Høstens interiørtrender

bord med vase, lysestaker og sofa med puter i jordfarger
lysetaker på et bord
pampastrå i vase
sjeselong med puter og interiør

La deg inspirere av Kremmerhuset sin høstkolleksjon med innslag fra naturen i form av planter, mønster, materialer og farger.

Embrace the future

I den første høstkolleksjonen i det nye tiåret tilføyer Kremmerhuset bærekraft, som en naturlig del av innkjøpsprosessen. Vi setter derfor fokus på materialvalg, produksjon og arbeidsmiljø i de landene vi importerer varer fra.

Trender er i stor grad med på å visualisere tiden vi er inne i med de forandringene vi lever i, til enhver tid. Trender kan påvirke oss til å tenke annerledes og gi oss muligheten til å ta bedre og bærekraftige valg. Kremmerhuset sin høst/vinter kolleksjon 2020 deles inn i tre ulike retninger. Temaene for høst/vinter 2020 har vi kalt: EASY LIVING, ESCAPE og VELVET AUTUMN.

EASY LIVING

Easy living handler om å se det vakre i det å være bevisst.

Bevisst på hvilke valg vi tar, hvordan vi lever livene våre og forvalter våre egne og jordas ressurser.

Innenfor denne retningen ser vi en tidløs design med rene linjer og ovale former. Vi finner organiske print og detaljer i skinn, fløyel og sort metall. Stilen oppfattes som elegant og litt poetisk med lekne elementer i interiøret.

Easy living har en melankolsk undertone med hovedvekt på de grønne og blå fargetonene fra naturen.

lyslykter på gulvet
pampasstråi sort vase, gull kronelysestaker, telys på trebord
grå rund glassvase på bord
stue i lune brunfarger

ESCAPE

ESCAPE er et ønske om å forsvinne inn i sin egen verden og ta en pause fra livet rundt. Vi søker mot det trygge og hjemmene våre blir et fristed.

Inspirasjonen hentes fra naturen i form av planter, mønster, materialer og farger. Vi finner matt metall, farget glass, og store velurprint på møbler i avstemte farger.

ESCAPE har en tidsriktig fargeskala i bruntoner, blå, sort og oker.

Dette temaet er trygt, men likevel spennende og tidsriktig.

Matt metall, rotting mønster, glass vaser med riller, pampas og stråprint, gjør stilen komplett. Linda Skaret sine bilder med nye design binder det hele sammen, og gir stilen et løft.

Materialer:

• Velur

• Strådprint

• Bladprint

• Figurer

• Farget glass

• Pampas

gammelrosa fargetonet puter i sofa
stue med puter i brente toner, vase md pampasstrå på bordet
konsollbord med geopardpotte og lysestake

VELVET AUTUMN

VELVET AUTUMN finner sin inspirasjon fra 70 tallet, gjennom materialvalg og farger.

Runde former og keramiske figurer er dominerende innenfor denne retningen. Mørkt treverk, velur og skinn er viktige elementer for å skape den lune, men litt dristige stilen.

VELVET AUTUMN har en varm fargeskala i brente rødtoner, kombinert med grønt og brunt. Den er modig og samtidig sanselig og lett å like. Kombinasjonen mellom de ulike overflatene og miksen mellom gammelt og nytt forsterker stilen.

Kom innom Kremmerhuset sin butikk i 1. etasje! Vi hjelper deg gjerne med å finne lekkert interiør i din personlige stil.

stue med puter i brente toner, vase md pampasstrå på bordet
konsollbord med geopardpotte og lysestake

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00