Vi tester Skin Regimen

Nå som vinteren er her for fullt er det godt med nye hudpleieprodukter som pleier huden i kulden. Vår Personal Shopper har testet hudpleiemerket Skin Regimen.

Jeg har vært så heldig å få prøve de deilige produktene fra Skin Regimen som selges hos WahWah. Når jeg prøver nye produkter forsøker jeg alltid å ha minst mulig forventninger til produktene, slik at jeg kan bli positivt overrasket hvis de viser effekt.

Mitt første møte med Skin Regimen produktene var etter en lang arbeidsdag. På dette tidspunktet pleier huden min å se både trøtt, sliten og gussen ut. Men etter kun én runde med rens og påføring av produktene så huden min mye mer opplagt ut. Hudtonen var jevnere, mer glødende og hadde en silkemyk overflate.

Nå gleder jeg meg virkelig til hver påføring, både morgen og kveld. Jeg kan både se og kjenne stor forskjell på huden og anbefaler disse produktene på det sterkeste! Her er produktene jeg testet:

Rensekrem:

Skin Regimen - anti-pollution face wash kr 383,-

En god og fuktighetsgivende rensekrem til ansikt som effektivt fjerner makeup, støv og annen forurensning. Huden etterlattes sunn, frisk og glødende.

Lotion:

Microalgae essence / energizing illuminating lotion kr 719,-

​En pumpe med dette konsentrerte lysreflekterende og fuktighetsgivende konsentratet gir huden optimalt med fukt. Produktet er energigivende og har en kjølende og god effekt ved påføring. Helt perfekt for en stresset, dehydrert og aldrende hud som trenger å reddes fra vinterkulden.

Serum - dagtid:

15.0 vitamin C booster/brightening concentrate kr 1085,-

Dette serumet gir deg maksimalt med glød! Konsentrert antioksidant c-vitamin forsterker og beskytter huden, jevner ut hudtonen, forminsker mørke flekker og synlige porer.

Serum - kveldstid:

1,5 retinol booster serum/ wrinkel concentrate kr 989,-

Disse vidunderdråpene er et naturlig alternativ til retinsyre og gir huden en skånsom fornyelsesvirkning ved å redusere rynker og forbedre hudens fasthet. Det naturlige serumkonsentratet inneholder innkapslet retinol og sylibin for maksimal effekt.

Serumene er drøy i bruk, så én pumpedråpe kan lett fordeles utover hele ansiktet.

Fuktighetskrem:

Tripeptide cream /age - defense fuktighetskrem kr 964,-

Denne anti-age fuktighetskremen har en lett, nesten geléaktig konsistens som føles avkjølende på huden. Den etterlater huden silkemyk og sammen med vitamin c booster serumet får du en fantastisk glød. Kremen beskytter huden mot forurensning, holder den fast og godt hydrert gjennom hele dagen. Kremens aroma skal også ha en forsterkende effekt mot stress. Dette er en fuktighetskrem som kan anbefales til alle hudtyper, men spesielt om du ønsker å forminske tegn på aldring, rynker, stress og tretthet.

Jeg føler virkelig at huden min både ser og føles uthvilt, fresh og glødene. Selv om jeg ikke har fått all den beauty sleep'en jeg egentlig trenger, ser det i alle fall ut som om huden min har det. I love it!

Hilsen Janne Celin - Personal Shopper & Makeup artist

Skin Regimen finner du hos WahWah i 2. etasje!

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 18:00