Kjolene vi ønsker oss nå!

Damer i tre forskjellige sommerkjoler: Blålig, hvit med ferskenfarget mønster og hvit med rosa mønster
Hvite sommerkjoler, damen har blomsterbukett i hånden på det ene bildet
Kjole t.v., Mollin 1900,- MOE // Kjole t.h., 999,- FLOYD
Rosa sommerkjole med mønster, dame med Hortensia bukett
Kjole, Pia Tjelta 3200,- INFINITY
Dame med blå sommerkjole, mørk blå trenchcoat, veske og sjal i halsen
Dame med blå mønstret sommerkjole, hvit dressjakke, blå veske og hvite sandaler
3. Kjole, Gestuz 1499,- HØYER COLLABS Kåpe, Bitte Kai 4300,- EMIL Veske, Marc Jacobs 3799,- STIL Skjerf 199,- EMIL Sneaker, Unisa 1399,- SHOE GALLERY // 4. Bluse Karmamia 1699,- Skjørt Karmamia 1599,- MOE Veske, 200,- MONKI Sandaler, Stocholm Design Group 999,- DNA
Dame med rosa sommerkjole som soler seg
Dame med hvit og gullfarget sommerkjole og gullfarget veske
5. Kjole, 499,95 VERO MODA // 6. Kjole, Hale Bob 4699,- Veske, Michael Kors 2299,- STIL
Dame med rosa mønstret sommerkjole, hvit dressjakke og gule sandaler
Dame med rosa mønstret sommerkjole, hvit dressjakke og gule sandaler
Kjole, 1499,- VIC
Dame med blå og hvit sommerkjole og bukett med hvite blomster i hendene
Dame med blå og hvit sommerkjole, hvite sneakers og bukett med hvite blomster i hendene
Kjole, Munthe 2199,- DEGUY
Damer i tre forskjellige sommerkjoler, hvit med mønster, oransje-mønstret og blå-mønstret
Bilde 1: Noisy May 499,95 VERO MODA // Bilde 2: 549,95 VERO MODA Bilde 3: By Malina 2800,- INFINITY Sandaler, Unisa 1199,- SHOE GALLERY
Dame med hvit sommerkjole med mønster
Kjole, Sofie Schnoor 2049,- MOE Veske, Don Donna 599,- MORRIS

Det går mot lysere tider og butikkene bugner av deilige sommerkjoler. Vi har plukket ut 10 godbiter som kan få deg til å føle deg fresh og vårklar.

1. Kjolen alle bør ha i skapet

En hvit sommerkjole er noe alle burde ha i skapet. Her finnes det mange varianter; både korte, midi og lange - med blonder, utskjæringer eller skjortevariant.

Gå for en midi variant i deilig sval bomullskvalitet, med feminint snitt, puffermer og fine utskjæringer. Empirelivet er perfekt om man trekker litt ekstra over mage og hofter.

Den hvite kjolen kan styles med alt fra sandaler til fest og sneakers til hverdags, men kan også røffes opp med sorte boots og skinnjakke for en tøffere look.

2. Den feminine

Feminine snitt og detaljer regjerer motebildet denne våren og sommeren. Yndige kjoler, puffermer, kapper, legg og blomsterprint er nøkkelord.

Denne drømmen av en kjole fra Pia Tjelta er perfekt med lekre sandaler når man skal være litt mer pyntet, og super å dresse ned med tøffe hvite sneakers for en mer hverdagslig look - og det er jo nettopp hverdager det er mest av!

3. Maksikjole

Gå gjerne for en kjole med A fasong og vidde. Kjolen trenger ikke å være tettsittende i midjen. Miks gjerne ulike materialer for et mer spennende uttrykk.

En kåpe med en litt kortere lengde på ermet, der man ser håndleddet, gir et nett og fint utrykk, selv om det kan være en mer voluminøs modell.

4. Kjolesett

Et sett med bluse og skjørt i samme print kan bli den perfekte kjole tilpasset din midje og fasong. Bonusen er også at man får 3 i 1 antrekk - da skjørtet og blusen kan kombineres med andre over- og underdeler. Perfekt styling til en lett weekendtur der man bare reiser med håndbagasje.

5. Wrap kjolen

Wrap kjolene er store denne sesongen. Denne nydelige småblomstrete kjolen i frisk rosa farge og skimrende stoff, gir ekstra glød. Kjolen har en perfekt wrap fasong som fremhever midjen og gir en v-utringing som sitter pent over brystet uansett størrelse.

6. Den stilfulle

En drøm av en maxikjole i cream med gull brokade, denne kommer virkelig til sin rett med en solkysset sommer hud. Bruk gjerne tilbehør i gull og cognacfarger for å gjøre antrekket komplett.

7. Blomsterkjolen

Blomsterprint er stort i motebildet denne våren og sommeren.

Velg en kjole med friske fine farger, gjerne med ulike materialer og overflater. Dette gjør det lett å mikse og matche og er en perfekt hverdagskjole med sneakers og jeansjakke til. Her har vi dresset den opp med en lekker hvit blazer og freshe gule kilehælsandaler for en mer festlig anledning.

Tips! Plukk gjerne opp en farge fra kjolen i sko, veske og jakke - for en fin helhet på antrekket.

8. Kjole med brokade

I tykt nydelig jeansfarget stoff, med feminine puff ermer og A fasong er dette den perfekte kjolen til norsk sommer. Den kan lett brukes til hverdags med hvite sneakers eller pyntes opp med sandaler i sølv.

9. Feminine volanger

Volanger er en sterk trend denne sesongen og gir ethvert antrekk et mer feminint uttrykk. Her er tre favoritter til deilige sommerdager.

10. Klassisk avslappet

Feminin kjole i delikat stoff, med blomster i brunt og gulldetaljer. Lette stoffer, silke og sateng er et must i vårgarderoben.

Denne kjolen har en perfekt armlengde, som i tillegg til snittet er med på å fremheve midjen. Røff gjerne opp antrekket med en kort jakke som stopper eller har god innsving i midjen.

En klassisk trenchcoat som har samme lengde som kjolen gir en fin helhet på antrekket. Unngå for mange kuttinger, eller oppdelinger av antrekket!

Vi ønsker dere en riktig fin sommer :)