Julemagasin

Julemagasin Lagunen
Jul I Lagunen

Gjennom hele dette magasinet vil du finne massevis av inspirasjon og gode gavetips, både til deg selv og de du er glade i.

Les digitalt magasin


Julen er en magisk tid for både store og små, og for mange er det førjulstiden som er den beste. Nå kan vi begynne å glede oss, kose oss med forberedelser og planlegging, og ikke minst hyggelige sammenkomster med familie og venner.

Vi håper årets julemagasin setter deg i skikkelig julestemning med massevis av inspirasjon og gode gavetips. Hos oss finner du noe for enhver smak, med fine gaver til både venner, familie og andre som skal få en oppmerksomhet fra deg til jul. Lite er så hyggelig som å se et barn bli oppriktig glad for gaven du har kjøpt, og for de fleste av oss så er det heldigvis slik at den største gleden er å gi.

Selv om julen først og fremst forbindes med varme og kos, så er den for mange også vanskelig. I desember kommer derfor vårt ønsketre på plass. Hvert år gjør mange frivillige en stor innsats for å glede andre til jul. Ved hjelp av ønsketreet vil mange barn som nå lever under økonomisk vanskelige kår, få oppfylt et julegaveønske. Følg oss på våre digitale flater for mer informasjon.

Tradisjonen tro så vil vi også i år gi plass til Frelsesarmeens julegryte. For mange byr den på julestemning og juletradisjon, men for andre betyr den noe så viktig som mat, varme klær og verdighet.

Nå gleder vi oss stort til at hele Lagunen er julepyntet. Nytt av året er den flotte lystunnelen på nedre torg. Hva er vel bedre enn å ønske velkommen til glitrende lys i mørket og magisk julestemning for hele familien.

Med ønske om en riktig fin førjulstid fra alle oss i Lagunen!