De beste salgstipsene

Personal shoppere viser antrekk

Personal Shopper gir deg tips til hvordan du kan få mest mulig ut av salget. Stikkord: planlegging, kvalitetsplagg og basefarger!

Gå gjennom klesskapet

Før du begir deg ut på salget er det lurt at du går gjennom klesskapet ditt. Dette for å finne ut hva du faktisk trenger. Lag en liste over det du har og hva du mangler, så sitter du igjen med en salgsliste. Jobb med 2-3 basefarger, disse fargene skal passe sammen, og fremheve det beste i deg.

Dame med beige dress i skogen
Fokuser på klassiske plagg i gode kvaliteter.

Ikke kjøp bare fordi det er billig

Det er kvaliteten, snittet og dine utvalgte basefarger som bør være i fokus når du shopper, uavhengig om det er salg eller ikke. Kjøp det du virkelig trenger eller noe du blir hodestups forelsket i - ikke bare ulike plagg, fordi de er billig.

Dame i grå dress i skogen
Velg plagg du liker og føler deg komfortabel i! Ikke kjøp bare fordi det er billig.

Kvalitetsplagg

Kjøp gode baseplagg i skikkelige kvaliteter, disse går aldri av moten! Basegarderoben din skal fremheve det beste i deg. Både når det gjelder farge og snitt. Det skal være gode og trygge plagg du alltid kan ta på deg.

Naturprodukter koster litt mer, derfor er det lurt å kjøpe dette på salg. Som for eksempel strikkejakker, blazere og gensere i ull eller plagg i skinn. Disse er verdt å legge pengene i fordi de holder seg godt og kan bli så god som ny med litt pleie og kjærlighet.

Dame i beige dunjakke i skogen
Gode ytterplagg og baseplagg kan vare i mange sesonger fremover. Fokuser på kvalitet og fine snitt.

TIPS!

Skinnplagg kan du vaske i maskinen med grønnsåpe. Impregner plaggene på begge sider med en silikonfri spray. Gå over med skinnpleie for å få mykheten og glansen tilbake. Vask ull minst mulig, frys heller plagget i 24 timer. Da fjerner du både bakterier og lukt!

Dame i grønt antrekk i skogen
Farger vil fremdeles være aktuelt i år.

Gjør research

Les deg opp på sesongens moter og trender, ha disse i bakhodet når du handler. Bruk både hjertet og hodet når du shopper, planlegg kjøpene dine godt. Knowledge is power! Ved å gjøre dette unngår du alle bomkjøpene som ofte skjer når ting er billig på salg.

Plaggene du trygt kan investere i uansett sesong:

  • Høyvannsbukser – perfekt til korte ben: Alle som er under 167 cm bør hamstre høyvannsbukser på salg, da får man riktig lengde i beina og buksen passer perfekt!
  • Oversized - go big or go home: I år vil du se kraftige boots, kåper og klær som er oversized.
  • Preppy work wear: Tøffe blazere i freshe farger eller ruter vil prege motebildet denne våren. Vi ser også mye innslag av 70- og 90-talls moten.
  • Timeglass-fasong: Gensere og bluser med innsving i midjen, puffermer og volum rundt hoftene vil bugne i butikkene. En flatterende trend som passer for de aller fleste.
  • Skinn: Skjorter, bukser, skjørt og kjoler i skinn eller skinnimitasjon er trendy som aldri før og holder seg i årevis.
  • Hårbøyler og glitrende tilbehør: Strass og glitter i form av belter, øredobber, hårpynt og vesker setter prikken over i'en på antrekket. Tør å skinne litt ekstra i år! Hårbøyler og klemmer har igjen blitt en stor hit og redder enhver «bad hair day».