Meny
 

Handlevogner

bakgrunnsbilde

Handlevogner

Uansett hvor du parkerer i Lagune-området, finnes det alltid et handlevognhus. Handlevognlåsene gjør at vogner ikke "flyter" rundt på p-plassen og skader biler. 10-kroneren får du tilbake når du setter fra deg vognen.

Henvend deg i Kundeservice for "Lagune-nøkkelhank" som passer til handlevognslåsene - helt gratis!

 

ELEKTRISKE HANDLEVOGNER

Vi har gratis utlån av elektriske handlevogner som ikke er større enn en vanlig handlevogn, og har batterikapasitet til å vare hele handleturen. Henvend deg i Obs sin informasjon i 1. etasje for å låne vognen, instruksjon og brukerveiledning. Vognene kan kun benyttes av personer med et reelt behov. 

 

NB! Vognene skal ikke kjøres utendørs og heller ikke i senterets rullebånd/ rullefortau. For transport mellom etasjene i senteret kjøres vognen i heisene. 

 

KID CARS

Det er viktig at barna trives på handleturen i Lagunen! KID CARS gjør handleturen enklere for deg og triveligere for dine barn. Bilene står parkert ved Egon Restaurant i 1. etasje. KID CARS er gratis å låne. Du bruker en 10-kroning for å få bilen løs og får denne tilbake igjen når bilen settes på plass.

 

HANDLEVOGNER MED BABYSETE

er plassert ved Egon Restaurant i 1. etasje. Husk å plassere vognen tilbake der du hentet den, så hjelper du neste kunde som trenger en vogn med babysete. 

 

Har du tilbakemeldinger på hvordan vi kan gjøre Lagunen enda bedre for barn og foreldre hører vi gjerne fra deg på senterkontoret@lagunen.no