Bli kjent med Naturkompaniet!

Jenter på tur i skogen

Naturkompaniet har et felles oppdrag om å dele erfaring og drivkraft for friluftsliv på en personlig måte.

Naturkompaniet er en friluftsbutikk med mange kjente varemerker innen outdoor og friluftsliv.

Fredag 30. juni fyller Naturkompaniet Bergen 1 år, og inviterer alle til å delta på feiringen med kaffe og kaker. Kaffen blir selvfølgelig laget på Primus.

Butikken har også planlagt konkurranser med en flott premie fra Fjällräven, der du kan vinne en Kajka-sekk, for å gjøre feiringen ekstra spesiell.

Butikksjef Naturkompaniet
Asbjørn Solheim, butikksjef Naturkompaniet

Friluftsliv gjennom morsmelken

Asbjørn Solheim har vært med fra oppstarten i fjor sommer og tok over som butikksjef i januar i år, og hvis du har vært innom butikken flere ganger har du sikkert fått hilse på han. Han er opprinnelig fra Haugesund, men har jobbet i Bergen i snart 5 år. Friluftsliv er noe han har fått inn gjennom morsmelken, og Asbjørn og hans tre søsken drar sammen på faste langturer gjennom året.

- Jeg liker roen og mestringsfølelsen jeg får i naturen, sier han.

Team Naturkompaniet
Et team med bred kompetanse

Bred kompetanse

Asbjørn og teamet hans, bestående av Bror, Alyssa, Tonje og Åsne har hatt et lærerikt og spennende år siden butikken åpnet. Teamet kommer fra forskjellige bakgrunner med ulike interesser, noe som gir de et bredt kompetanseområde.

Naturkompaniet butikk

- Det aller beste med dette året har uten tvil vært mottakelsen fra kundene våre. Det er utrolig gøy at de deler av sine egne erfaringer og opplevelser. De har vært inkluderende og tatt oss imot med åpne armer.

Lage mat i naturen

Bærekraftig friluftsliv

Vi i Naturkompaniet har et felles oppdrag om å dele vår erfaring og drivkraft for friluftsliv på en personlig måte. Verne om miljøet, inspirere og utstyre mennesker slik at de kan ferdes i naturen.

Lidenskapen for friluftsliv og natur er vår største drivkraft og vi vil tilrettelegge for et bærekraftig friluftsliv. Vi er ikke skapt for å sitte inne mellom fire vegger til enhver tid.

Produkter til tur

Tips for sommerturen fra Asbjørn

- Ull er gull, fra topp til tå. Selv på sommeren.

- Ullbokser er absolutt å anbefale! De puster utrolig godt, er temperaturregulerende og holder på varmen selv ved fuktighet.

- Invester tid på å brygge en god kaffe ute i naturen.

- Asbjørn oppfordrer til å bruke naturen!

- De som bruker naturen, er stort sett også de som passer på å ta vare på den, sier han.

Naturkompaniet butikk

Naturkompaniet Bergen feirer sitt første år med stolthet og takknemlighet over kundenes støtte og tillit. Teamet ser frem til å fortsette og inspirere og dele sin kunnskap.

Jubileumsfeiringen er en markering av deres suksess det første året og en start på et spennende nytt år for butikken og teamet.

To personer på tur på fjellet

Tilbud til kundemedlemmer

For å lade opp til 1 årsfeiringen kan medlemmer i Naturkompaniet sin kundeklubb, som handler på Naturkompaniet Bergen i perioden 26. juni – 1. juli, få med seg gavekort som kan brukes på Naturkompaniet butikken i Lagunen Storsenter. *Du får et gavekort på 100 kr ved kjøp over 500 kr, eller et gavekort på 200 kr ved kjøp på over 1000 kr. Gavekortene er gyldig frem til 28. juli 2023.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00