Slik styler du julens antrekk

Festkledd dame som smiler
Kvinne i paljettkjole
Kvinne som smiler kledd i hvit dress
Høyre: JAKKE Victoria Beckham, 6199,- Stil, BH 419,- Hunkemöller, BUKSE Victoria Beckham, 4699,- Stil, VESKE Marc Jacobs, 3999,- Stil, SMYKKE 4785,- Protid Iversen & Co, KLOKKE Rado ur Captain Cook, 22 200.- Protid Iversen & Co. // Venstre: KÅPE 1699,95 Selected, KJOLE/JAKKE 1199,95 Selected, BH 419,- Hunkemöller
Festkledd kvinne som holder julekule
KJOLE 299,- Hennes & MauritzSKO Billi Bi 2599,- Shoe Gallery

Festsesongen er rett rundt hjørnet, og det kan være vanskelig å velge antrekk. Heldigvis har vi tipsene som viser deg hvordan du styler julens antrekk.

Det melder seg hver eneste jul; spørsmålet om hva i alle dager du skal ha på deg på julebordet, julaften, juleselskapet, nyttårsaften og alskens festligheter som står i kø i årets siste måned.

Selv om besøkene blir mindre og festlighetene blir færre i år, kan antrekkene fortsatt være smashing! Om ikke enda mer smashing enn tidligere.

For at du skal slippe å tilbringe unødvendig mye tid foran klesskapet, har vi samlet noen tips til hvordan du kan style julens festantrekk.

Den lille sorte

«Den lille sorte» er alltid en sikker vinner og finnes i uendelige varianter. Denne sesongen kan du gå for en kort variant med blonder – gjerne med litt hals. Kombiner den med en svart fuskepels, svarte strømpebukser og et par glitrende, lange øredobber.

Ta på en rød leppestift og fest håret i en lav hestehale, og du er klar for fest. Eller hva med å pynte håret med en trendy hårbøyle? Velg en i fløyel – gjerne med diamanter eller perler på.

Røde toner

Den røde kjolen er perfekt for deg som ønsker å skille deg ut. Denne sesongen er det spesielt dype rødtoner som gjelder, gjerne i kombinasjon med blomstermønster. Velg en modell som markerer midjen din, for eksempel en omslagskjole.

I og med at kjolen er rød, kan du med fordel holde tilbehøret enkelt. Her kan du heller ta på deg enkle smykker i gylne nyanser. Ha gjerne fokus på øynene når du sminker deg, og la håret henge i løse bølger.

La det glitre

Paljett- og glitterkjolen kan styles både opp og ned – alt ettersom hvor pyntet du ønsker å være. Denne julen skal den være enten sort eller sølv, og gjerne med små paljetter. Kombiner den med en klassisk kåpe og pumps, eller gå for en maskulin blazer og ankelstøvletter for en mer avslappet look.

Når det kommer til tilbehør, kan det være lurt å holde dette til et minimum, da paljettkjolen ofte er nok i seg selv. Prøv heller et par enkle øredobber og en clutch som står i stil til kjolen, og la håret henge løst.

Brett med champagneglass