Om senteret

I Laguneområdet finner du over 200 virksomheter. Med over 65 motebutikker er Lagunen Storsenter det desidert største motehuset i Bergensregionen!

Finn frem på senteret

Kart

Finn veien til senteret

Lagunen har siden åpningen den 7. september 1985 utviklet seg til å bli blant Norges største sentre for varehandel. Kombinasjonen av Lagunen Storsenter og de ulike etableringene i Laguneparken har gjort Lagunen svært populært som handelsområde for både Bergenserne og Vestlands øvrige innbyggere og besøkende turister.

Etter en byggeperiode på godt over halvannet år i 2017/2018 åpnet vi 50.000 nye kvadratmeter med handel. Totalt finner man over 200 virksomheter, hvorav 180 butikker, serveringssteder og øvrige service- og tjenestetilbud.

Med over 65 motebutikker er Lagunen Bergensregionens desidert største motehus, og i tillegg er det et bredt utvalg av butikker innen mat og drikke, hus og hjem og spesialbutikker. Bank, finans og eiendom er godt representert og i tillegg har vi Vinmonopol, Apotek og Post i butikk.

Publikumsbesøket i Lagunen er på rundt 130.000 personer hver eneste uke. Totalomsetningen i området er i 2022 over 4 milliarder kroner og gjør dermed Lagunen til Norges største handlesenter målt etter omsetning. Lagunen består totalt av ca. 150.000 kvadratmeter bygningsmasse. Utviklingen av området styres gjennom selskapene Lagunen AS og Lagunen Eiendom AS.

Vi hjelper deg gjerne

Kundeservice finner du i 2. etasje ved rullebånd. Vi hjelper deg med å finne frem i senteret – eller besvare dine spørsmål knyttet til elektroniske gavekort eller kollektivtransport.

Åpningstider: mandag-lørdag 10-18

55 11 74 00 / senterkontoret@lagunen.no

Hos oss kan du:

  • Kjøpe elektroniske gavekort
  • Bestille taxi
  • Finne igjen gjenglemte ting (hittegods)
  • Låne rullestol eller elektrisk handlevogn. Rullestol kan også lånes hos Obs sin informasjon i 1. etasje.

Stellerom

Velkommen til stellerommene våre ved:

  • Princess i 2. etasje
  • L'Occitane i 2. etasje
  • Hunkemöller i 3. etasje

På stellerommet finner du komfortable sofaer, stellebenk og mikrobølgeovn.

Hundeparkering

Hundeparkering finner du under trappen ved siden av hovedinngangen foran senteret. Nøkkelkort får du utlevert gratis i Kundeservice i 2. etasje. Du kan også låse opp med mobilen. Appen Den4Dogs er tilgjengelig for iPhone og Android.

Handlevogner

Uansett hvor du parkerer i Lagune-området, finnes det alltid et handlevognhus. Handlevognlåsene gjør at vogner ikke «flyter» rundt på parkeringsplassen og skader biler. 10-kroningen får du tilbake når du setter fra deg vognen.

Henvend deg i Kundeservice for «Lagune-nøkkelhank» som passer til handlevognslåsene – helt gratis!

Elektriske handlevogner

Vi har gratis utlån av elektriske handlevogner som ikke er større enn en vanlig handlevogn, og har batterikapasitet til å vare hele handleturen. Henvend deg i Kundeservice i 2. etasje for å låne vognen, samt få instruksjon og brukerveiledning. Vognene kan kun benyttes av personer med et reelt behov.

NB! Vognene skal ikke kjøres utendørs og heller ikke i senterets rullebånd/ rullefortau. For transport mellom etasjene i senteret kjøres vognen i heisene.

Kid Cars

Det er viktig at barna trives på handleturen i Lagunen. KID CARS gjør handleturen enklere for deg og triveligere for dine barn. Bilene står parkert ved Egon Restaurant i 1. etasje og i p-hus plan 1 ved Traktøren. KID CARS er gratis å låne. Du bruker en 10-kroning for å få bilen løs og får denne tilbake igjen når bilen settes på plass.

Handlevogner med babysete

Disse er plassert ved Egon Restaurant i 1. etasje. Husk å plassere vognen tilbake der du hentet den, så hjelper du neste kunde som trenger en vogn med babysete.

Har du tilbakemeldinger på hvordan vi kan gjøre Lagunen enda bedre for barn og foreldre hører vi gjerne fra deg på senterkontoret@lagunen.no

Leie lokale på senteret

Ønsker du å starte butikk eller spisested på Lagunen, kan du kontakte Senterdirektør Knut Eliassen for en uforpliktende samtale.

928 49 702 / knut.eliassen@lagunen.no

Standplass

Ønsker du å leie standplass i Lagunen, kan du ta kontakt på e-post markedsplass@olavthon.no

Skjermer

Ønsker du å annonsere på skjermene i Lagunen, kan du ta kontakt med Clear Channel.

Les mer: https://www.clearchannel.no/