Sesongens kuleste boots!

Pumps, støvletter og skoletter i naturen
Chunky boots i naturen
Boots, Ganni 3793,- STIL

Boots er uten tvil skotøyet alle skal ha i høst og vinter. Vi har samlet sammen sesongens favoritter, i tillegg til noen ekstra godbiter!

Støvletter og skoletter kommer naturlig nok alltid tilbake i motebildet når høsten melder sin ankomst. Uansett hvilken stil du liker vil du garantert finne et par som faller i smak i en av våre butikker.

Bootsene kommer i mange varianter; Ankel eller knehøye, kraftig eller lav såle og med eller uten snøring. Chunky stilen som lenge har vært populær for sneakers er like aktuell når det kommer til sesongens boots.

Skoene vi ønsker oss - fire ulike skoletter
Fra venstre: Boots, Billi Bi 2499,- SHOE GALLERY // Boots 1899,- SHOE GALLERY // Boots, R.M Williams Blaxland 5499,- SCABAL // Boots, Ecco 1799,- DNA/EUROSKO

Chunky boots

Alle trendsetterne på Instagram har fått øynene opp for track-sålen. Chunky boots er nå mer trendy enn noensinne. De kraftige og klumpete plattformsålene finnes i flere varianter - med lavt eller høyt skaft og ulike variasjoner og tykkelse på sålene.

Fire ulike sko på personer i skogen
Fra venstre: Støvlett, Tamaris 1199,- EUROSKO // Sko, Vagabond 1699,- SHOE GALLERY // Skolett, Vagabond 1999,- SHOE GALLERY/DNA // Sko, Billi Bi 2299,- SHOE GALLERY

Uansett om du går for en enkel sort variant, eller klinker til med lakk eller semsket skinn finner du garantert et par chunky boots som passer inn i din garderobe.

Boots i skogen
Skolett, Laura Bellariva 3199,- STIL

Bootsene kommer i mange forskjellige farger og kan brukes til alt. Hvis du har en skjortejakke - som er noe av det kuleste du kan kle deg i denne høsten - og kombinerer den med en kul dressbukse er det tøft å putte dressbuksen opp i bootsene for en kul og edgy look! Skoene er også ekstremt allsidige, og kan fint brukes sammen med et par tøffe jeans.

TIPS

Chunky boots er perfekt til å rocke opp en søt kjole! Da gjerne med en skinnjakke over skuldrene.

Boots med snøring i skogen
Skolett, Billi Bi med snøring 2299,- STIL
Skoene vi ønsker oss - fire ulike boots med snøring
Fra venstre: Boots i canvas 299,- HENNES & MAURITZ // Boots, Ecco 2200,- ECCO STORE // Skinnboots 1099,95 JACK & JONES // Boots med snøring, Stockholm 1899,- DNA

Kampstøvelen og boots med snøring

En boots som lenge har vært populær og som fortsatt går igjen i motebildet er de militærinspirerte støvlene med snøring.

Tre ulike boots med snøring i skogen
Boots 999,95 JACK & JONES // Boots, Stockholm 1999,- DNA/EUROSKO // Boots, Stockholm 1599,- EUROSKO
Tursko står i naturen
Sko, Ecco 2299,- ECCO STORE
Sko med snøring og person som holder en strikkegenser.
Sko, Mono 2499,- DNA/SHOE GALLERY

Mange kjenner til Dr. Martens, men det finnes flere ulike alternativer til denne stilen. Du finner dem både med lav såle og med kraftig chunky såle.

Knehøye Boots. Dame i skogen.
Støvlett 699,- HENNES & MAURITZ
Støvletter står i et tre / Dame i skogen
Fra venstre: Støvlett, Stockholm 1999,- DNA/EUROSKO // Støvlett, Laura Bellariva 3999,- STIL

Knehøye boots

Når det blir skikkelig kaldt sverger vi gjerne til de knehøye bootsene. De holder deg god og varm og spriter opp hvilket som helst antrekk.

Støvletter og lue i naturen
Støvlett, KMB 2100,- MOE // Lue, 795,- LEXINGTON

Gå for et tettsittende par for en elegant og strømlinjeformet look, eller velg en versjon med bredde i skaftet for et mer avslappet uttrykk.

Klassiske loafers og veske i naturen.
Loafers, Høgl 1999,- SHOE GALLERY
Pumps i naturen
Loafers, Unisa 1799,- SHOE GALLERY

Loafers

Selv om de ikke nødvendigvis faller inn under kategorien boots, kan vi ikke fortelle om høstens favoritter uten å nevne de klassiske loafersene. Disse skoene er selve begrepet på sko med preppy stil og har lenge vært kjempeaktuell i motebildet. Loafers er den perfekte overgangs-sko når vi nærmer oss høst og kjøligere temperaturer. Disse er ekstra tøffe med kraftig såle!

Klassisk eller tøff, alt etter hvilken såle du velger. Loafers passer like godt til dress som til jeans.

Kule sneakers står i et tre
Sneakers, Sofie Schnoor 1599,- MOE
Dame som går i skogen
Sneakers, Stockholm 1499,- DNA/EUROSKO

Sneakers

Når vi først er inne på høstens favoritter kan vi ikke unnlate å nevne sporty sneakers. Spesielt ikke når det enda er behagelige temperaturer ute.

Fire ulike sneakers
Sneakers, Nike Huarache Crater, 1649,- FOOT LOCKER // Sneakers, Polo 2999,- STIL // Sneakers, Nike 1659,- JUNKYARD // Sneakers, Nike 1659,- JUNKYARD

Den klassiske hvite sneakersen går nok aldri av moten. Men i høst er det heller ingenting i veien for å legge til litt farge. Velger du sko som matcher eksempelvis en kjole, vil du med en gang gi antrekket en litt røffere look.

Person holder en grønn veske/bag
Sneakers, Adidas 1299,- JUNKYARD

Er du på jakt etter et statement kan du gjerne velge en variant med paneler med litt kontrastfarge. En av høstens trender er desidert knæsje farger og chunky såler med tøffe siluetter.

Våre skobutikker har utrolig mange stilige modeller å velge mellom, så her er det bare å finne din favoritt!