Vi tester Skin Regimen

Nå som vinteren er her for fullt er det godt med nye hudpleieprodukter som pleier huden i kulden. Vår Personal Shopper har testet hudpleiemerket Skin Regimen.

Jeg har vært så heldig å få prøve de deilige produktene fra Skin Regimen som selges hos WahWah. Når jeg prøver nye produkter forsøker jeg alltid å ha minst mulig forventninger til produktene, slik at jeg kan bli positivt overrasket hvis de viser effekt.

Mitt første møte med Skin Regimen produktene var etter en lang arbeidsdag. På dette tidspunktet pleier huden min å se både trøtt, sliten og gussen ut. Men etter kun én runde med rens og påføring av produktene så huden min mye mer opplagt ut. Hudtonen var jevnere, mer glødende og hadde en silkemyk overflate.

Nå gleder jeg meg virkelig til hver påføring, både morgen og kveld. Jeg kan både se og kjenne stor forskjell på huden og anbefaler disse produktene på det sterkeste! Her er produktene jeg testet:

Rensekrem:

Skin Regimen - anti-pollution face wash kr 383,-

En god og fuktighetsgivende rensekrem til ansikt som effektivt fjerner makeup, støv og annen forurensning. Huden etterlattes sunn, frisk og glødende.