Vi tester Skin Regimen

Vinteren er her for fullt og har allerede satt sine spor på huden. Da kan det være godt med nye hudpleieprodukter og rutiner som hjelper huden i kulden.

Vår Personal Shopper har testet det italienske hudpleiemerket Skin Regimen fra WahWah.

Jeg har vært så heldig å få prøve produktene fra Skin Regimen som selges hos WahWah. Disse produktene har gitt huden min en helt ny energi og glød! Når jeg prøver nye produkter forsøker jeg å ha minst mulig forventninger til produktene, slik at jeg kan bli positivt overrasket hvis de viser effekt.

Produktene fra Skin Regimen har vært helt fantastisk fra første "vask" og påføring. Mitt første møte med produktene var etter en lang arbeidsdag. På dette tidspunktet pleier huden min å se både trøtt, sliten og gussen ut. Men etter rens og påføring av produktene fra Skin Regimen så huden mye mer opplagt ut.

Hudtonen var jevnere, mer glødende og hadde en silkemyk overflate. Nå gleder jeg meg virkelig til hver påføring, både morgen og kveld. Jeg kan både se og kjenne stor forskjell på huden og anbefaler disse produktene på det sterkeste!

Rensekrem:

Skin Regimen - anti-pollution face wash kr 383,-

En god og fuktighetsgivene rensekrem til ansikt som effektivt fjerner makeup, støv og annen forurensning. Huden etterlattes sunn, frisk og glødende.