Personlige valentinsgaver til mannen

Dame holder foran øynene til mannen

Gi mannen i ditt liv en personlig gave. Fyll opp kjøleskapet med hans favoritter, gi han et fripass eller personaliser en unik gave til han.

«Get out of jail free»

Gi ham en morsom gave han kan bruke: Gi ham et knippe med frikort som kan benyttes når han vil slippe unna noe. De kan brukes for å slippe oppvasken, å bli med i et selskap eller noe annet han gjerne vil unngå.

Pssst… Hvis du ikke våger å slippe kontrollen helt kan du spesifisere på hvert enkelt kort hva det kan benyttes til.
Kort med arbeidsoppgaver
Fat med forskjellige frokostretter
Bilde fra Godt Brød

Fyll opp kjøleskapet

Fyll opp kjøleskapet med din kjæres favoritter. Handle inn det han liker aller best; enten det er øl eller cola, et spesielt pålegg eller en favorittrett du kan lage til han.

Har du tid er frokost på sengen en sikker vinner.

For det lille ekstra: Led han til godsakene ved å feste post-it-lapper på kjøleskapsdøren slik at det former et hjerte. Skriv gjerne noen hyggelige beskjeder, komplimenter eller tanker på lappene.

Mann som ler
Genser i strukturstrikk (kommer i flere farger) 399,- DRESSMANN

Til fritiden

Gi kjæresten din en gave han vil ha, og ikke nødvendigvis noe han trenger. Kjøp for eksempel noe til hobbyen hans. Det kan være utstyr til kamera, plekter til gitaren hans, utstyr til den fotballinteresserte, et spill til PlayStation eller hodetelefoner til han som liker teknologi.

Ulike klokker og smykker
1. Seiko Prospex, Tortoise Land edition, 6998,- / 2. Tissot SuperSport Chrono 4895,- THUNE UR & GULL // 3. Panserarmbånd i polert stål 500,- GULLSMED H. GAMS-HAUGSØEN // Mansjettknapper i sølv 3165,- THUNE UR & GULL

Personlig tilbehør

Fortell han at du alltid har tid til ham ved å gi han en klokke; symbolet for tid. Gaven kan gjøres mer personlig ved å gravere en beskjed eller et symbol på baksiden av uret. Dette kan også gjøres på mansjettknapper, slipsnål, armbånd, et smykke eller en ring.

Du kan for eksempel velge å gravere initialene deres, en dato eller kanskje en forkortelse eller kode som har et spesielt sted i hjertene deres. Er han glad i å gå på tur kan du for eksempel gravere navnet hans på en kopp eller en kniv.

Flere av våre butikker utfører gravering. Bjørklund, Thune Ur og gull og Gullsmed H. Gams-Haugsøen kan utføre gravering på alt fra smykker og klokker, ringer til mansjettknapper.

Bowling
SPLITT SPORTSBAR har alt fra visning av fotballkamper, bowling, shuffleboard, biljard, dart og deilig matservering

Personlig opplevelse

Arranger en opplevelsesdag der du inkluderer aktiviteter din kjære interesserer seg for. Er han sportsinteressert? Splitt Sportsbar viser fotballkamper på storskjerm. Sjekk når favorittlaget hans spiller og se kampen sammen med han. Da kan dere kombinere det med bowling, biljard eller shuffleboard etter kampen.

Hjerteformet pizza
Ta han med på restaurant på et sted hvor de serverer favorittretten hans. Bilde fra Villani Lagunen

Har han en favorittrett? Inviter han på en romantisk middag hos en av Lagunens spisesteder. Se utvalget her.

Går det en kul film på kino som du er sikker på at han hadde likt? Gi bort billetter til en film dere kan se sammen. Vil du imponere litt ekstra kan du bestille visning i Lagunens 4DX sal der man med effekter som blant annet vind, vann, regn, tåke, bobler, luftskudd og lukt får en unik og heftig kinoopplevelse.