Ti smarte sykkelskap

Lagunen Storsenter åpner ti smarte og trygge sykkelparkeringer

Sykkelparkering
Sykkelskapene finner du i første etasje i parkeringshuset
Sykkelparkering
Last ned appen Bikely

Ti smarte sykkelskap blir tilgjengelig for syklister ved Lagunen Storsenter. Syklister kan booke, få tilgang og betale via appen Bikely. Tilbudet er alltid gratis de tre første timene, og er plassert inne i parkeringshuset.

Innovativ sykkelparkering tilgjengelig ved Lagunen Storsenter

Lagunen storsenter ønsker flere syklister velkommen med smarte sykkelskap. Sykkelskapene holder attraktive tyveriobjekter som elsykler og kostbare sykler trygge, og sykkeltyvene ute.

- Sykler har vist seg å være attraktive tyveriobjekter. Samtidig ser vi at det er stadig flere kostbare sykler som stjeles, og derfor tilbyr vi nå markedets tryggeste sykkelparkering til besøkende, sier driftssjef Kai Eikeseth.

Konseptet med sykkelskap er veldig enkelt; ved å laste ned en app får syklister tilgang til et dedikert sykkelskap. I appen får syklisten oversikt over samtlige offentlige lokasjoner. Syklisten kan også booke og betale i appen. Lagunen får tilgang til statistikk om bruken, og kan derfor tilpasse tjenesten etter hvert.

- Vi satser på syklister, og tilbyr derfor de tre første timene gratis hver eneste gang. Til sammenligning er det kun to timer gratis parkering for bil. Vi ønsker at flere skal sykle til Lagunen, og det er svært nyttig å få innsikt i bruken, sier Eikeseth.

Et nettverk av trygge sykkelparkeringer

Tilbudet ble først introdusert i Bergen juni 2020. En rask titt i Bikely appen viser at snart hele byen er dekket med trygge sykkelparkeringer. For tilbyderne er det positivt med flere lokasjoner som tilfører appen nye brukere, da dette har en selvforsterkende effekt på alle lokasjonene. I appen får syklisten god oversikt over alle nærliggende lokasjoner.

- Vi forventer økt bruk ved de fleste lokasjonene når flere gjenopptar et reisemønster der man reiser på jobb, skole, og til ulike fritidsaktiviteter som shopping og kafebesøk. Det blir spennende å følge med utviklingen, sier markedssjef Ellen Loxley i Bikely.

Lagunen Storsenter er en av de første kjøpesentra i Norge som tilbyr Bikely til besøkende, og er det første kjøpesenteret i Vestland fylke. Ved å tilrettelegge for syklister på en ny og innovativ måte viser de handlekraft og omtanke for grønn mobilitet.

Sykkelparkering
Sykkelskapene finner du i første etasje i parkeringshuset
System.Linq.Enumerable+SelectListIterator`2[ThonShopping.Internet.Site.Features.ImageVault.Models.ExtendedImageBlockMedia,System.String]
Last ned appen Bikely