Sesongens kuleste boots!

Høstens skotrender

Boots er uten tvil skotøyet alle skal ha i høst og vinter. Vi har samlet sammen sesongens favoritter, i tillegg til noen ekstra godbiter!

Støvletter og skoletter kommer naturlig nok alltid tilbake i motebildet når høsten melder sin ankomst. Uansett hvilken stil du liker vil du garantert finne et par som faller i smak i en av våre butikker.

Bootsene kommer i mange varianter; Ankel eller knehøye, kraftig eller lav såle og med eller uten snøring. Chunky stilen som lenge har vært populær for sneakers er like aktuell når det kommer til sesongens boots.

Høstens skotrender
Skjerf, Acne 2699,- HØYER COLLABS // Bukse, Culture 1000,- MOE // Sko, Copenhagen Shoes 1799,- MOE

Chunky boots

Alle trendsetterne på Instagram har fått øynene opp for track-sålen. Chunky boots er nå mer trendy enn noensinne. De kraftige og klumpete plattformsålene finnes i flere varianter - med lavt eller høyt skaft og ulike variasjoner og tykkelse på sålene.

Høstens skotrender
Jakke, Ane Mone 1899,- EMIL // Skjerf, Polo 1799,- STIL // Veske, Adax 3199,- BAGORAMA // Hansker, Ralph Lauren 1299,- STIL // Skjørt, Ane Mone 899,- EMIL // Støvletter, KMB 2599,- MOE

Uansett om du går for en enkel sort variant, eller klinker til med lakk eller semsket skinn finner du garantert et par chunky boots som passer inn i din garderobe.

Høstens skotrender
Skjorte 599,95 SELECTED // Bukse, Minus 1400,- MOE/EMIL // Veske, Day Et 1199,- HØYER COLLABS // Sko, Tamaris 1400,- EUROSKO

Bootsene kommer i mange forskjellige farger og kan brukes til alt. Hvis du har en skjortejakke - som er noe av det kuleste du kan kle deg i denne høsten - og kombinerer den med en kul dressbukse er det tøft å putte dressbuksen opp i bootsene for en kul og edgy look! Skoene er også ekstremt allsidige, og kan fint brukes sammen med et par tøffe jeans.

Høstens skotrender
Brune boots, Laura Bellariva 3299,- STIL // Støvlett, Billi Bi 3699,- SHOE GALLERY // Sorte boots, Unified 799,- DNA

TIPS

Chunky boots er perfekt til å rocke opp en søt kjole! Da gjerne med en skinnjakke over skuldrene.

Høstens skotrender
Boots 999,95 JACK & JONES

Kampstøvelen og boots med snøring

En boots som lenge har vært populær og som fortsatt går igjen i motebildet er de militærinspirerte støvlene med snøring.

Høstens skotrender
Boots, Dr Martens 2099,- EUROSKO // Vinterboots, Unified 1799,- DNA // Boots, Stockholm design 1999,- EUROSKO

Mange kjenner til Dr. Martens, men det finnes flere ulike alternativer til denne stilen. Du finner dem både med lav såle og med kraftig chunky såle.

Høstens skotrender
Skjørt 499,- KAPPAHL // Veske, Adax 3009,- BAGORAMA // Cowboyboots, Ganni 6495,- STIL
Høstens skotrender
Croco boots, Copenhagen Shoes 1899,- EMILIE // Cowboyboots, Unified 1699,- EUROSKO // Cowboyboots, Billi Bi 3650,- SHOE GALLERY

Høye boots

Når det blir skikkelig kaldt sverger vi gjerne til de høye bootsene. De holder deg god og varm og spriter opp hvilket som helst antrekk.

Høstens skotrender
Støvletter, Billi Bi 5299,- SHOE GALLERY
Høstens skotrender
Støvletter, Steve Madden 1800,- INFINITY // Veske, Unified 799,- EUROSKO

Gå for et tettsittende par for en elegant og strømlinjeformet look, eller velg en versjon med bredde i skaftet for et mer avslappet uttrykk.

Høstens skotrender
Loafers, Billi Bi 2599,- SHOE GALLERY // Veske, The Monte 1499,- BAGORAMA

Loafers

Selv om de ikke nødvendigvis faller inn under kategorien boots, kan vi ikke fortelle om høstens favoritter uten å nevne de klassiske loafersene. Disse skoene er selve begrepet på sko med preppy stil og har lenge vært kjempeaktuell i motebildet.

Loafers er den perfekte overgangs-sko når vi nærmer oss høst og kjøligere temperaturer. Disse er ekstra tøffe med kraftig såle!

Høstens skotrender
Loafers, Billi Bi 2599,- SHOE GALLERY

Klassisk eller tøff, alt etter hvilken såle du velger. Loafers passer like godt til dress som til jeans.

Høstens skotrender
Bukse, Gant 1400,- GANT STORE // Sneakers, Gant 1899,- GANT STORE

Sneakers

Når vi først er inne på høstens favoritter kan vi ikke unnlate å nevne sporty sneakers. Spesielt ikke når det enda er behagelige temperaturer ute.

Den klassiske hvite sneakersen går nok aldri av moten. Men i høst er det heller ingenting i veien for å legge til litt farge. Velger du sko som matcher eksempelvis en kjole, vil du med en gang gi antrekket en litt røffere look.

Høstens skotrender
Sneakers, Adidas-Gazelle 699,- FOOTLOCKER // Sneakers, Nike Air Force 1, 1399,-FOOTLOCKER // Sneakers, New balance 1599,- JUNKYARD

Våre skobutikker har utrolig mange stilige modeller å velge mellom, så her er det bare å finne din favoritt!