Skolesekk til videregående

to studenter står foran en bygning
Beckmann
Lys beige skolesekk
Gutt med lys beige skolesekk foran seg. Tekst: Minimalistisk
Douchebag: Eplehuset // Caps: Gant Retail / Skinnjakke, t-skjorte og shorts: Jack & Jones / Douchebag: Eplehuset / Sneakers: Dna
Jente med hvit skolesekk. Tekst: Minimalistisk
Hvit skolesekk
Kjole og strikkejakke: Infinity / Douchebag: Eplehuset / Sneakers: Dna // Douchebag: Eplehuset
Grønn skolesekk
Gutt med grønn skolesekk. Tekst: Urbant
Sekk, Rains: Stensrud // Bøttehatt: Volt / Jakke: Hans H / T-skjorte: Jack & Jones / Sekk, Rains: Stensrud / Sneakers: Dna
Jente med svart skolesekk, holder på capsen og smiler. Tekst: Urbant
Svart skolesekk
Caps, skinnskjorte, skjørt og rumpetaske: Lindex / Sekk, Day Birger: Høyer Collabs / Dr. Martens: Dna // Sekk, Day Birger: Høyer Collabs

I motebildet ser vi et bredt utvalg av fine sekker som gjør valget enklere når du skal velge skolesekk til videregående - og dette bør du tenke på.

10 år med skolegang er fullført og mange er nok lei den tradisjonelle «skolesekken» og ser derfor etter et mer moteriktig tilbehør til ryggen, nå som videregående står for tur. Likevel skal tunge bøker, laptop og lader fraktes daglig, så det er ikke bare utseende som er viktig. Heldigvis er det ikke vanskelig å finne en kul sekk som også er ergonomisk riktig i dag.

Sekken skal brukes fem dager i uken, og det er derfor viktig at man finner en sekk som passer til ens personlige stil. Vi ser i dag sekkens design i to stiltyper: Den minimalistiske og den urbane.

Minimalistisk

En enkel stilren ryggsekk i nøytrale farger passer til det meste i garderoben og fungerer som et fint tilbehør til resten av antrekket. Her finnes det mange alternativer. De populære douchebag skiller seg ut som en favoritt og kommer i mange ulike farger, varianter og størrelser.

Urbant

Vintage er i vinden som aldri før og samfunnet blir mer og mer miljøbevisst. Gjenbruksapper og bruktbutikker er ikke bare blitt akseptert, men rett og slett ettertraktet. Levi’s 501 er ofte utsolgt på vintage-butikkene og skinn har gjort et come-back i ulike former.

Det har ikke gått produsentene hus forbi, og flere har redesignet gamle slagere og latt seg inspirere av bestselgerne på 70- og 80-tallet. En sekk i skinn er svært tidsaktuell og lett å ta vare på.


TIPS!

Visste du at skinn blir finere og finere med bruken? For å holde skinnet mykt og gjøre sekken mer vannavstøtende bør man bruke skinnbalsam jevnlig.

To jenter med Amandasekken
Amanda sekk: Deguy