Utfordre deg selv med mønstre!

Vaffelmønster: HATT 99,- Hennes & Mauritz JAKKE Neo Noir, 1399,- Deguy KJOLE Levete, 999,- Emilie BOOTS 1999,- Bianco Footwear VESKE 299,- Hennes & Mauritz
Volanger: T-SHIRT Blu, 399,- Vic SKJØRT Maude, 999,- Høyer Collabs SNEAKERS Stockholm, 1499,- Eurosko / Dna VESKE Hvisk Vegan, 1000,- Infinity // Skinn og strikk: STRIKKEJAKKE Holzweiler, 2800,- Infinity BLUSE Minus, 900,- Emil SKINNBUKSE Malene Birger, 7999,- Høyer Collabs SANDALER 299,- Hennes & Mauritz VESKE 499,- Lindex
Ruter: TRENCH COAT 899,- Hennes & Mauritz BLAZER Mos Mosh, 2599,- Boutique No.6 TOPP Mos Mosh, 1249,- Boutique No.6 BUKSE Bianco, 1199,- MoeBOOTS KMB, 1699,- Moe // Striper: HATT Holzweiler, 1000,- Infinity JAKKE Levete, 1499,- Emilie GENSER Holzweiler, 2000,- Infinity BUKSE Holzweiler, 2000,- Infinity SNEAKERS 350,- Monki VESKE 599,95 Selected

Det er tid for å oppdage nye mønstre og teksturer. Når vi nå endelig kan gjemme bort vintergarderoben: la oss finne frem godfølelsen og leke oss litt!

Vaffelmønster, blomsterprint og volanger

Vaffelmønster stiller sterkt blant vårens trender, mønsteret gjør antrekket livlig og løfter det opp på 1-2-3. Du finner vaffelmønster i mange varianter, for eksempel på vester, jakker og vesker. Andre trender denne sesongen er blomsterprint, som spriter opp en basic look med farger og mønster, og volanger som gir et feminint uttrykk. Men hva er egentlig volanger? Du har garantert sett det, nemlig plaggene med remser av tekstil som rynkes og videre legges til på plagget.

Ruter og striper

Rutene er tilbake, og det digger vi! Etter en lang, grå og mørk vinter er det befriende å eksperimentere med fargerike ruter. Et hot tips er å velge farger fra mønsteret for å komplementere antrekket. Sammen med rutene, entrer også stripene vårens garderober. Prøv ut et gøyalt og spenstig antrekk med striper i pastellfarger. Det er ikke mye som skal til for at antrekket blir supertrendy.

Tips fra Stylisten

Vi har tatt en prat med Lagunens Stylist, Tine, og hørt hva hennes beste tips for vårens mønstre og teksturer er. Du trenger ikke kjøre trendene fullt ut fra topp til tå, begynn gjerne med en stripete jakke, eller kanskje et mønstret sjal. Sjal kan brukes som hodeplagg, rundt halsen, som belte, rundt vesken eller håndleddet - se muligheter, og utfordre deg selv!

«Mange kan tenke at det er skummelt med mønstre fordi det gjør noe med uttrykk og fasong, men med et belte, riktig valg av størrelse og teksturmix er det mye som kan løses. For eksempel kan du ta et belte i livet for en feminin look, eksperimenter litt og bruk den kreative sansen! Du kan også prøve deg frem med en mønstret veske eller et par sko med grafisk mønster» sier hun.

Skinn og strikk

Skinnbukser, jakker- og detaljer av skinn har for mange blitt et fast inventar i garderobeskapet. Skinndetaljer skaper et kult og røft uttrykk, og det er utrolig morsomt å leke seg frem med teksturer av skinn. Kombiner en skinnbukse med en lekker puffermet skjorte, og fullfør hele looken med deilig og mykt strikk. Strikk mykner opp looken, og passer til de fleste teksturer. Det er også alltid et must å ha med seg en strikkejakke over skuldrene på en sen sommerkveld, som du etter hvert kan kle på deg når det blir mer kjølig.

Det viktigste er ikke å følge alle trender slavisk, men det er å føle seg vel, komfortabel og selvsikker. Er du usikker på hvordan du skal kle deg? Janne Celin, Lagunens Personal Shopper er alltid klar for å hjelpe deg. Bestill en konsultasjon i dag.