1 skjorte 5 stiler

1 skjorte 5 stiler

Det finnes noen basisplagg som er så anvendelige og ikoniske at vi tør påstå at ingen garderobe bør være den foruten.

Den klassiske hvite skjorten er et slikt plagg.

Ikke bare er den tidløs og multifunksjonell. Den løfter ethvert hverdagsantrekk, og sklir galant inn i jobb-garderoben. Den hvite skjorten kan faktisk styles til absolutt ALLE stiler og anledninger! En slags trofast venn som alltid er der når du ikke aner hva du skal ha på deg.

For at du skal få inspirasjon til havet av muligheter den hvite skjorten gir, har vi stylet den hvite skjorten i 5 ulike stiler.


5 måter å style den hvite skjorten
1 skjorte 5 stiler, 1. street sporty
Illustrasjonsbilde

1. Street Sporty

Joda, den hvite skjorten kan være med på å skape et sporty uttrykk. Nøkkelen ligger i hvordan du setter sammen antrekket. Kombiner en strikkegenser og en strikkebukse (litt «finere» utgave av joggebuksen) sammen med en av sesongens kule dunvester. Den hvite skjorten vil tilføre antrekket det lille ekstra! Sett prikken over i-en med et par tøffe sneakers eller boots.

1 skjorte 5 stiler, 2. feminin preppy
Illustrasjonsbilde

2. Feminin Preppy

I dette antrekket ligger hovedfokuset på det rutete skjørtet med deilige høstfarger. Den nydelige hvite skjorten med rynke-detaljer på armene setter uttrykket. Knyt gjerne skjorten i livet for en mer rocka stil.

Til kaldere dager er dette antrekket kjempefint med en lekker strikkevest utenpå skjorten. Rund det hele av med noen tøffe boots eller høye støvletter!

1 skjorte 5 stiler, 3. smart casual
Illustrasjonsbilde

3. Smart Casual

Den hvite skjorten er perfekt til å bruke under strikkevesten - et plagg som fremdeles er kjempeaktuell i motebildet. Sørg for at skjorten er så lang at den går nedenfor vesten. Dette er en fin detalj som er med på å understreke den uformelle stilen. Denne stilen fungerer også kjempefint med et par kule jeans.

TIPS

En hvit oversized skjorte er kjempetøff med bare en oversized dressjakke eller skjortejakke utenpå. Kombiner gjerne med et par høye boots.

1 skjorte 5 stiler, 4. classic chic
Illustrasjonsbilde

4. Klassisk Chic

Sort og hvitt slår sjeldent feil. Går du for et enkelt, ensfarget antrekk som dette, er hvit skjorte med puffermer perfekt for å tilføre «det lille ekstra». Rund det av med et par kule sorte boots.

1 skjorte 5 stiler - laidback business
Illustrasjonsbilde

5. Laidback Business

At den hvite skjorten fungerer perfekt til dress er ingen hemmelighet. Den klassiske «dress med hvit skjorte» kan likevel fort bli litt kjedelig når man har skjorten oppi buksen. Ved å la skjorten være utenpå buksen skaper du med en gang en litt «røffere» look. En sort strikkevest, bøttehatt og noen kule boots gjør stilen komplett.