De beste salgstipsene

Personal shopper plukker klær i en butikk

Vår Personal Shopper gir deg tips til hvordan du kan få mest mulig ut av salget. Stikkord: planlegging, kvalitetsplagg og basefarger!

Gå gjennom klesskapet

Før du begir deg ut på salget er det lurt at du går gjennom klesskapet ditt. Dette for å finne ut hva du faktisk trenger. Lag en liste over det du har og hva du mangler, så sitter du igjen med en salgsliste. Jobb med 2-3 basefarger, disse fargene skal passe sammen, og fremheve det beste i deg.

Dame med dressjakke og strikkegenser
Fokuser på klassiske plagg i gode kvaliteter.

Ikke kjøp bare fordi det er billig

Det er kvaliteten, snittet og dine utvalgte basefarger som bør være i fokus når du shopper, uavhengig om det er salg eller ikke. Kjøp det du virkelig trenger eller noe du blir hodestups forelsket i - ikke bare ulike plagg, fordi de er billig.

Dame med dressjakke og strikkegenser
Fokuser på klassiske plagg i gode kvaliteter.
Dame med grå strikkevest
Velg plagg du liker og føler deg komfortabel i! Ikke kjøp bare fordi det er billig.

Kvalitetsplagg

Kjøp gode baseplagg i skikkelige kvaliteter, disse går aldri av moten! Basegarderoben din skal fremheve det beste i deg. Både når det gjelder farge og snitt. Det skal være gode og trygge plagg du alltid kan ta på deg.

Naturprodukter koster litt mer, derfor er det lurt å kjøpe dette på salg. Som for eksempel strikkejakker, blazere og gensere i ull eller plagg i skinn. Disse er verdt å legge pengene i fordi de holder seg godt og kan bli så god som ny med litt pleie og kjærlighet.

TIPS!

Skinnbukser og jakker kan du vaske i maskinen med grønnsåpe. Impregner skinnbuksen/jakken på begge sider med en silikonfri spray. Gå over med skinnpleie for å få mykheten og glansen tilbake. Vask ull minst mulig, frys heller plagget i 24 timer. Da fjerner du både bakterier og lukt!

Dame med grå strikkevest
Velg plagg du liker og føler deg komfortabel i! Ikke kjøp bare fordi det er billig.
Dame med grønn boblejakke sitter på en trapp
Gode ytterplagg og baseplagg kan vare i mange sesonger fremover. Fokuser på kvalitet og fine snitt.

Gjør research

Les deg opp på sesongens moter og trender, ha disse i bakhodet når du handler. Bruk både hjertet og hodet når du shopper, planlegg kjøpene dine godt. Knowledge is power! Ved å gjøre dette unngår du alle bomkjøpene som ofte skjer når ting er billig på salg.

Plaggene du trygt kan investere i uansett sesong:

  • Høyvannsbukser – perfekt til korte ben: Alle som er under 167 cm bør hamstre høyvannsbukser på salg, da får man riktig lengde i beina og buksen passer perfekt!
  • Oversized - go big or go home: I år vil du se kraftige boots, kåper og klær som er oversized.
  • Preppy work wear: Tøffe blazere i freshe farger eller ruter vil prege motebildet denne våren. Vi ser også mye innslag av 70- og 90-talls moten.
  • Timeglass-fasong: Gensere og bluser med innsving i midjen, puffermer og volum rundt hoftene vil bugne i butikkene. En flatterende trend som passer for de aller fleste.
  • Skinn: Skjorter, bukser, skjørt og kjoler i skinn eller skinnimitasjon er trendy som aldri før og holder seg i årevis.
  • Hårbøyler og glitrende tilbehør: Strass og glitter i form av belter, øredobber, hårpynt og vesker setter prikken over i'en på antrekket. Tør å skinne litt ekstra i år! Hårbøyler og klemmer har igjen blitt en stor hit og redder enhver «bad hair day».
Dame med grønn boblejakke sitter på en trapp
Gode ytterplagg og baseplagg kan vare i mange sesonger fremover. Fokuser på kvalitet og fine snitt.