Personlige julegaver til han

Ferdig innpakket gave med navnelapp Daniel på
Klokke i en boks
utsnitt av skjorteerme og mansjettknapp til mann som har på dress
person legger navnelapp på pakke

Usikker på hva du skal legge under juletreet til kjæresten i år? Vi har julegavetipsene til en mann som har alt.

Det kan ofte være vanskelig med julegaver til kjæresten. Selv om man kanskje har mange gode gaveforslag, er det ingenting som når helt opp.

Dette er jo gaven til din aller kjæreste, og det vil man gjerne gaven skal gjenspeile. Heldigvis vet vi hvordan du enkelt gjør gaven personlig.

Tidløst tilbehør

Mens vi damer kan smykke oss blant et stort mangfold av tilbehør, er utvalget hakket mer snevert for mennene. Stort sett består mannens valgmuligheter av en klokke. Det kan likevel være en perfekt gave som har et betydningsfullt budskap.

Ikke la deg stoppe av at han allerede har en klokke, men velg heller en annen farge eller type enn det han har fra før, slik at han får gleden av å variere oftere.

Heldigvis har utvalget av tilbehør ekspandert for menn de siste årene, og det har blitt trendy å gå med mer enn bare gifteringen. Vi ser at fingrene blir utsmykket med både store gullringer og ringer med steiner.

Det var den norske designer-duoen som står bak Tom Wood som gjorde at ringene også ble plassert på herrenes fingre. I dag ser vi at flere designere har fulgt trenden og det finnes et bredt utvalg til herrene.

Gjør julegaven hans mer personlig

Selv om både klokker og ringer kan være personlig, er det det lille ekstra som gjør den store forskjellen. Graver gaven og den blir plutselig helt unik. Hva med å gravere inn en viktig dato i deres liv eller en intern «kode»?

På samme måte som et bilde kan si mer enn tusen ord, kan et symbol bære en stor mening. Ønsker du å formidle at han er din for evig, kan du gravere inn et liggende åttetall som symboliserer uendelighet.

Den myke gaven

Ønsker han seg klær til jul, finnes det også måter å gjøre gaven unik på. Enten det er en blazer eller en morgenkåpe kan man for eksempel initialene broderes på plagget. Er du ikke så erfaren med brodering kan du ta turen innom den lokale skredderen eller systua for å høre om de kan hjelpe deg.

Hånd tar på en dressjakke, som er gravert med initialene M.G.
sort gavepakke med brunt sløyfe og dittgavekort

Den praktiske julegaven

En god toalettveske er nødvendig for å få orden når man er på reise. Bestem deg for størrelse og fasong basert på hans behov. Velg for eksempel en toalettveske i skinn som både er enkel å rengjøre og som holder seg godt i bruk.

For å gjøre julegaven personlig, fyller du den med produktene han vanligvis bruker. Oppgrader gjerne noen av produktene for ekstra luksus.

Blant produktene legger du ved en liten lapp hvor du skriver en personlig, romantisk melding til han. Og så enkelt har du en julegave som er praktisk, samtidig som produktene og lappen har gjort gaven både personlig og romantisk.

Personlig gavekort

Gi han valgmuligheter. Noen ganger er det enkleste, rett og slett det beste. Hvis du tenker at et gavekort er en upersonlig gave tar du feil. Et gavekort kan nemlig også gjøres personlig ganske enkelt. Du kan for eksempel gjemme gavekortet i en annen gave. Hva med å skrive på et kort hvor du foreslår at det brukes på et hotellopphold og legger gaven i en reiseveske?

Gaven med flest muligheter

Med gavekort fra dittgavekort.no kan man velge gaven selv. Gavekortet kan brukes i 4000 butikker på over 80 kjøpesentre og 70 Thon Hotels.