. Skjortekjolen

En crisp, chic skjortekjole med overraskende detaljer er perfekt på sommerdager der man skal rett fra jobb til selskapeligheter!

Denne kjolen har en stram, lekker skjorte krage, diskret utringing, ekstra lange skjortemansjetter, splitt nederst på sidene i skjørtet og en kul, småfrekk åpning i ryggen. Den har rynking og knytebånd som gjør at den kan tilpasses så den flatterer bærerens fasong. Looking sharp!

Dame i blå-mønstret kjole
KJOLE Moe // SANDALER Stil // BLOMSTER Mester Grønn

5. Den bohemske

De superromantiske, bohemske, fnugglette blomsterkjolene i svale sommervennlige materialer er superpopulære i år! Generøs v-utringing, høyt snitt i livet, små puffermer, mønstermix og ikke minst volanger og kapper er med på å forsterke det romantiske preget.

Dame i svart kjole
KJOLE Miss Maya, Boutique No. 6

6. Bykjolen

Sykle i kjole? Da er en midikjole med litt ekstra lengde en fin løsning! En romantisk kjole med søte puffermer, søm-detaljer, knappestolpe og markert midje, blir både mer sober og jobb- og byvennlig i sort.

Dame i lilla kjole med mønster
KJOLE & VESKE Infinity // SKO Hennes & Mauritz

7. Blomsterkjolen

Blomsterprint er stort i motebildet denne våren og sommeren! Velg en kjole med friske, fine farger, gjerne med ulike materialer og overflater. Dette gjør det lett å mikse og matche.

Plukk gjerne opp en farge fra kjolen i sko, veske og jakke - for en fin helhet på antrekket.

Dame i rosa-mønstret kjole
KJOLE & SANDALER Hennes & Mauritz // VESKE Bagorama

8. Den snuppete

En kort-kort kjole med sarte spagettistropper og strålende candy colours er perfekt for sommerlig selskapelighet! Denne søte kjolen i herlig tropiske rosatoner har fine legg på empire-livet, og masse volum i skjørtet.

Dame i blå og hvit mønstret kjole
KJOLE Floriana fra Hale Bob, Stil

9. Etnisk ekstravaganse

En sval linkjole med stor vidde i livet, lange puffermer og et overdådig mønster med høy fargekontrast. Mønsteret gir etniske vibber, mens vidden og materialet gir en luksuriøs følelse.

Dame i gul kjole med mønster
KJOLE Oleander Brunda fra Bruuns Bazaar, Emilie

10. Klassisk med en vri

Lette stoffer som silke og chiffon er et must i vår- og sommergarderoben! Det delikate stoffet gjør denne feminine kjolen sommerlig og klassisk. Lengden er lang uten å bli maxi, og det avslappede beltet i kjolens materiale fremhever midjen. Fargen er også sober og klassisk, og mønsteret er diskret, men med en ørliten, sprelsk aksentfarge.

Røff gjerne opp antrekket med en kort jakke som stopper eller har god innsving i midjen. Med sommerlig snitt over skuldre og halterneck-lignende utringing er denne kjolen ultrasommerlig uten jakke, men fremstår som mer påkledd med jakke på.

Vi ønsker dere en riktig fin sommer!