Julens beauty favoritter

Julens beauty favoritter

Det finnes noen favoritter som alltid leverer og har fast plass i alle beauty-elskeres rutine.

Gjør deg klar for festen og følg våre 5 steg for å oppnå julens ultimate beauty look.

Alle som bruker sminke til daglig vet at den ikke sitter like godt på kvelden, som den gjorde da du var ferdig i speilet om morgenen. Det er viktig å huske at produkter fungerer ulikt i forhold til hvilken hudtype du har. Derfor kan et produkt virke godt på noen, men ikke så godt på andre. Våre medarbeidere i butikkene hjelper deg gjerne med å finne produkter som passer til din hud.

Julens beauty favoritter
Julens beauty favoritter. 1 Primer et must for et matt og pent resultat

1. Primer

Nøkkelen til makeup som varer hele dagen ligger i underlaget. En god primer er et must for et matt og pent resultat som varer. Med riktig primer kan du til og med droppe pudder. Den etterlater huden airbrushed og visker bort synlige porer under makeupen. Bruk den som base for en pen finish slik at sminken sitter hele dagen/kvelden.

Julens beauty favoritter. Must have
PRIMER BASE Guerlain, 30ml, 790,- Fredrik & Louisa // PRIMER Tonymoly, 199,- Fredrik & Louisa // PRIMER & LIQUID HIGHLIGHTER Camilla Phil, 30ml, 299,- Vita
Julens beauty favoritter. 2 Foundation bruk en med silkemyk konsistens for strålende glød

2. Foundation

En foundation skal ikke synes nevneverdig, men ligge over primeren og gi huden liv og farge. Foundation med riktig konsistens gir strålende glød, dekkevne og skjuler skjønnhetsfeil. I tillegg etterlater den huden med et naturlig og glødende utseende. Mange synes det er vanskelig å velge rett farge på foundation. Et viktig utgangspunkt er din naturlige hudtone. Vi har kalde, nøytrale eller varme undertoner i huden. Det er derfor viktig å ta hensyn til nettopp din undertone for at sminken skal se naturlig ut på deg. Foundation fra Giorgio Armani er å finne hos Lagunen Parfymeri og er en absolutt bestselger!

Julens beauty favoritter. Bestselger
FOUNDATION Sensai, 30ml, 610,- Fredrik & Louisa / Lagunen Parfymeri // FOUNDATION Giorgio Armani, 580,- Lagunen Parfymeri // FOUNDATION Fenty Beauty, 32ml, 395,- Fredrik & Louisa

TIPS!

Den enkleste måten å finne din undertone er å se på innsiden av håndleddet.

Spør gjerne om hjelp for å finne en foundation som passer deg og din hud.

Julens beauty favoritter. 3 Krembronzer for naturlig farge og soft focus contouring

3. Krem bronzer

Bronzer er en livredder for å tilføre ansiktet mer dimensjon og glød. Med riktig produkt og teknikk kan du også bruke bronzer for å markere kinnbena. Liker du en mer glødende og skinnende bronzer er kremet bronzer perfekt! En kremet bronzer smelter inn i huden og etterlater ansiktets høydepunkter solkysset. Vi anbefaler å påføre den med en våt beautyblender for best mulig resultat.

Julens beauty favoritter. En lett, kremet bronzer som smelter inn i huden.
KREM BRONZER STICK Fenty Beauty, 295,- Fredrik & Louisa / Lagunen Parfymeri // KREM BRONZER Fenty Beauty, 6,23g, 360,- Fredrik & Louisa / Lagunen Parfymeri
Julens beauty favoritter. 4 Øyenskygge Gjør deg klar for partylooken med glitterfinish

4. Øyenskygge

I festsesongen er det ekstra gøy å eksperimentere med farger og glitter på øyelokkene. Gjør deg klar for partylooken med dristige og fargerike øyenskygger med glitterfinish og strålende fargepigmenter.

Julens beauty favoritter. Glitterfinish
ØYENSKYGGE Sequein Crush Mono, Yves Saint Laurent, 310,- Fredrik & Louisa // ØYENSKYGGEPALETT Lunar Beauty, 549,- Frøken Reykjavik // ØYENSKYGGEPALETT Tromborg, 387,- Wah Wah Skin Trim Studio

TIPS!

Spray litt settingspray på sminkekosten eller gjør den litt våt i vasken før du dypper den i øyeskyggen for å oppnå et mer pigmentert resultat.

Julens beauty favoritter. 5 Leppestift vågale og intens look

5. Leppestift

Hvem elsker ikke rød leppestift? En vågal og intens rød leppestift hører hjemme i enhver sminkeveske, spesielt i festsesongen. En leppestift med mye farge kan være vanskelig å legge fint med rene linjer rundt munnvikene, men ved bruk av en lipliner er det lett å holde leppestiften innenfor linjene.

Julens beauty favoritter. Julerødt
LEPPESTIFT 179,- The Body Shop // LIP LINER 129,- The Body Shop // LEPPESTIFT 179,- The Body Shop

TIPS!

For en mer holdbar leppelook kan du legge over en gjennomsiktig lipgloss som også holder bedre på leppestiften. Der har du det! Glansfulle lepper, klar for kveldens festligheter.