Zizzi

Zizzi søker sommerhjelp, 30%

Bli med Zizzi Norge i sommer og skap fantastiske kundeopplevelser!

Hos Zizzi Lagunen er hver dag full av energi og et genuint engasjement for kundene våre. Dagene er ofte dynamiske og fartsfylte, det ene sekundet pakker vi ut varer og styler om butikken og i det neste hjelper vi kundene med å finne frem i verden vår. Hos Zizzi arbeider vi med inkluderende mote og er eksperter på å velge riktige materialer, størrelser og fasonger.

Å jobbe hos Zizzi er krevende og utrolig hyggelig. Du som medarbeider er nøkkelperson for at våre kunder skal få en unik og spesielt god handleopplevelse.

Kanskje har du tidligere jobbet innen service, eller har stor interesse for mote og klær? Da vil du nok stortrives hos oss.

Hos Zizzi betyr teamet alt, så uansett om du har erfaring fra butikksalg eller ikke, oppfordrer vi deg til å søke. Som sommerhjelp er det viktig at du er fleksibel, fylt 18 år og kan jobbe både dag, kveld og helg - gjerne med mulighet for å jobbe mye under ferieavviklingen i sommer.

Rutiner & Butikk

Som på de fleste arbeidsplasser så finnes det rutiner som skal gjennomføres i hverdagen. Eksempel på dette er varemottak, påfyll av varer, rutiner ved åpning og stenging av butikken osv. Du sørger for at rutiner blir gjennomført på en god og effektiv måte og gir tilbakemelding om du ser forbedringspotensial.

Et par ting som kan være fint å få med seg

Rekrutteringsprosessen

Vi gjennomgår søknader og tar kontakt med aktuelle kandidater fortløpende. Prosessen begynner med en digital intro-samtale, hvor vi blir bedre kjent og du vil få mer informasjon om prosessen videre.

Oppstart og varighet

Det viktigste er at denne muligheten er riktig for deg og at vi ser at forutsetningene for et godt samarbeid er til stede, derfor er vi relativt fleksible når det gjelder oppstartsdato. Med det sagt så er det utrolig mye spennende som skjer om dagen og vi har derfor et sterkt ønske om at riktig kandidat kan bli med på reisen så snart som mulig.

I utgangspunktet varer stillingen fra avtalt oppstartsdato, til og med 30.08.24 med mulighet for forlengelse.


Om stillingen

Stillingstittel
Sommerhjelp
Stillingstype
Deltid
Omfang
30%
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale / Snarest
Kontaktperson
Marte Jensrud
Telefon
41510576

Søk på stillingen