Zizzi søker butikksjef

Vi søker en 100% butikksjef som går foran og viser veien, og som brenner for ledelse, salg og mote.

Trives du i et engasjert og resultatorientert miljø i en internasjonal kjede i rivende utvikling, hvor lidenskapen for salg og mote er drivkraften? Da er jobben som butikksjef hos Zizzi Lagunen kanskje noe for deg.

HOVEDOPPGAVER:

Som butikksjef i Zizzi er du ansvarlig for den daglige driften, du og ditt team sørger for fantastiske salgsresultater med utgangspunkt i å tilby den beste og mest inspirerende shoppingopplevelsen for våre kunder.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Våre forventninger til deg

Du har tidligere erfaring med både salg og ledelse, og kan vise til gode resultater. Du har god forretningsforståelse og er ikke redd for å ta ansvar og beslutninger. Du er vedholdende, arbeider strukturert og har gode rutiner. Din lidenskap for salg og ledelse kommer til uttrykk gjennom din evne til å begeistre omgivelsene dine, din vilje til å vinne og din lyst til å yte enestående service for kundene våre. Du går foran som et godt eksempel for teamet ditt ved selv å yte fantastisk kundeservice både på gulvet, i prøverommet og ved kassen, samtidig som du trener opp og coacher ditt salgsteam.

Du interesserer deg for mote og har sans og interesse for styling. Du har kunden i fokus og sørger for at butikken din alltid er klar for kundene, med inspirerende og kommersielle produktpresentasjoner og vinduer med høy moteprofil.

Dine ansvarsområder er å

  • Sørge for sammensetning av et resultatorientert og motivert vinnerteam, inkludert rekruttering, coaching og kompetanseutvikling
  • Ha overblikk over varesortimentet, topplister og salgsfremmende aktiviteter, slik at du sørger for at vi er klar for kundebesøk til enhver tid
  • Arbeide strukturert med visual merchandising og sikre kommersielle varepresentasjoner og vinduer med høy motefaktor
  • Samarbeide med ledergruppen for å optimere butikkens resultater innen salg, drift, rekruttering og medarbeiderutvikling
  • Organisere og prioritere oppgaver i forhold til behov, resultater og mål

Vi kan tilby deg

En spennende og variert jobb med lederansvar, kundekontakt og fantastiske kolleger. Hos Zizzi blir du en del av et engasjert og inspirerende team i Europas ledende fashion brand i +size-segmentet. Vi er i konstant utvikling og ekspanderer kraftig, og det finnes muligheter for å skape en internasjonal karriere innenfor Zizzi.

ARBEIDSTID:

100% fast stilling, varierte arbeidstider. Kvelder/helger må påregnes.

Høres dette spennende ut, og tenker du at stillingen kunne vært en jobb for deg, så ber vi deg fylle ut alle felter i din jobbprofil så nøyaktig som mulig. Legg ved din CV og skriv en kort, motivert søknad.

Vi gleder oss til å høre fra deg.

 

Om stillingen

Stillingstittel
Butikksjef
Stillingstype
Heltid
Omfang
100%
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale

Søk på stillingen

2. etasje

Åpent i dag 10.00 - 22.00